کد خبر: ۵۳۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
‎ بانک مسکن در آیین امضای تفاهم نامه همکاری با ستاد دیه کشور عنوان کرد

‎توسعه تعاملات بانک مسکن و ستاد دیه کشور

دکتر علی خورسندیان، مدیرعامل بانک مسکن در آیین امضای تفاهم نامه همکاری با دکتر علی شمس، مدیرعامل ستاد دیه کشور گفت: هم‌افزایی برای رسیدن به هدف مقدس مشترک را که خدمت به اقشار جامعه به ویژه نیازمندان است، به فال نیک می‌گیریم
‎توسعه تعاملات بانک مسکن و ستاد دیه کشور

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و ستاد دیه کشور، علی کمالی عضو هیات مدیره بانک مسکن، علی مهربان قائم مقام و معاون اداری مالی ستاد دیه کشور و مجید امیری مدیرشعب بانک مسکن منطقه مرکز تهران نیز حضور داشتند.

دکتر خورسندیان در این مراسم با اشاره به این که امضای این توافق فراتر از یک تفاهم‌نامه همکاری و در واقع یک حسنه و عمل خیر است گفت: امیدوارم نیت خیرخواهانه و خداپسندانه مجموعه بانک مسکن و ستاد دیه کشور در کمک به محرومان جامعه منشأ اثر و منجر به ارائه خدمات شایسته به اقشار مردم شود.

وی ادامه داد: بر همگان فرض است که با هر ظرفیت و توانمندی که دارند، در مسیر خدمت‌رسانی به مردم پیش قدم شوند.

مدیرعامل بانک مسکن همچنین افزود: اینگونه تعاملات متقابل و ارائه خدمات فضیلت محور به نفع بانک و طرف مقابل خواهد بود و مجموعه بانک مسکن از این فرصت برای پیشبرد ماموریت‌های محوله در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی بهره خواهد برد.

آزادی یک بانوی پرستار به کمک بانک مسکن

دکتر خورسندیان در بخش دیگری از سخنان خود با بزرگداشت پیام آور عاشورا، حضرت زینب (س) و گرامیداشت مقام پرستار گفت: امروز بانک مسکن با کمک ستاد دیه کشور نسبت به آزادی یک بانوی پرستار اقدام خواهد کرد تا زمینه شادکامی و بازگشت این هموطن به جمع خانواده فراهم شود.

سابقه کمک بانک مسکن برای آزادی زندانیان جرایم مالی غیرعمد

علی کمالی عضو هیات مدیره بانک در این مراسم به سابقه همکاری بانک مسکن و ستاد دیه کشور اشاره کرد و گفت: در سنوات گذشته تعاملات بسیاری با این ستاد داشته‌ایم؛ ۹۹ نفر زندانی جرایم غیرعمد از محل کمک همکاران بانک مسکن و ۶۶ زندانی جرایم غیرعمد از محل حساب‌های قرض‌الحسنه بانک مسکن آزاد شدند و همچنین بانک مسکن یک میلیارد تومان به خرید پابند الکترونیک زندانیان جرایم غیرعمد کمک کرده است.

عضو هیات مدیره بانک مسکن در ادامه گفت: این همکاری برای بانک مسکن موجب افتخار است چرا که به پشتوانه آن می‌توانیم در انجام کار خیر برای آزادی زندانیان جرایم مالی غیرعمد مثمر ثمر واقع شویم.

وی از پیگیری مدیرشعب بانک مسکن منطقه مرکز تهران برای فراهم سازی زمینه‌های این تفاهم‌نامه قدردانی کرد.

ساخت خانه برای مردم، خدمت خیرخواهانه بانک مسکن

مدیرعامل ستاد دیه کشور در این مراسم با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این ستاد و تبیین نحوه کمک به زندانیان جرایم مالی غیر عمد گفت: هر دو مجموعه بانک مسکن و ستاد دیه کشور با انجام کار خیر به خدمت رسانی به مردم نیازمند می‌پردازند. بانک مسکن با ساخت مسکن برای اقشار گوناگون مردم یکی از اصلی‌ترین نیاز‌های جامعه را تامین می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه این تعامل منجر به اقدامات خیرخواهانه شده و عواید آن در نهایت از سوی ستاد دیه برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد بیشتری صرف خواهد شد گفت: بانک مسکن با دارا بودن زیرساخت‌های مورد نیاز ستاد دیه کشور و سوددهی مناسب به حساب این مجموعه، زمینه تعامل دوجانبه و همکاری به نفع دوطرف را فراهم ساخت.

شمس گفت: امیدواریم با ادامه این همکاری، فرایند آزادی زندانیان جرایم غیرعمد تسریع و نتایج خوبی برای هر دو مجموعه حاصل شود.

برچسب ها: بانک مسکن
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.