کد خبر: ۵۳
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۰
عارف در جمع خبرنگاران:

18 بهمن ماه لیست اصلاح طلبان منتشر می‌شود

عارف در جمع خبرنگاران: 18 بهمن ماه لیست اصلاح طلبان منتشر می‌شود/ سید حسن خمینی به دلیل عدم شرکت در آزمون احراز صلاحیت نشد رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان از نهایی و منتشر شدن لیست اصلاح طلبان در 17 یا 18 بهمن ماه خبر داد.
src="/files/fa/news/ style="text-align: justify; padding: 0px; margin: 0px 0px 18px; font-size: 13px; line-height: 24px;">به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، محمدرضا عارف رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، صبح امروز (پنج‌شنبه) در حاشیه هجدهمین کنگره حزب مردم‌سالاری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما در مورد انتشار لیست اصلاح‌طلبان منتظر هستیم که بسیاری از کاندیدای رد صلاحیت‌شده اصلاح‌طلب برگردند، بنابراین سعی می‌کنیم در 17 یا 18 بهمن‌ماه لیست‌مان را کامل و منتشر کنیم.

وی افزود: در مورد صلاحیت کاندیداهای اصلاح‌طلب با افرادی که تأثیرگذار هستند رایزنی می‌شود و امیدواریم به نتایج خوبی برسیم.

رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در پاسخ به این پرسش که آیا با وضعیت موجود، اصلاح‌طلبان امکان دادن لیست برایشان فراهم است یا خیر، گفت: ما تحت هر شرایطی حضور حداکثری خواهیم داشت و لیست‌مان را منتشر خواهیم کرد.

عارف در پاسخ به این پرسش که برخی‌ها مطرح می‌کنند که اصلاح‌طلبان به خاطر رد صلاحیت‌ها می‌خواهند فتنه جدیدی به پا کنند، تصریح کرد: طرح این مسائل، خود زمینه فتنه است و ما انشاالله تحت این اراجیف قرار نمی‌گیریم و در چارچوب نظام فعالیت خود را دنبال خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که سازوکار ائتلاف احزاب اصلاح‌طلب به چه شکل است، خاطرنشان کرد: ائتلاف بین احزاب اصلاح‌طلب شکل گرفته است و احزاب اصلاحات در چارچوب سیاستگذاری اصلاحات حضور دارند، نامزدهای خود را معرفی می‌کنند و براساس شاخص‌ها و میثاق، کاندیدای نهایی مشخص می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه شنیده شده است که شما در صورت تأیید صلاحیت کاندیدای اصلاح‌طلب بنا دارید که چون مجلس هشتم از دور انتخابات انصراف دهید، گفت: این از آن دروغ‌های عجیب و غریب قرن است.

رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در پاسخ به پرسش دیگری مبنی اینکه آیا کمیته‌های شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان تعطیل شده است، گفت: خیر، من این را تکذیب می‌کنم، چرا که به طور جدی همه کمیته‌ها و کارگروه‌ها فعال هستند و کارها را دنبال می‌کنند.

وی در مورد صلاحیت حجت‌الاسلام حسن خمینی نیز گفت: ایشان رد صلاحیت نشده بلکه احراز صلاحیت نشده است و این هم مثل اینکه به خاطر عدم شرکت در آزمون بوده است. صلاحیت ایشان محرز است و جزو سرمایه‌های ارزشمند کشور و نظام است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر