کد خبر: ۵۲۴۶۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۵

ماجرای رفتار اردوغان با پزشکیان چه بود؟

سفیر ایران در روسیه درباره حواشی رفتار اردوغان در نشست بریکس در حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان توضیح داد.
ماجرای رفتار اردوغان با پزشکیان چه بود؟

مخاطب۲۴- سفیر ایران در روسیه گفت: این فضاسازی‌های در رابطه با حضور رییس‌جمهور در نشست بریکس، رسانه‌ای است که بعضی‌ها، می‌پردازند و امری مرسوم در همه دوره‌هاست و در هر سفری تا موفقیتی به دست می‌آید، تلاش می‌کنند با حواشی خیلی کم اهمیت آن را تحت الشعاع قرار دهند. حال آنکه هم حضور در بریکس و هم دیدار‌هایی که جناب آقای رییس جمهور داشتند، خوب بود.

بیشتر بخوانید

کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه در رابطه با برخورد رجب طیب اردوغان رییس‌جمهور ترکیه و دست ندادن او با رییس‌جمهور کشورمان، توضیح داد: همانطور که می‌دانید آقای دکتر پزشکیان رییس جمهور در سفری کمتر از ۴۸ ساعت، ۱۱ ملاقات دوجانبه داشتند که تقریبا با همه اعضای بریکس به جز برزیل که رییس جمهورشان در آخرین لحظات سفرشان را به دلیلی سفرشان لغو شدند، دیدار کردند.

وی ادامه داد: با روسای کشور‌های غیر عضو مثل ارمنستان، ونزوئلا و برخی از کشور‌های دیگر هم جناب آقای رییس جمهور ملاقات مفصلی را داشتند. در مورد سایر روسای جمهور هم اینگونه بود که قبل از تشکیل جلسه، روسای جمهور در سالنی ویژه سران کشور‌ها جمع می‌شدند، چای و قهوه‌ای می‌خوردند و خوش بشی می‌کردند و بعد به داخل سالن اجلاس می‌آمدند. چون ما آنجا حضور نداشتیم و جناب آقای دکتر پزشکیان حضور داشتند، من از آقای دکتر پزشکیان قبلا از اینکه این حواشی بوجود بیاید، از ایشان درباره دیدار با آقای اردوغان، رییس جمهور محترم ترکیه پرسیدم، ایشان گفتند که دیدار سرپایی خوبی با آقای اردوغان داشتم و از ایشان خواستم زودتر به ترکیه سفر کنم؛ دکتر پزشکیان گفتند که در فرصت مقتضی این سفر انجام خواهد شد؛ البته [این دیدار‌ها و گفتگو‌ها تنها با آقای اردوغان هم نبود، با سایر روسای کشور‌ها نیز چنین دیدار‌ها و صحبت‌هایی انجام شده است.

جلالی با اشاره به حواشی عکس یادگاری با روسای جمهور حاضر در نشست بریکس، عنوان کرد: اگر فیلم را دقیق نگاه کنید، آقای اردوغان هم با تاخیر وارد مراسم عکس یادگاری شدند و وقتی هم وارد می‌شود، آقای سیسی رییس جمهور مصر دستش را دراز می‌کند و ایشان هم با چند نفری که دستشان را درارز کردند، دست می‌دهد. اگر [دست ندادن]حمل بر بی‌اعتنایی شود که قبل از دکتر پزشکیان، روسای جمهور دیگر هم بودند و آقای اردوغان با آنها نیز دست ندادند. بعد هم که رسیدند با افرادی که دست چپشان و یا پشت سرشان بودند نیز دست ندادند، لذا فکر می‌کنم اینها فضاسازی‌های رسانه‌ای است که بعضی‌ها، می‌پردازند و امری مرسوم در همه دوره‌هاست و در هر سفری تا موفقیتی به دست می‌آید، تلاش می‌کنند با حواشی خیلی کم اهمیت آن را تحت الشعاع قرار دهند. حال آنکه هم حضور در بریکس و هم دیدار‌هایی که جناب آقای رییس جمهور داشتند، خوب بود.

برچسب ها: سفیر ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر