کد خبر: ۵۳۰۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷

بنزین آزاد سوپر در کدام جایگاه‌ها عرضه می‌شود؟

در حال‌ حاضر روزانه حدود ۳۰۰ هزار لیتر بنزین سوپر در ۱۹ جایگاه سوخت در تهران توزیع می‌شود، البته طبق مصوبه اخیر دولت واردات بنزین سوپر آزاد شده و احتمالا توزیع این بنزین نیز افزایش می‌یابد.

مخاطب۲۴- از هفته گذشته بنزین سوپر به‌صورت مستمر در تهران توزیع می‌شود اما با مصوبه جدید دولت احتمالا توزیع این بنزین در شهرهای دیگر نیز ممکن خواهد شد، آنطور که کرامت ویس‌کرمی - مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی - اعلام کرده، روزانه حدود ۳۰۰ هزار لیتر بنزین سوپر در جایگاه‌های منتخب پایتخت عرضه می‌شود که این مقدار معادل ۱۰ محموله است که هدف آن استمرار توزیع به‌منظور پاسخ به تقاضای بالا و بهبود کیفیت سوخت در تهران است.

بیشتر بخوانید

درحال حاضر بنزین سوپر در پالایشگاه‌های شازند و اصفهان تولید می‌شود که تمام تولید آن برای تهران در نظر گرفته شده است. با مصوبه دولت در خصوص " آزادسازی واردات بنزین سوپر توسط اشخاص حقوقی دارای مجوز از وزارت نفت با قیمت غیریارانه‌ای آزاد "باید منتظر توزیع این بنزین در سایر شهرها نیز بود.

در حال حاضر بنزین سوپر در ۱۹ جایگاه سوخت تهران عرضه می‌شود، این بنزین در جنوب تهران جایگاه ۲۵۴ در خیابان کارگر چهارراه لشگر و جایگاه ۱۱۱ در خیابان هلال احمر، در ری جایگاه ۲۱۷ در میدان تره‌بار و جایگاه ۱۰۵ در فدائیان اسلام، در شرق تهران سه جایگاه ۱۵۱، ۲۸۵ و ۱۹۳ در خیابان‌های پیروزی، دماوند سه‌راه‌تهرانپارس و حکیمیه تقاطع فجر و لاله توزیع می‌شود.

همچنین در شمال تهران بنزین سوپر در چهار جایگاه ۲۷۶، ۱۴۸، ۲۱۳ و ۲۵۵ به‌ترتیب در خیابان‌های سه‌راه پاسداران، نمایشگاه بین‌المللی، شهید بابایی و خیابان شهید باهنر توزیع می‌شود. در مرکز تهران نیز چهار جایگاه ۱۴۵، ۱۵۲، ۱۱۵ و ۱۶۳ در خیابان‌های یوسف‌آباد، پل‌گیشا، میدان فردوسی و خیابان خرمشهر بنزین سوپر عرضه می‌کنند.

این بنزین در حال حاضر در چهار جایگاه ۱۳۲، ۲۸۰، ۲۲۱ و ۱۸۲ در غرب تهران و در خیابان‌های جناح روبروی ترمینال غرب، آزادگان شمال نرسیده به حکیم، جاده مخصوص کرج و دهکده المپیک توزیع می‌شود.

بنزین آزاد سوپر در کدام جایگاه‌ها عرضه می‌شود؟

 

برچسب ها: بنزین سوپر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟ ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟
ماجرای علی ضیا و شیرین مقدم چیست؟ بررسی کامل شایعات را در این گزارش بخوانید.
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر