کد خبر: ۵۲۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴

تداوم پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال ۱۴۰۳

بانک کارآفرین در راستای عمل به تعهدات خود به بانک مرکزی در پرداخت تسهیلات تکلیفی در هفت ماهه سال ۱۴۰۳، بیش از ۷ هزار و ۸۲۳میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد.
تداوم پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال ۱۴۰۳

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین :بانک کارآفرین در راستای استراتژی حمایتی خود و همچنین الزامات بانک مرکزی از محل اندوخته حساب قرض الحسنه (نیک آفرین) در نیمه هفت ماهه سال جاری ۷ هزار و ۸۲۳میلیارد ریال تسهیلات ازدواج به ۲۰۳۵ زوج جوان و ۱۳۲۶ والد پرداخت کرد.
این بانک از سال ۱۴۰۰ و پس از اخذ تائیدیه‌های لازم از بانک مرکزی با ایجاد حساب قرض‌الحسنه نیک‌آفرین پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه را در دستور کار خود قرار داد و در این راستا نیز با توجه به اهمیت سنت حسنه ازدواج پرداخت تسهیلات ازدواج به زوج‌های جوان را در اولویت قرار داده و تا کنون در شعب بانک کارآفرین در اسرع وقت به متقاضیان این نوع تسهیلات، بنا به ضوابط بانک مرکزی تسهیلات ازدواج پرداخت شده است.

در این راستا تنها در هفت ماهه سال جاری ۲۰۳۵ زوج جوان با کمک مالی بانک کارآفرین و با دریافت ۶هزار و ۷۹۶میلیارد و ۸۰۰میلیون ریال زندگی جدید خود را آغاز کرده‌اند.

آمار اعلام شده از سوی بانک کارآفرین تصدیق می‌کند که از سال ۱۴۰۰ تا کنون به ۹هزار و ۵۹۱ زوج جوان جهت تشکیل زندگی جدیدشان تسهیلات ازدواج پرداخت کرده است.

۵هزار و۵۱۹ والد تسهیلات گرفتند

همچنین بانک کارآفرین با ابلاغ بخشنامه بانک‌مرکزی در خصوص ارائه تسهیلات فرزندآوری، و پس از دریافت مجوز از آن بانک از سال ۱۴۰۱ تا کنون به ۵هزار و۵۱۹ والد تسهیلات فرزندآوری پرداخت کرده است.
طبق آمار ارائه شده از سوی بانک کارآفرین در هفت ماهه سال جاری نیز با ادامه روند قبلی در پرداخت این نوع تسهیلات به۱۳۲۶ والد، هزار و ۲۶میلیارد و ۲۰۰میلیون ریال تسهیلات فرزندآوری پرداخت کرده تا دغدغه کمتری برای قدم نورسیده خود داشته باشند.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد
پس از حدود ۲۰ سال، نشان افسانه‌ای بنتلی دستخوش بازطراحی چشمگیری شده است. این تغییر تاریخی، تنها چهارمین تکامل بزرگ در تاریخ بیش از ۱۰۰ ساله این برند خاص محسوب می‌شود.
مردی که با خبر پول درمی آورد مردی که با خبر پول درمی آورد
بسیاری از میلیاردر‌های سیلیکون‌ولی اخیراً نگاهی انتقادی به رسانه‌های خبری انداخته‌اند، اما «مایکل موریتس»، سرمایه‌گذاری که با شرط‌بندی‌های اولیه روی شرکت‌هایی، چون گوگل و پی‌پال میلیارد‌ها دلار به‌دست آورد، رویکردی کاملاً متفاوت را در پیش گرفته است
تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران
وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه سیاست‌های فشار حداکثری دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را در رابطه علیه اشخاص ایرانی و غیر ایرانی و نهاد‌های مرتبط با صادرات نفت و ناوگان صادرات آن اعمال کرده است
صفحه خبر بالای تصاویر