کد خبر: ۵۳۱۱۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷

تراکم پرداخت وام قرض‌الحسنه از سوی بانک سینا در مناطق کمتر برخوردار کشور

رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا در سفر به منطقه جنوب شرق کشور، از آمادگی این بانک جهت پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه با هدف توانمندسازی جوامع محلی و تقویت کسب‌وکار‌های خرد در مناطق محروم منطقه خبر داد.
تراکم پرداخت وام قرض‌الحسنه از سوی بانک سینا در مناطق کمتر برخوردار کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:محسن خدابخش، رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا، با حضور در شهر زابل و زاهدان و دیدار با نمایندگان بنیاد علوی با اشاره به سیاست‌های حمایتی بانک سینا از اقشار آسیب‌پذیر به ویژه در حوزه اشتغال و مسکن در مناطق کمتر توسعه‌یافته، گفت: بانک سینا و بنیاد علوی، با انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری متعدد، اقدامات قابل قبولی را در حوزه توانمندسازی محرومان انجام داده‌اند و این بانک با آمادگی کامل، پرداخت تسهیلات محرومیت‌زدایی و حمایتی به مناطق هدف بنیاد علوی را تداوم خواهد بخشید.
وی تصریح کرد: این بانک در حمایت از اشتغال پایدار در مناطق هدف بنیاد علوی، تفاهم‌نامه‌ای به ارزش بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان برای پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به کسب‌وکار‌های خرد، امضا کرده است که گامی مهم در جهت توسعه و رونق این مناطق خواهد بود.
رئیس هیئت‌مدیره بانک سینا در بازدید از شعب بانک در شهر زاهدان و زابل ضمن ارزیابی عملکرد شعب، بر کاهش بهای تمام شده پول و استفاده از همه ظرفیت‌ها برای ارتقای سهم بازار بانک تا پایان سال جاری تاکید کرد.
وی در ادامه افزود: این استان از ظرفیت‌های مطلوبی برخوردار است و می‌توان با تلاش، اهتمام و توجه جدی کارکنان، از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کرد.
خدابخش طی این سفر ضمن بازدید از کارخانه تولیدی آریا شیمی بر توسعه روابط مالی بانک و شرکت، از طریق تعامل دو طرفه تأکید کرد.
گفتنی است در این سفر معاون بانکداری، مدیریت امور مناطق و شعب و مدیر منطقه جنوب شرق کشور نیز حضور داشتند.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور
در پی سرقت جواهرات سلطنتی از موزه لوور، رئیس پلیس پاریس ضعف سامانه‌های امنیتی را عامل اصلی حادثه دانست؛ این سرقت ۱۰۲ میلیون دلاری هنوز به نتیجه نرسیده است.
ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد
رئیس‌جمهور دونالد ترامپ سطح پذیرش پناهندگان در سال مالی ۲۰۲۶ را به ۷، ۵۰۰ نفر کاهش داد؛ این میزان به کمترین سطح در تاریخ آمریکا رسیده و عمدتاً به «سفیدپوستان آفریقای جنوبی» اختصاص دارد.
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر