کد خبر: ۵۳۰۴۴
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲

تراکتور: VAR نمی‌خواهیم

باشگاه تراکتور تبریز با ارسال نامه‌ای رسمی اعلام کرد نیازی به برگزاری بازی‌های خانگی این تیم با تکنولوژی داور ویدئویی ندارد.
تراکتور: VAR نمی‌خواهیم

درخواست باورنکردنی تراکتور: VAR نمی‌خواهیم

مخاطب۲۴- بیست و چهارمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشور در حالی آغاز شد که مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال با تمام کم و کاستی‌ها توانست سیستم داور ویدئویی را در داخل کشور راه اندازی کند تا بازی‌های لیگ را پوشش دهد.

ورود VAR تأثیر بسزایی در آرامش داخل مستطیل سبز داشت تا جایی که تکنولوژی داور ویدئویی در دیدار دربی بین استقلال و پرسپولیس اعلام ضربه پنالتی به سود سرخپوشان پایتخت را تأیید کرد تا کمترین جنجال برای تیم داوری به وجود بیاید. همین موضوع کمک کرد تا طبق گفته دانیال مرادی رئیس دپارتمان داوری فدراسیون، میزان اشتباهات داوری نسبت به مدت مشابه ۱۰ هفته گذشته کاهش چشمگیری داشته باشد.

همین موضوع باعث شد تا باشگاه‌ها خواهان برگزاری دیدارهای خود با استفاده از سیستم تکنولوژی VAR شوند تا جایی که سعید اخباری سرمربی چادرملو اردکان بارها در مصاحبه‌های خود روی این موضوع تاکید داشته است. او در این باره گفت: «در این ۱۰ هفته در هیچ مسابقه‌ای از VAR استفاده نشده است. باید از این به بعد برای ما VAR بگذارند. مگر تا الان از تیمی پولی گرفته شده است که برای ما این سیستم وجود ندارد؟ نمی‌شود ما ۱۰ هفته VAR نداشتیم و بقیه تیم‌ها رایگان استفاده کرده‌اند و ما فقط نظاره‌گر بودیم. حداقل باید به اندازی بازی‌هایی که برای دیگر تیم‌ها از VAR استفاده شده است باید برای ما هم استفاده شود.»

در این بین باشگاه تراکتور تبریز درخواستی عجیب به فدراسیون فوتبال ارسال کرده و به طور رسمی اعلام کرده است نیازی به VAR با توجه به شرایط فعلی ندارد. باشگاه تراکتور عنوان کرده است فعلاً قصدی برای استفاده از VAR در تبریز ندارد تا فدراسیون فوتبال هم تصمیمی برای انتقال هفتگی دستگاه‌ها به ورزشگاه یادگار امام تبریز نداشته باشد.

درخواست رسمی باشگاه تراکتور تبریز در حالی ارسال شده است که مسئولان اداره کل ورزش و جوانان این استان به همراه هیأت فوتبال استان آذربایجان شرقی خواستار استفاده از VAR در بازی‌های خانگی تراکتور در تبریز بودند که همسو با خواسته باشگاه تبریزی حاضر در لیگ برتر فصل جاری نیست.

بیشتر بخوانید

 

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر