کد خبر: ۵۲۷۵۱
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۸
آقای رسایی فیلتر شکن از کجا می‌خرید؟

حمید رسایی میگه توییتر واس ماس

حمید رسایی، نماینده مجلس شورای اسلامی در توجیه حضورش در توییتر یا ایکس، اظهار کرد شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده جای عموم مردم نیست؛ اما ما باید باشیم تا پاسخ بدهیم و دفاع کنیم.
حمید رسایی میگه توییتر واس ماس

مخاطب ۲۴- در حال حاضر تمام شبکه‌های اجتماعی خارجی در ایران فیلتر هستند و مردم عادی بدون استفاده از فیلترشکن نمی‌توانند به آنها دسترسی داشته باشند؛ اما در همین شرایط، بسیاری از دولتمردان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان، فعالیت پررنگی در همین شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده دارند. آقایانی که خود بار‌ها به دفاع از فیلترینگ پرداخته‌اند و حتی می‌گویند باید مانع دسترسی مردم به فیلترشکن‌ها شوند، به‌راحتی و احتمالا با اینترنت بدون فیلتر در همین رسانه‌های دشمن (!) حضور دارند و این مساله همواره اعتراض مردم را در پی داشته است.

یکی از این افراد، حمید رسایی، نماینده مجلس شورای اسلامی است. وی به‌عنوان نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس حضور دارد و در جهبه‌های پایداری انقلاب اسلامی و اصولگرایان فعال بوده است. رسایی در سال‌های اخیر، حواشی زیادی داشت؛ از جمله انفصال از پست‌های دولتی، عدم احراز صلاحیت در انتخابات مجلس دوره دهم و سفر به برزیل برای حضور در جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰.

بیشتر بخوانید

زمانی که مسعود پزشکیان، وزیر پیشنهادی خود یعنی ستار هاشمی را به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد، حمید رسایی گفته بود ما اگر می‌خواهیم شبکه‌های اجتماعی خارجی را فیلتر کنیم، باید به‌گونه‌ای این کار را انجام بدهیم که مردم به هیچ نحوی نتوانند از آنها استفاده کنند؛ نه این که فیلترشکن‌ها را به‌راحتی در دسترس مردم قرار دهیم. اما سوالی که همواره به‌وجود می‌آمد این بود که خود آقای رسایی به چه دلیل و چگونه در همین شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده مثل توییتر (ایکس) حضور دارد؟

چرا حمید رسایی در شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده حضور دارد؟
حمید رسایی به‌تازگی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی به سوال مجری برنامه پاسخ داد و توضیحاتی در خصوص فعالیتش در توییتر بیان کرد که خبرساز شده است. وی در این رابطه اظهار کرد:

شما گاهی اوقات یک محدوده‌ای را به‌عنوان منطقه جنگی تعیین می‌کنید. در منطقه جنگی اجازه نمی‌دهند عموم مردم حضور پیدا کنند، مگر کسانی که آموزش دیده باشند و بتوانند دفاع کنند. اگر غیر از این باشد، شخصی که در منطقه جنگی حاضر می‌شود یا خودش لطمه می‌بیند یا باعث آسیب رسیدن به دیگران می‌شود. شبکه‌های اجتماعی خارجی مثل توییتر یا ایکس هم مثل همین منطقه جنگی است که عموم مردم نباید در آن حضور داشته باشند؛ اما ما باید برای پاسخگویی به مسائل، جواب دادن به شبهات و دفاع کردن در چنین فضایی حاضر شویم.

اما سوال ما از آقای رسایی این است که با چه منطقی، مردم را شایسته و دارای صلاحیت حضور در شبکه‌های اجتماعی خارجی نمی‌داند و چگونه خود را تافته جدابافته و برتر از عموم مردم دانسته است؟ اگر قصدتان پاسخگویی به مسائل و جواب دادن به شبهات است، می‌توانید این کار را از طریق رسانه‌های داخلی، برنامه‌های صداوسیما و شبکه‌های اجتماعی داخلی نیز انجام دهید و چه لزومی دارد در شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده فعالیت کنید. آقای رسایی به‌جای جنگیدن در میدان جنگ مجازی (شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده)، بهتر است برای احقاق حقوق مردم بجنگند؛ چرا که قطعا مسئولیت یک نماینده مجلس همین است که مطالبات مردم را پیگیری کند.

برچسب ها: فیلترشکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا
طرح ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران در بوستان هنرمندان آغاز شد.
ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح
محمد صلاح به صورت رسمی تا سال 2027 با باشگاه لیورپول در قرارداد خواهد بود.
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
برگزیده
نتانیاهو در بیانیه‌ای کارنی نخست وزیر جدید کانادا را متهم به یهودی ستیزی کرد! نتانیاهو در بیانیه‌ای کارنی نخست وزیر جدید کانادا را متهم به یهودی ستیزی کرد!
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهارات اخیر نخست‌وزیر کانادا درباره جنگ غزه را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
پزشکیان:ما اهل گفت‌و‌گو هستیم و از دستاورد‌های خودمان کوتاه نمی‌آییم پزشکیان:ما اهل گفت‌و‌گو هستیم و از دستاورد‌های خودمان کوتاه نمی‌آییم
به گفته پزشکیان دنبال جنگ نیستیم، اما در مقابل هر تجاوزی با علم و توانی که خلق کردیم با قدرت می‌ایستیم.
حسین شریعتمداری کیهان و ۱۱ مورد در رابطه با مذاکره! حسین شریعتمداری کیهان و ۱۱ مورد در رابطه با مذاکره!
مدیرمسئول روزنامه کیهان، گفت: ممکن است این پرسش مطرح شود که وقتی رهبر معظم انقلاب نسبت به مذاکرات قبلی خوش‌بین نبودند، چرا اجازه انجام آن را دادند؟ پاسخ آن است که حضرت ایشان با صدور مجوز مذاکره و نتیجه‌ای که به دنبال داشت، تابلوی غیرقابل‌اعتماد بودن آمریکا را بلند کرده و به همگان نشان دادند. تجربه‌ای کارساز که پیش روی همگان است.
صفحه خبر بالای تصاویر