کد خبر: ۵۲۸۶۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۱

توضیحات آموزش و پرورش خودکشی یک دانش‌آموز

آموزش و پرورش استان فارس، به دنبال خودکشی یک دختر دانش‌آموز ۱۷ ساله توضیحاتی داد
توضیحات آموزش و پرورش خودکشی یک دانش‌آموز

مخاطب۲۴- آموزش و پرورش استان فارس به دنبال خودکشی یک دختر دانش‌آموز اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: در پی انتشار خبر خودکشی دختر نوجوان ۱۷ ساله کازرونی در فضای مجازی و روایت‌سازی‌های متعدد در خصوص علت این اقدام تأثربرانگیز، مدیر آموزش و پرورش این شهرستان ضمن تأیید اقدام به خودکشی این نوجوان گفت: این حادثه در روز یکشنبه ۶ آبان در انبار منزل پدری این نوجوان روی داده است.

امیرحسین جمشیدی با بیان این که علت این حادثه هنوز روشن نیست، گفت: موضوع از سوی دستگاه قضایی در حال بررسی است تا کنون هیچ اظهار نظری از سوی این دستگاه اعلام نشده است و روایت سازی‌های بدون استناد برخی از کاربران فضای مجازی از این حادثه تلخ، غیرواقعی و فاقد اعتبار است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کازرون همچنین ضمن ابراز تأسف و اعلام همدردی با خانواده محترم، همکلاسی‌ها و دوستان این نوجوان، فقدان تلخ این دانش‌آموز را تسلیت گفت.

این دومین حادثه خودکشی دختران دانش‌آموز در طول یک ماه اخیر است.

یک ماه گذشته نیز، یکی دیگر از دانش‌آموزان دختر (تبعه افغانستانی) خودکشی کرد.

برچسب ها: آموزش و پرورش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
برگزیده
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور تشریح شد.
صفحه خبر بالای تصاویر