کد خبر: ۵۲۹۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۳

زمان دقیق اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با عنایت به ارتقا سطح متناسب‌سازی مستمری‌ها و اجرای دقیق طرح که مستلزم به‌روزرسانی سیستم‌های پرداخت است؛ وفق توافق بعمل آماده با کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی، مقرر شد؛ مبلغ متناسب‌سازی مستمری‌بگیران غیرحداقل‌بگیر، بر اساس جبران ۹۰ درصد افت مستمری سال ۱۴۰۳ نسبت به مستمری زمان برقراری محاسبه شده و مطابق تکلیف قانونی برنامه هفتم پیشرفت، ۴۰ درصد این مبلغ تحت عنوان متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳، از آبان ماه و به همراه مستمری این ماه به حساب مشمولین واریز شود.
زمان دقیق اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد

زمان دقیق اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد

مخاطب۲۴- سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد، فرایند واریز حقوق آبان‌ماه، همراه با مابه التفاوت مبلغ متناسب‌سازی بازنشستگان سایر سطوح یا رقم حفظ قدرت خرید بازنشستگان حداقل‌بگیر، از ۲۳ آبان‌ماه و مطابق یک جدول اصلاحی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد؛ با عنایت به ارتقا سطح متناسب‌سازی مستمری‌ها و اجرای دقیق طرح که مستلزم به‌روزرسانی سیستم‌های پرداخت است؛ وفق توافق بعمل آماده با کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی، مقرر شد؛ مبلغ متناسب‌سازی مستمری‌بگیران غیرحداقل‌بگیر، بر اساس جبران ۹۰ درصد افت مستمری سال ۱۴۰۳ نسبت به مستمری زمان برقراری محاسبه شده و مطابق تکلیف قانونی برنامه هفتم پیشرفت، ۴۰ درصد این مبلغ تحت عنوان متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳، از آبان ماه و به همراه مستمری این ماه به حساب مشمولین واریز شود. شایان ذکر است اجرای این طرح در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ نیز تداوم خواهد داشت به گونه‌ای که در پایان سال سوم، ۹۰ درصد افت ضریب، محقق گردد.

همچنین در صورتی که مبلغ متناسب‌سازی بازنشستگان غیرحداقل‌بگیر در سال ۱۴۰۳، کمتر از ۱۰ درصد حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال جاری باشد (مبلغ ۷، ۱۶۶، ۱۸۴ ریال)، میزان افزایش تا این مبلغ ترمیم شده و در قالب حفظ قدرت خرید سال ۱۴۰۳ واریز می‌شود.


در خصوص مستمری‌بگیران حداقل‌بگیر نیز که مشمول قانون متناسب‌سازی نمی‌باشند؛ با مساعدت سران محترم قوا و وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازوکاری برای پرداخت، پیگیری و اجرایی شد تا از همین ماه در خصوص این گروه از بازنشستگان عزیز نیز مبلغی به میزان ده درصد حداقل حقوق سال جاری (مبلغ ۷، ۱۶۶، ۱۸۴ ریال) به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه، پرداخت شود. این مبلغ در قالب حفظ قدرت خرید سال ۱۴۰۳ و به همراه مستمری ماه جاری واریز خواهد شد.

در پایان امید است با همکاری دولت محترم در تأمین منابع لازم جهت اجرای این قانون و تسویه رقم باقی مانده از ردیف رد دیون دولت به این سازمان که در قانون بودجه سال جاری پیش‌بینی شده، اجرای قانون متناسب‌سازی در ماه‌های آتی و پرداخت معوقات بازنشستگان معزز این سازمان متناسب با تأمین منابع مالی بدون هیچ خللی صورت پذیرد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر