کد خبر: ۵۲۹۸
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۴

جمع آوری محصولات کیندر از بازار به دلیل شیوع باکتری سالمونلا

تولید کنندگان ایتالیایی تخم مرغ‌های دوست داشتنی Kinder Surprise در آلمان از فراخوانی در روز سه شنبه برای جمع آوری این محصول به همراه سایر محصولات شکلاتی آن شرکت برای کودکان از بازار خبر داده اند.
جمع آوری محصولات کیندر از بازار به دلیل شیوع باکتری سالمونلا

جمع آوری محصولات کیندر از بازار به دلیل شیوع باکتری سالمونلامخاطب۲۴ - شرکت ایتالیایی تولید آب نبات و شکلات «فررو» از جمع آوری برخی از محصولات شکلات آن شرکت در آلمان برای اقدامات احتیاطی خبر داده است.جمع آوری تخم مرغ شانسی‌ها پس از انتشار خبر شیوع احتمالی باکتری سالمونلا در بریتانیا منتشر شده است.

در حالی که کمتر از دو هفته به عید پاک باقی مانده است تولید کنندگان ایتالیایی تخم مرغ‌های دوست داشتنی Kinder Surprise در آلمان از فراخوانی در روز سه شنبه برای جمع آوری این محصول به همراه سایر محصولات شکلاتی آن شرکت برای کودکان از بازار خبر داده اند.

در روز‌های گذشته تعداد موارد ابتلا به سالمونلا در بریتانیا با میانگین سنی افراد زیر پنج سال به ۶۳ مورد افزایش یافته است. فرانسه نیز محصولات مشابه را از بازار جمع آوری کرده است. به گفته فررو تمام اقلام جمع آوری شده از بازار در شهر آرلون بلژیک ساخته شده‌اند. شکلات‌های این کارخانه برای فروش در بلژیک، فرانسه، آلمان، سوئد و بریتانیا ارسال شده بودند. سالمونلا یک بیماری شایع ناشی از غذا است که می‌تواند منجر به اسهال، تب و گرفتگی معده شود.

 

چه محصولاتی از کیندر در آلمان از بازار بخاطر سالمونلا جمع آوری می‌شوند؟

در آلمان آن دسته از تخم مرغ‌های شانسی کیندر که بهترین تاریخ مصرف آن بین آوریل تا ژوئن ۲۰۲۲ ذکر شده از بازار جمع آوری می‌شوند. از محصولات دیگری که قرار است از بازار جمع آوری شوند می‌توان به Kinder Choco-Bons White با بهترین تاریخ مصرف پیش از ماه مه و سپتامبر ۲۰۲۲ میلادی اشاره کرد.

علاوه بر این، بسته‌های Kinder Surprise Maxi ۱۰۰ گرمی و Kinder Mini Eggs ۱۰۰ گرمی و بسته‌های میکس کودکان حاوی هر یک از موارد بالا با بهترین تاریخ مصرف پیش از آگوست تا سپتامبر ۲۰۲۲ میلادی نیز مشمول فراخوان جمع آوری از بازار هستند.

در فرانسه وضعیت محصولات کیندر چگونه است؟

مقامات بهداشتی در فرانسه نیز پس از اعلام موارد بیماری ۲۱ بیمار که ۱۵ نفر از آنان از محصولات در حال جمع آوری از بازار مصرف کرده بودند فراخوانی مشابه را در آن کشور اعلام کردند.

شرکت «فررو» به خبرگزاری فرانسه اعلام کرده در حالی که ارتباط هیچ یک از محصولات‌اش با شیوع سالمونلا اثبات نشده به عنوان یک اقدام احتیاطی فراخوان داوطلبانه جمع آوری چند صد تن از محصولات از بازار را اعلام کرده است.

این شرکت در بیانیه‌ای در وب سایت فرانسوی خود اعلام کرده است: «هیچ یک از محصولات کیندر ما که در بازار عرضه می‌شوند تست سالمونلا مثبت نداشته و هیچ شکایتی از مصرف کنندگان دریافت نکرده ایم».

برچسب ها: سالمونلا شکلات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: طرف مقابل باید به راه حل برد-برد در مذاکرات معتقد باشد عراقچی: طرف مقابل باید به راه حل برد-برد در مذاکرات معتقد باشد
وزیر امور خارجه گفت: حمله اخیر به تأسیسات ما اثبات کرد که راه‌حل نظامی برای برخورد با برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد. تنها یک راه‌حل دیپلماتیک و مذاکره‌شده می‌تواند مؤثر باشد، و تحقق آن تنها زمانی ممکن است که آنها جاه‌طلبی‌های نظامی خود را کنار بگذارند و خساراتی را که به ما وارد کرده‌اند جبران کنند. آنگاه ما آماده مشارکت در مذاکرات خواهیم بود.
وکیل تتلو پاسخ ادعای خواهر تتلو را داد وکیل تتلو پاسخ ادعای خواهر تتلو را داد
وکیل تتلو درباره ارسال حکم موکلش به اجرای احکام توضیحاتی ارائه کرد و گفت: پرونده به اجرای احکام ارسال شده است، اما برای اجرای حکم نیست.
کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟ کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟
کیانوش رستمی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان در نروژ برای کشور کوزوو وزنه خواهد زد.
خانم‌های چاق حتما بخوانند! خانم‌های چاق حتما بخوانند!
متخصصان هشدار داده‌اند زنانی که چربی اضافه زیادی دارند، یک‌سوم بیشتر از همتایان لاغرتر خود در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
ادعای جدید خواهر تتلو! ادعای جدید خواهر تتلو!
طبق استوری خواهر تتلو، پرونده وی برای اجرای حکم رفته و احتمالاً به زودی اعدام می‌شود.
افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: همزمان با مستمری تیرماه، معوقات سه ماه فصل بهار امسال پرداخت شد.
جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند
«برای یک سال دیگر آیت‌الله احمد جنتی دبیر، دکتر سیامک ره‌پیک قائم‌مقام دبیر و دکتر هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان خواهند بود.»
برگزیده
خانم‌های چاق حتما بخوانند! خانم‌های چاق حتما بخوانند!
متخصصان هشدار داده‌اند زنانی که چربی اضافه زیادی دارند، یک‌سوم بیشتر از همتایان لاغرتر خود در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
اختلالات GPS در تهران رفع شد؟ اختلالات GPS در تهران رفع شد؟
بر اساس تازه‌ترین اطلاعات سطح اختلالات سیگنال GPS در بیشتر نقاط کشور از جمله تهران، البرز، قم، ساوه، کاشان و بندرعباس که طی هفته گذشته درگیر تداخل شدید بودند، اکنون به حالت عادی بازگشته است.
ریاضی‌دانان جوان ایرانی افتخار آفریدند ریاضی‌دانان جوان ایرانی افتخار آفریدند
تیم ملی المپیاد ریاضی جمهوری اسلامی ایران با کسب دو نشان طلا، سه نقره و یک برنز جایگاه خود را در میان برترین‌های جهان تثبیت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر