کد خبر: ۵۲۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۷
علی ربیعی دستیار ویژه رییس جمهور:

‌نمی‌فهمم فیلترینگ چه فایده‌ای برای کشور داشته است

دستیار ویژه رییس جمهور در ادامه بر تاثیر منفی فیلترینگ تاکید و اظهار کرد: تصمیمات غیرمسئولانه‌ای که در مورد فیلترینگ اتخاذ شده جامعه را بسیار متأثر کرده است، دانش سیاسی و امنیتی و اجتماعی من کم نیست، اما نمی‌فهمم فیلترینگ چه فایده‌ای برای کشور داشته است، آنچه باید تبادل شود تبادل می‌شود، آیا محتوایی بوده که قرار بوده منتشر شود، اما در اثر فیلترینگ منتشر نشده است.
‌نمی‌فهمم فیلترینگ چه فایده‌ای برای کشور داشته است

مخاطب ۲۴- علی ربیعی دستیار ویژه رییس جمهور بر تاثیر منفی فیلترینگ تاکید و اظهار کرد: تصمیمات غیرمسئولانه‌ای که در مورد فیلترینگ اتخاذ شده جامعه را بسیار متأثر کرده است، دانش سیاسی و امنیتی و اجتماعی من کم نیست، اما نمی‌فهمم فیلترینگ چه فایده‌ای برای کشور داشته است، آنچه باید تبادل شود تبادل می‌شود، آیا محتوایی بوده که قرار بوده منتشر شود، اما در اثر فیلترینگ منتشر نشده است.

ربیعی، دستیار رییس جمهور: فیلترینگ چه فایده ای برای کشور داشته؟ تصمیمات غیرمسئولانه در مورد فیلترینگ جامعه را متأثر کرد/ اعتماد به نهادها کم شده و اندکی اعتماد به خانواده و دوستان باقی مانده است
 

دستیار اجتماعی رییس جمهور گفت: تصمیمات غیرمسئولانه ای که در مورد فیلترینگ اتخاذ شده جامعه را بسیار متأثر کرده است، دانش سیاسی و امنیتی و اجتماعی من کم نیست اما نمی فهمم فیلترینگ چه فایده ای برای کشور داشته است.

علی ربیعی، دستیار اجتماعی رییس جمهور در نشست نقد و بررسی پیش نویس قانون مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در اتاق بازرگانی ایران گفت: مسئولیت اجتماعی در سطوح مختلف کشور در شرایط امروز اهمیت ویژه‌ای دارد و تلاش ما بر  پیشبرد مسئولیت اجتماعی فراتر از مباحث شرکتی است. 

وی افزود: در ساده‌ترین تعریف از مسئولیت اجتماعی معتقدم هر کس بسنجد در جایگاه خود چه سود و زیانی برای اطرافیان دارد زیرا تصمیم و کنش ما بر امروز و فردا و نسل های آینده تاثیری می گذارد و تصمیم گیری هایی که براساس منافع شخصی و جناحی اتخاذ شده همواره تاثیر زیادی بر اجتماع و زندگی مردم داشته است. 

ربیعی ادامه داد: انتصاب استانداران کرد و بلوچ آرزوی صد ساله‌ای بود که محقق شد و تاثیر اجتماعی چشمگیری داشت. 

بیشتر بخوانید

دستیار ویژه رییس جمهور در ادامه بر تاثیر منفی فیلترینگ تاکید و اظهار کرد: تصمیمات غیرمسئولانه ای که در مورد فیلترینگ اتخاذ شده جامعه را بسیار متأثر کرده است، دانش سیاسی و امنیتی و اجتماعی من کم نیست اما نمی فهمم فیلترینگ چه فایده ای برای کشور داشته است، آنچه باید تبادل شود تبادل می شود، آیا محتوایی بوده که قرار بوده منتشر شود اما در اثر فیلترینگ منتشر نشده است.

وی خاطر نشان کرد: اگر مسئولیت اجتماعی را به فرهنگ اجتماعی تعمیم دهیم موفق خواهیم بود و به زندگی اجتماعی مردم پویایی داده ایم، فقر وقتی قاعده می‌شود سیاستگذاری در مورد آن سخت می شود و استثنا شدن آن است که سیاستگذاری در مورد آن را آسان می کند. 

ربیعی گفت: اولین مفهوم مسیولیت اجتماعی در بخش های مختلف و نقطه اشتراک آن در همه بخش ها تولید اعتماد است، مسئولیت اجتماعی در ذات خود تولید امید و اعتماد می کند،  یکی از دلایل بدحالی جامعه ما فقدان امید و اعتماد است و برای ایران امروز هیچ چیز مطلوب تر از حصول این دو امر نیست و این دو خروجی مهم مسئولیت اجتماعی است و متاسفانه امروز در هر دو مشکل داریم، اعتماد به نهادها کم شده و اندکی اعتماد به خانواده و دوستان باقی مانده است بنابراین هدف اصلی مسئولیت اجتماعی می تواند بررسی چگونگی افزایش اعتماد باشد. 

وی افزود: باید ببینیم مسئولیت اجتماعی چگونه می تواند دولت و بازار و مردم و نهادها را در کنار هم قرار دهد. 

دستیار اجتماعی رییس جمهور در ادامه به جایگاه اتاق بازرگانی در ارتقای مسئولیت اجتماعی پرداخت و اظهار کرد: اتاق ایران نباید جدا از اتاق های کشور باشد و می تواند نقش بسزایی در میانجیگری میان مردم و دولت داشته باشد، متاسفانه در کشور ما اتاق بازرگانی جایگاه خود را ندارد و بیش از اینها می تواند در ایفای مسئولیت های اجتماعی موثر باشد.

 
 
برچسب ها: فیلترینگ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر