کد خبر: ۵۳۰۱۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۹

واکنش پلیس راهور به قطع برق چراغ‌های راهنمایی

رئیس پلیس راهور کشور به قطعی برق چراغ‌های راهنمایی و رانندگی واکنش نشان داد و گفت: برای حل این مسئله راهکار اساسی به شهرداری ارائه کرده‌ایم
واکنش پلیس راهور به قطع برق چراغ‌های راهنمایی

مخاطب۲۴- سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا در واکنش به اعمال جدول خاموشی‌ها در سطح کشور و قطعی برق چراغ‌های راهنمایی‌ورانندگی اظهار داشت: خاموشی و قطع برق موضوع جدیدی نیست.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه از شهرداری تهران درخواست داشته‌ایم که سازوکاری ایجاد شود که برق چراغ تقاطع‌ها مستقل شده و از شبکه اصلی تغذیه نکند یا حداقل ذخیره برقی در کنار چراغ‌ها وجود داشته باشد تا در هنگام قطعی برق دچار معضل نشویم را از جمله راهکار‌هایی دانست که پلیس راهور به شهرداری ارائه کرده است.
رئیس پلیس راهور فراجا تصریح کرد: در حال حاضر باتوجه‌به برنامه خاموشی‌هایی که در شهر تهران اجرا می‌شود به پلیس راهنمایی‌ورانندگی تهران ابلاغ کرده‌ایم که باتوجه‌به برنامه خاموشی‌ها در مناطق پیش‌بینی‌های لازم را داشته باشند؛ به‌خصوص در مناطقی که چراغ فرماندهی در آنها مستقر است با حضور مأموران در محل وضعیت ترافیک و آمدوشد را مدیریت کنند.


سردار حسینی با بیان این مطلب که استقرار مأموران در تقاطع‌ها در هنگام قحطی برق چاره کار نیست گفت: نیرو‌های پلیس راهنمایی‌ورانندگی مأموریت‌های متعددی دارند؛ ممکن است همان موقع که برق رفته و مامور در سر چهارراه مستقر شده، در همان محدوده تصادفی اعلام شود؛ مأمور نه می‌تواند تقاطع را رها کند و نه اینکه به‌تصادف نرسد چرا که همان تصادف خودش می‌تواند گره ترافیکی ایجاد کند.
رئیس پلیس راهور کل کشور اساسی‌ترین اقدام برای کارکرد درست و بدون قطعی چراغ‌های راهنمایی‌ورانندگی را ایجاد یک منبع مستقل انرژی در کنار چراغ‌های راهنمایی اعلام و خاطرنشان کرد: باید همه چراغ‌ها در مراکز و شهر‌های کل کشور از شبکه اصلی برق جدا شده و توسط منبع انرژی مستقلی همچون انرژی خورشیدی یا cpu یا به شکل باتری یا منبع ذخیره تغذیه شوند که در صورت قطعی برق دچار مشکل نشده و وضعیت تردد را مختل .

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر