کد خبر: ۵۲۵۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳

رضا مسرور دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شد

طی حکمی از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی، «رضا مسرور» به عنوان «دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی» منصوب شد.
رضا مسرور دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شد

مخاطب۲۴- طی حکمی از سوی عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، «رضا مسرور» به عنوان «دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی» منصوب شد.

متن حکم دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور به این شرح است:

بیشتر بخوانید

جناب آقای رضا مسرور

با سلام
نظر به تعهد، صلاحیت و توانمندی‌های ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود هماهنگ با این وزارتخانه در خصوص راهبرد‌های ذیل تمام توان خود را مصروف نمایید:

تقویت جذابیت‌های قانونی و مقرراتی مناطق برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان به‌ویژه تسهیل کامل کسب و کار و برخورداری از معافیت‌های مالیاتی و گمرکی؛ استقرار گمرک در درب‌های خروج مناطق آزاد و اتصال به سامانه‌های حاکمیتی؛ رصد دقیق عملکرد مناطق در گسترش صادرات و افزایش پیوند اقتصادی با کشور‌های همسایه و ترغیب سرمایه‌گذاری‌های خارجی و مشترک؛ نظارت بر عملکرد مدیران مناطق و شفافیت عملکردی و مالی برای سازمان منطقه؛ اصلاح نظام درآمدی سازمان‌های مناطق با هدف کاهش تمایل به واردات و واگذاری اراضی؛ کوچک‌سازی و چابک‌سازی دبیرخانه.

امید است با اتکال به خداوند متعال، با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم در تحقق اهداف دولت و حل مشکلات مجدانه بکوشید. عزت توفیق و سربلندی جنابعالی را در انجام مأموریت‌های محوله از خداوند متعال خواستارم.

عبدالناصر همتی

شایان ذکر است مسرور پیش از این در تاریخ هشتم مهرماه ۱۴۰۳ به عنوان سرپرست دبیرخانه منصوب شده بود.

برچسب ها: عبدالناصر همتی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر