کد خبر: ۵۲۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰

دیوانه‌ای که سر همسرش را با کلنگ شکافت

​​​​​​​مرد میانسالی که با یک انگیزه واهی سر همسرش را با کلنگ شکافت، در حالی با دستور مقام قضایی بازداشت شد که همسر وی در جدال با مرگ آخرین توان خود را به کار گرفته است.

مخاطب۲۴- ساعت ۴بامداد چهارشنبه گذشته نیروهای اورژانس از انتقال زنی ۵۳ ساله به بیمارستان رضوی مشهد خبر دادند که سر وی با ضربه کلنگ شکافته بود.

درپی این گزارش، بلافاصله قاضی ویژه قتل عمد وارد عمل شد و دستورهای پیشگیرانه‌ای برای جلوگیری از فرار ضارب صادر کرد چراکه پزشکان متخصص بر هوشیاری کمتر از ۵ درصد زن مذکور تاکید داشتند. در این شرایط گروهی از کارآگاهان زبده اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی تحقیقات میدانی را در خیابان توس ۶۳ آغاز کردند و با دستگیری «جواد-ر» (همسر مصدوم) بررسی‌های تخصصی را ادامه دادند.

بیشتر بخوانید

 در حالی که «ام البنین-ر» همچنان با مرگ جدال می‌کند، همسر وی با دستور هوشیارانه قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد مورد بازجویی‌های فنی و علمی قرار گرفت و به صراحت اتهام خود را پذیرفت.

وی گفت: حدود ۱۰ روز بود که به خاطر اختلاف خانوادگی با همسرم روابط عاطفی نداشتیم و من از این موضوع به شدت ناراحت بودم که چرا همسرم با من اینگونه رفتار می‌کند. به همین دلیل شب‌هنگام که همسرم در خواب بود، کلنگ را از کنار اجاق گاز برداشتم و به بالای سرش رفتم. با خودم درگیر بودم که رهایش کنم، ولی ناگهان کلنگ را محکم بر سرش کوبیدم.

متهم ادامه داد: پسرم که در تاریکی شب بیدار شده بود، به من گفت بابا، مادر خُرخُر می‌کند! من هم گفتم او عادت به خُرخُر دارد. لحظاتی بعد دوباره پسرم گفت صدای او روی مخم است، نمی توانم بخوابم. در این حال من هم اجازه دادم کلید برق را بزند.

وی اطهار کرد: وقتی لامپ روشن شد و او این صحنه خون‌آلود را دید، به سوی من حمله‌ور شد که من به بیرون از منزل فرار کردم. او فریاد می‌زد که مرا بی‌مادر کردی؟ به او گفتم تو دیدی که با من چه کار می‌کرد! در همین حال هم نیروهای اورژانس آمدند و همسرم را به بیمارستان بردند.

بررسی‌های کارآگاهان با دستورهای ویژه قاضی دکتر صادق صفری برای واکاوی این حادثه وحشتناک آغاز شده است.

دیوانه‌ای که سر همسرش را با کلنگ شکافت

دیوانه‌ای که سر همسرش را با کلنگ شکافت

دیوانه‌ای که سر همسرش را با کلنگ شکافت

 

 

برچسب ها: مشهد
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید
مسعود پزشکیان صبح امروز - دوشنبه - در نشستی با وزیر و شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از شنیدن گزارش‌های ارائه شده، با بیان اینکه باور عمیق دارم که اگر راهکار‌های کارشناسی و صحیح به کار بگیریم، قادر به حل همه مشکلات هستیم، اظهار داشت: همانطور که گفته شد این وزارتخانه در سطح وسیعی با قشر‌های مختلف مردم در ارتباط است و ارائه خدمت می‌کند، لذا پیگیری طرح محله‌محوری برای حل مشکلات بسیار می‌تواند در تسهیل امور مربوط به شما موثر باشد.
وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید! وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید!
این تصویر را ساعتی پیش آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
موزه برتر کشور در کدام شهر قرار دارد؟ موزه برتر کشور در کدام شهر قرار دارد؟
موزه تخصصی ایلام‌شناسی هفت‌تپه برای هفتمین سال متوالی در فهرست برگزیدگان آیین ملی موزه برتر قرار گرفت و عنوان پرافتخار «موزه برتر» را از سوی کمیته ملی ایکوم ایران (شورای بین‌المللی موزه‌ها) کسب کرد.
واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟ واریز حقوق‌ها بدون افزایش یعنی چی؟
تامین اجتماعی درباره واریز حقوق‌ها بدون افزایش توضیحاتی ارائه داد.
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
برگزیده
محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟ محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی به این سؤال پاسخ داد که آیا اجرای قانون جوانی جمعیت مبنی بر ساماندهی و محدودیت غربالگری جنین باعث افزایش اختلالات ژنتیکی شده است؟
هشدار پلیس فتا به دانش آموزان هشدار پلیس فتا به دانش آموزان
رئیس پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی مدارس کشور نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی که با وعده‌های فریبنده اقدام به فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی می‌کنند، هشدار داد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
صفحه خبر بالای تصاویر