کد خبر: ۵۲۴۶۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۵

ماجرای رفتار اردوغان با پزشکیان چه بود؟

سفیر ایران در روسیه درباره حواشی رفتار اردوغان در نشست بریکس در حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان توضیح داد.
ماجرای رفتار اردوغان با پزشکیان چه بود؟

مخاطب۲۴- سفیر ایران در روسیه گفت: این فضاسازی‌های در رابطه با حضور رییس‌جمهور در نشست بریکس، رسانه‌ای است که بعضی‌ها، می‌پردازند و امری مرسوم در همه دوره‌هاست و در هر سفری تا موفقیتی به دست می‌آید، تلاش می‌کنند با حواشی خیلی کم اهمیت آن را تحت الشعاع قرار دهند. حال آنکه هم حضور در بریکس و هم دیدار‌هایی که جناب آقای رییس جمهور داشتند، خوب بود.

بیشتر بخوانید

کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه در رابطه با برخورد رجب طیب اردوغان رییس‌جمهور ترکیه و دست ندادن او با رییس‌جمهور کشورمان، توضیح داد: همانطور که می‌دانید آقای دکتر پزشکیان رییس جمهور در سفری کمتر از ۴۸ ساعت، ۱۱ ملاقات دوجانبه داشتند که تقریبا با همه اعضای بریکس به جز برزیل که رییس جمهورشان در آخرین لحظات سفرشان را به دلیلی سفرشان لغو شدند، دیدار کردند.

وی ادامه داد: با روسای کشور‌های غیر عضو مثل ارمنستان، ونزوئلا و برخی از کشور‌های دیگر هم جناب آقای رییس جمهور ملاقات مفصلی را داشتند. در مورد سایر روسای جمهور هم اینگونه بود که قبل از تشکیل جلسه، روسای جمهور در سالنی ویژه سران کشور‌ها جمع می‌شدند، چای و قهوه‌ای می‌خوردند و خوش بشی می‌کردند و بعد به داخل سالن اجلاس می‌آمدند. چون ما آنجا حضور نداشتیم و جناب آقای دکتر پزشکیان حضور داشتند، من از آقای دکتر پزشکیان قبلا از اینکه این حواشی بوجود بیاید، از ایشان درباره دیدار با آقای اردوغان، رییس جمهور محترم ترکیه پرسیدم، ایشان گفتند که دیدار سرپایی خوبی با آقای اردوغان داشتم و از ایشان خواستم زودتر به ترکیه سفر کنم؛ دکتر پزشکیان گفتند که در فرصت مقتضی این سفر انجام خواهد شد؛ البته [این دیدار‌ها و گفتگو‌ها تنها با آقای اردوغان هم نبود، با سایر روسای کشور‌ها نیز چنین دیدار‌ها و صحبت‌هایی انجام شده است.

جلالی با اشاره به حواشی عکس یادگاری با روسای جمهور حاضر در نشست بریکس، عنوان کرد: اگر فیلم را دقیق نگاه کنید، آقای اردوغان هم با تاخیر وارد مراسم عکس یادگاری شدند و وقتی هم وارد می‌شود، آقای سیسی رییس جمهور مصر دستش را دراز می‌کند و ایشان هم با چند نفری که دستشان را درارز کردند، دست می‌دهد. اگر [دست ندادن]حمل بر بی‌اعتنایی شود که قبل از دکتر پزشکیان، روسای جمهور دیگر هم بودند و آقای اردوغان با آنها نیز دست ندادند. بعد هم که رسیدند با افرادی که دست چپشان و یا پشت سرشان بودند نیز دست ندادند، لذا فکر می‌کنم اینها فضاسازی‌های رسانه‌ای است که بعضی‌ها، می‌پردازند و امری مرسوم در همه دوره‌هاست و در هر سفری تا موفقیتی به دست می‌آید، تلاش می‌کنند با حواشی خیلی کم اهمیت آن را تحت الشعاع قرار دهند. حال آنکه هم حضور در بریکس و هم دیدار‌هایی که جناب آقای رییس جمهور داشتند، خوب بود.

برچسب ها: سفیر ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید! خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید!
گروهی از معترضان در مقابل موانع امنیتی اطراف کاخ سفید در واشنگتن آمریکا تجمع کردند تا مخالفت خود را با سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به ایالات متحده اعلام کنند.
قابل توجه زائران اربعین قابل توجه زائران اربعین
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟ اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آمار شهدای حمله اسرائیل به ایران را ۱۱۰۰ نفر تا کنون معرفی کرد که از ۱۰۶۰ نفر از این عزیزان در سراسر کشور به خاک سپرده شده‌اند.
عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟ عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟
منابع خبری گزارش دادند که دو نامه سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران توسط سفیر ایران به وزیر خارجه عمان تقدیم شد.
دلایل تاریخی نفرت ایرانیان و آمریکایی از یکدیگر! دلایل تاریخی نفرت ایرانیان و آمریکایی از یکدیگر!
جنگ «۱۲ روزه» که در آن ایالات متحده به ایران حمله کرد، جهان را در شوک فرو برد. حمله پیش‌دستانه اسرائیل، با توجه به اینکه این کشور رژیم ایران را تهدیدی وجودی می‌داند، چندان دور از انتظار نبود، اما حمله هوایی آمریکا به خاک ایران شگفتی‌آفرین بود. نه تنها افکار عمومی با این جنگ مخالف بود، بلکه حتی پایگاه اصلی حامیان ترامپ یعنی جناح MAGA نیز با مداخله نظامی مخالفت می‌کرد.
اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟ اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟
قیمت دلار در معاملات روز دوشنبه مسیر کاهشی داشت و با کاهش ۱۸۵۰ تومان به ۸۸ هزار و ۴۵۰ تومان رسید. از سوی دیگر با کاهش قیمت دلار و رویکرد نزولی طلای جهانی، بازار طلا و سکه در ایران کاهشی شد. خبر‌های سیاسی درباره احتمال مذاکره بین ایران و آمریکا در روز‌های آینده از یک‌سو و کاهش تنش سیاسی و نظامی بین ایران و اسراییل، التهاب در بازار را کم کرده است. گفتنی است که هر خبر منفی درباره ایجاد تنش، بازار ارز را دوباره دچار نوسان می‌کند.
حرف‌های جدیدی که قاتل الهه حسین‌نژاد زد! حرف‌های جدیدی که قاتل الهه حسین‌نژاد زد!
بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.
برگزیده
خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید! خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید!
گروهی از معترضان در مقابل موانع امنیتی اطراف کاخ سفید در واشنگتن آمریکا تجمع کردند تا مخالفت خود را با سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به ایالات متحده اعلام کنند.
اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟ اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آمار شهدای حمله اسرائیل به ایران را ۱۱۰۰ نفر تا کنون معرفی کرد که از ۱۰۶۰ نفر از این عزیزان در سراسر کشور به خاک سپرده شده‌اند.
عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟ عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟
منابع خبری گزارش دادند که دو نامه سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران توسط سفیر ایران به وزیر خارجه عمان تقدیم شد.
صفحه خبر بالای تصاویر