کد خبر: ۵۲۶۶۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴

ایران به حمله اسرائیل پاسخ ندهد

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بار دیگر از جمهوری اسلامی ایران خواسته است که پاسخ حملات اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران را ندهد.
ایران به حمله اسرائیل پاسخ ندهد

مخاطب۲۴- سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا متیو میلر روز دوشنبه در جریان کنفرانس خبری بار دیگر از جمهوری اسلامی درخواست کرد تا پاسخ رژیم صهیونیستی در حمله به برخی نقاط خاک ایران را ندهد. طبق گزارش وب‌سایت اطلاع‌رسانی وزارت خارجه آمریکا، خبرنگاری در خصوص فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله علی خامنه‌ای مبنی بر این‌که «دشمنان اعم از آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند نسبت به آنچه که در مقابل ایران و جبهه مقاومت انجام می‌دهند قطعاً پاسخ دندان شکن دریافت خواهند کرد.» سؤال پرسید. میلر در پاسخ به وی تصریح کرد «پیام ما به رهبر معظم، همان پیامی است که هفته گذشته شنیدید و این است که نباید بیشتر پاسخ دهد. نباید بیش از این اوضاع را تشدید کند و اگر چنین گزینه‌ای را انتخاب کند، ما به اسرائیل در دفاع از خود کمک خواهیم کرد». از زمان حمله بامداد پنجم آبان رژیم صهیونیستی به برخی از نقاط خاک ایران، متحدان رژیم صهیونیستی به خصوص ایالات متحده دست به کار شده و ایران را به خویشتنداری و عدم پاسخ به این حمله دعوت کرده‌اند. با این‌حال، تهران تاکید کرده که حتما پاسخ قاطعی به این اقدام رژیم صهیونیستی خواهد داد. در همین راستا، وزیر امور خارجه با بیان اینکه آنچه رژیم صهیونیستی در پنجم آبان انجام داد یک تهاجم جدید به جمهوری اسلامی ایران بود، گفت: برای ما مجددا حق ایجاد کرده که به این تهاجم به عنوان یک امر دفاعی پاسخ دهیم و اعلام هم شده که این کار صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر