کد خبر: ۵۳
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۰
عارف در جمع خبرنگاران:

18 بهمن ماه لیست اصلاح طلبان منتشر می‌شود

عارف در جمع خبرنگاران: 18 بهمن ماه لیست اصلاح طلبان منتشر می‌شود/ سید حسن خمینی به دلیل عدم شرکت در آزمون احراز صلاحیت نشد رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان از نهایی و منتشر شدن لیست اصلاح طلبان در 17 یا 18 بهمن ماه خبر داد.
src="/files/fa/news/ style="text-align: justify; padding: 0px; margin: 0px 0px 18px; font-size: 13px; line-height: 24px;">به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، محمدرضا عارف رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، صبح امروز (پنج‌شنبه) در حاشیه هجدهمین کنگره حزب مردم‌سالاری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما در مورد انتشار لیست اصلاح‌طلبان منتظر هستیم که بسیاری از کاندیدای رد صلاحیت‌شده اصلاح‌طلب برگردند، بنابراین سعی می‌کنیم در 17 یا 18 بهمن‌ماه لیست‌مان را کامل و منتشر کنیم.

وی افزود: در مورد صلاحیت کاندیداهای اصلاح‌طلب با افرادی که تأثیرگذار هستند رایزنی می‌شود و امیدواریم به نتایج خوبی برسیم.

رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در پاسخ به این پرسش که آیا با وضعیت موجود، اصلاح‌طلبان امکان دادن لیست برایشان فراهم است یا خیر، گفت: ما تحت هر شرایطی حضور حداکثری خواهیم داشت و لیست‌مان را منتشر خواهیم کرد.

عارف در پاسخ به این پرسش که برخی‌ها مطرح می‌کنند که اصلاح‌طلبان به خاطر رد صلاحیت‌ها می‌خواهند فتنه جدیدی به پا کنند، تصریح کرد: طرح این مسائل، خود زمینه فتنه است و ما انشاالله تحت این اراجیف قرار نمی‌گیریم و در چارچوب نظام فعالیت خود را دنبال خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که سازوکار ائتلاف احزاب اصلاح‌طلب به چه شکل است، خاطرنشان کرد: ائتلاف بین احزاب اصلاح‌طلب شکل گرفته است و احزاب اصلاحات در چارچوب سیاستگذاری اصلاحات حضور دارند، نامزدهای خود را معرفی می‌کنند و براساس شاخص‌ها و میثاق، کاندیدای نهایی مشخص می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه شنیده شده است که شما در صورت تأیید صلاحیت کاندیدای اصلاح‌طلب بنا دارید که چون مجلس هشتم از دور انتخابات انصراف دهید، گفت: این از آن دروغ‌های عجیب و غریب قرن است.

رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در پاسخ به پرسش دیگری مبنی اینکه آیا کمیته‌های شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان تعطیل شده است، گفت: خیر، من این را تکذیب می‌کنم، چرا که به طور جدی همه کمیته‌ها و کارگروه‌ها فعال هستند و کارها را دنبال می‌کنند.

وی در مورد صلاحیت حجت‌الاسلام حسن خمینی نیز گفت: ایشان رد صلاحیت نشده بلکه احراز صلاحیت نشده است و این هم مثل اینکه به خاطر عدم شرکت در آزمون بوده است. صلاحیت ایشان محرز است و جزو سرمایه‌های ارزشمند کشور و نظام است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر