کد خبر: ۵۲۷۷۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱

ملوان در اندیشه حفظ موفقیت خوشایند

پژمان نوری با گذشت حدود دو فصل دوری از باشگاه ملوان بار دیگر به جمع انزلی چی‌ها بازگشت تا شرایط این تیم را بهبود ببخشد.
ملوان در اندیشه حفظ موفقیت خوشایند

مخاطب ۲۴- تیم فوتبال ملوان یکی از بهترین شروع‌های خود در ادوار مسابقات لیگ برتر فوتبال را امسال و با هدایت مازیار زارع تجربه کرد و این تیم تا پایان هفته دهم توانسته ۱۵ امتیاز کسب کند و در رده ششم جدول قرار گیرد.

پس از جدایی مهدی تارتار از ملوان در پایان فصل بیست و سوم، ابتدا سعید دقیقی به عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب شد، اما در فاصله یک هفته مانده به آغاز مسابقات، او از جمع ملوانان جدا شد و مازیار زارع که در فصل بیست و دوم توانسته بود ملوان را در لیگ برتر نگه دارد بار دیگر به عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب و معرفی شد.

بیشتر بخوانید

پیش از انتخاب احمد دنیامالی به عنوان وزیر ورزش و جوانان، او به عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه ملوان امور این تیم را بر عهده داشت و هواداران ملوان علاوه بر تغییر در رأس نیمکت خود، دچار تغییرات مدیریتی نیز شدند و با جدایی آرش فهمیده از مدیرعاملی این باشگاه، غلامرضا امینی به عنوان مدیرعامل جدید انتخاب و منصوب شد.

ملوان علاوه بر تیم‌داری در بخش آقایان، در بخش بانوان نیز تیم‌داری می‌کند و بر خلاف فصل گذشته که بانوان ملوان یکی از شانس‌های کسب سهمیه رقابت‌های آسیایی بودند، اما امسال شرایط متفاوتی را تجربه می‌کنند و با گذشت ۳ بازی هنوز این تیم نتوانسته امتیازی را کسب کند و همراه با تیم طاران البرز در رده‌های انتهایی جدول لیگ بانوان قرار دارد.

ملوانان امسال علاوه بر آماده کردن دو تیم خود در دو بخش بانوان و آقایان، درگیر آماده سازی و بازسازی ورزشگاه مرحوم سیروس قایقران هم بودند و در این مدت با کمک اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان توانستند ورزشگاه سیروس قایقران را آماده برگزاری رقابت‌های لیگ برتر کنند.

بازیکنان ملوان در طول فصل و تا به اینجای کار با مشکلات مالی زیادی رو به رو هستند که در روند نتیجه‌گیری تیم بانوان این باشگاه تأثیر مستقیم گذاشته است، در روز‌های گذشته بخشی از مطالبات اعضای تیم فوتبال ملوان پرداخت شد، اما مشکلات اساسی در این تیم همچنان پابرجا است و همین موضوع باعث شد تا امینی از مدیرعاملی باشگاه ملوان استعفا کند و مازیار زارع بار دیگر به عنوان مدیرعامل این باشگاه انتخاب شود.

آخرین پیروزی ملوان به هفته ششم و بازی با استقلال خوزستان بر می‌گردد که شاگردان زارع با یک گل حریف خود را شکست دادند و از آن زمان تاکنون این تیم موفق به کسب پیروزی در بازی‌های خود نشده است.

دیدار هفته یازدهم ملوان در لیگ برتر مقابل خیبر خرم آباد است که این بازی در تاریخ ۱۲ آذر برگزار می‌شود و تا آن بازی نوری فرصت دارد تا اوضاع دو تیم باشگاه ملوان را سر و سامان دهد.

از جمله چالش‌های پیش رو برای نوری را می‌توان به تأمین بودجه کافی برای دو تیم بانوان و آقایان، بازگشت ملوان به جمع تیم‌های بالانشین لیگ برتر و تلاش برای عدم سقوط تیم بانوان این باشگاه از بالاترین سطح فوتبال بانوان کشور دانست.

بازگشت نوری به ملوان موجب رضایت بین هواداران این تیم است و با زوج نوری و زارع این تیم پس از سال‌ها به لیگ برتر بازگشت و حالا هواداران ملوان امیدوار هستند تا شرایط دو تیم خود را بهتر ببینند.

برچسب ها: باشگاه ملوان
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر