کد خبر: ۵۲۷۱۶
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
پیروزی تاریخی به دست آوردیم

نخستین سخنرانی ترامپ پس از پیروزی در انتخابات

«به نتیجه سیاسی باورنکردنی رسیدیم. این یک پیروزی سیاسی است که مشابه آن در تاریخ کشور دیده نشده است. از مردم آمریکا متشکرم که من را به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهوتان انتخاب کردید. برای آینده و خانواده شما با هر نفسی که دارم برای شما می‌جنگم تا آمریکایی شکوفا و امن ایجاد کنم، این تاریخ زرین آمریکا خواهد بود.»
نخستین سخنرانی ترامپ پس از پیروزی در انتخابات

مخاطب۲۴- ترامپ در میان خانواده و اعضای خانواده و معاونش و جانسون، رئیس مجلس نمانیدگان در پالم بیچ در جمع حامیانش سخنرانی کرد

«دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواهان پس از گمانه‌زنی‌ها درباره پیروزی در انتخابات، در جمع هوادارانش در فلوریدا سخنرانی کرد و گفت: هزاران هزار دوست در این جنبش تاریخی که مشابه آن دیده نشده است، صادقانه بگویم این بزرگترین جنبش سیاسی تاریخ کشور است. کشور نیازمند کمک و التیام است. مرز‌ها را سروسامان می‌دهیم و کشور را درست می‌کنیم، امشب تاریخ ساز شدیم و بر موانعی غلبه کردیم که فکر نمی‌کردند ممکن باشد.

ترامپ گفت: به نتیجه سیاسی باورنکردنی رسیدیم. این یک پیروزی سیاسی است که مشابه آن در تاریخ کشور دیده نشده است. از مردم آمریکا متشکرم که من را به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهوتان انتخاب کردید. برای آینده و خانواده شما با هر نفسی که دارم برای شما می‌جنگم تا آمریکایی شکوفا و امن ایجاد کنم، این تاریخ زرین آمریکا خواهد بود.

بیشتر بخوانید

او گفت: این یک پیروزی فوق العاده است که امکان می‌دهد دوباره آمریکا را بزرگ کنیم.

نامزد جمهوری‌خواهان گفت: افزودن بر پیروزی در ایالت‌های کلیدی مثل کارولینای شمالی و جورجیا، در دیگر ایالت‌ها هم پیروز می‌شویم و به ۳۵۰ رای الکترال می‌رسیم. آسان‌ترین کار همین بود، راه دیگری برای پیروزی نبود، باید همه را می‌بردیم، در رای مردمی هم پیروز شدیم که فوق‌العاده است.

ترامپ گفت: کنترل سنا را در دست گرفتیم که فوق العاده است. کنترل مجلس نمایندگان را نیز حفظ خواهیم کرد.

او گفت: از جانسون به خاطر کار عالی‌اش در مجلس نمایندگان تشکر می‌کنم، از همسرم ملانیا سپاسگزارم. متشکرم که اجازه دادید در این مسیر باورنکردنی همراه شما باشم و شاهد بزرگترین بازگشت در تاریخ سیاسی آمریکا باشیم. با رهبری پرزیدنت ترامپ از مبازه برای شما دست نخواهیم کشید و بعد از بزرگترین بازگشت تاریخ سیاسی بزرگترین احیای اقتصادی را خواهیم داشت.

ترامپ در ادامه گفت: باید مرز را ببندیم و مهاجران باید قانونی وارد آمریکا شوند.

برچسب ها: ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر