کد خبر: ۵۲۶۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲

اختراع کور کننده کره جنوبی

نارنجک‌های دودزای سفید KM ۵ و نارنجک‌های دودزای سفید شناور KM ۴ A ۲ از دهه ۱۹۸۰ توسط نیرو‌های کره جنوبی مورد استفاده قرار گرفته اند. در شرایطی که این نارنجک‌ها در مسدود کردن نور مرئی موثر هستند، اما نمی‌توانند مانع از عملکرد تجهیزات نظارتی یا سلاح‌های هدایت شونده‌ای شوند که از پرتو فروسرخ استفاده می‌کنند. نارنجک‌های دودزای جدید همچنین سمیت پایینی دارند و ماهیت غیر سرطان زا بودن آنها تایید شده است که شانس استفاده از این نارنجک‌ها را افزایش می‌دهد.
اختراع کور کننده کره جنوبی
مخاطب۲۴- اداره برنامه اکتساب دفاعی (Defense Acquisition Program Administration) کره جنوبی یا به اختصار داپا (ِDAPA) به تازگی قرارداد تولید انبوه نارنجک های دودزای ضد فروسرخ ساخت داخل را امضا کرد.
بیشتر بخوانید

نارنجک دودزای جدید کره جنوبی با قابلیت مسدود کردن نور مرئی و فروسرخ

داپا قراردادی به ارزش ۵.۵ میلیون دلار (۷.۵ میلیارد وون) با شرکت سام یانگ کمیکال برای تولید این نارنجک‌های دودزا بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶ امضا کرده است.

مرحله توسعه این نارنجک‌ها در سال ۲۰۲۰ به پایان رسید. پس از آن، آزمایش و عملیات میدانی نارنجک‌های دودزا طی چند سال انجام شد. سرانجام، ارتش کره جنوبی می‌تواند این نارنجک‌های دودزا را تا سال آینده در اختیار داشته باشد.

نارنجک‌های دودزای پیشرفته جدید نه تنها می‌توانند نور مرئی را مسدود کنند، بلکه توانایی پراکنده کردن پرتو‌های فروسرخ را نیز دارند. این ویژگی شناسایی سربازان و سایر اهداف نظامی توسط سامانه‌های تصویربرداری حرارتی و سلاح‌های لیزری هدایت شونده دشمن را دشوار می‌کند.

داپا کره جنوبی همچنین اعلام کرده است که نارنجک‌های دودزای جدید قابلیت استفاده در عملیات زمینی و دریایی را دارند.

پیشرفت نسبت به نارنجک های دودزای موجود در کره جنوبی

بنابر بیانیه مطبوعاتی داپا، نارنجک های دودزای سفید KM5 و نارنجک های دودزای سفید شناور KM4A2 از دهه 1980 توسط نیروهای کره جنوبی مورد استفاده قرار گرفته اند.

در شرایطی که این نارنجک‌ها در مسدود کردن نور مرئی موثر هستند، اما نمی‌توانند مانع از عملکرد تجهیزات نظارتی یا سلاح‌های هدایت شونده‌ای شوند که از پرتو فروسرخ استفاده می‌کنند.

نارنجک های دودزای جدید همچنین سمیت پایینی دارند و ماهیت غیر سرطان زا بودن آنها تایید شده است که شانس استفاده از این نارنجک ها را افزایش می دهد. داپا اعلام کرده است که آنها در همان سطح نارنجک های دودزای مورد استفاده توسط سربازان آمریکا و آلمان هستند.

انتظار می رود نارنجک دودزای جدید کره جنوبی نه تنها آسیب به سلامت سربازان، بلکه مردم و زیست بوم طبیعی را به حداقل برساند.

از آنجایی که این نارنجک به طور موثر آتش هدفمند از سوی نیروهای دشمن را مسدود می کند، به طور قابل توجهی بقای نیروهای خودی را افزایش می دهد. همچنین، تضمین می کند که ماموریت ها می توانند به روشی محرمانه انجام شوند و توانایی عملیاتی ارتش را بهبود می بخشد.

اختراع کور کننده کره جنوبی

مزایای بیشتر برای ارتش و اهداف آینده

افزون بر این، در مقایسه با نارنجک های دودزای موجود، بار جنگی به دلیل وزن سبکتر نارنجک های جدید کاهش می یابد. بر همین اساس، امکان مانور سریع تر فراهم می شود، راحتی عملیاتی افزایش می یابد و دوام محصول نیز افزایش می یابد، که قابلیت عملیاتی و ذخیره سازی را بهبود می بخشد.

به گفته کیم هو سئونگ، رئیس بخش قدرت آتش داپا، ما مفتخریم که یک نارنجک دودزای ضد فروسرخ با عملکرد و سمیت بهبود یافته را با استفاده از فناوری داخلی توسعه داده ایم و اولین قرارداد تولید انبوه را امضا کرده ایم. ما به طور فعال عملکرد عالی نارنجک دودزای خود را تبلیغ خواهیم کرد تا بتوان از آن در سراسر جهان استفاده کرد.

نارنجک های دودزا پیش از تحویل نهایی به ارتش کره جنوبی، توسط آژانس فناوری و کیفیت دفاعی و ارتش زیر بازرسی های اولیه تولید و آزمایش های عملیاتی میدانی قرار خواهند گرفت.

بنابر بیانیه مطبوعاتی داپا، کره جنوبی همچنین در حال برنامه ریزی برای فروش این نارنجک های دودزای جدید به دیگر کشورهای جهان است.

 
برچسب ها: نارنجک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر