کد خبر: ۵۲۴۴۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان:

زمان آتش بس بسیار نزدیک است

نجیب میقاتی نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان گفت: شرط ما برای آتش بس، اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد و استقرار ارتش لبنان در مرز‌ها است و ما برای اجرای آن آمادگی کامل داریم.
زمان آتش بس بسیار نزدیک است

مخاطب۲۴- نجیب میقاتی نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان در اظهاراتی گفت که «عاموس هوکشتاین» نماینده ویژه آمریکا در راه سرزمین‌های اشغالی است و امیدواریم آتش بس در لبنان در ساعات آینده برقرار شود.

شبکه الجزیره نوشت: میقاتی افزود: شرط ما برای آتش بس، اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد و استقرار ارتش لبنان در مرز‌ها است و ما برای اجرای آن آمادگی کامل داریم.

امیدواریم آتش بس در لبنان در ساعات آینده برقرار شود

 نجیب میقاتی نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان در اظهاراتی گفت که «عاموس هوکشتاین» نماینده ویژه آمریکا در راه سرزمین‌های اشغالی است و امیدواریم آتش بس در لبنان در ساعات آینده برقرار شود.

 شبکه الجزیره نوشت: میقاتی افزود: شرط ما برای آتش بس، اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد و استقرار ارتش لبنان در مرز‌ها است و ما برای اجرای آن آمادگی کامل داریم.

بیشتر بخوانید


وی گفت: اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ به برقراری آرامش بلندمدت در جنوب لبنان منجر خواهد شد.

میقاتی افزود: آتش بس باید با تضمین‌های آمریکا برقرار شود و ما راهی غیر از اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ نداریم.

وی گفت: حزب الله دیرهنگام با تفکیک جبهه لبنان از غزه موافقت کرد.


خبرگزاری «رویترز» روز چهارشنبه مدعی شد که آمریکا پیشنهاد برقراری یک آتش‌بس ۶۰ روزه بین حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی را مطرح‌کرده است تا زمینه اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل فراهم‌شود.

این خبرگزاری در گزارشی ادعا کرد که آمریکا در حال کار بر روی طرحی برای پایان دادن به خصومت‌ها بین تل‌آویو و حزب الله لبنان است که براساس آن، ابتدا یک آتش بس ۶۰ روزه بین دو طرف برقرار می‌شود.

رویترز درباره ماهیت طرح آمریکا برای ایجاد آتش بس بین حزب الله لبنان و رژیم اشغالگر، نوشت: براساس این طرح، در ۲ ماه آتش بس بین طرفین، برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل مصوب سال ۲۰۰۶ تلاش خواهد شد.

این رسانه غربی به نقل از «سما حبیب» سخنگوی سفارت آمریکا در بیروت، افزود: آمریکا از حل تنش بین تل آویو و حزب الله از طریق دیپلماتیک و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ حمایت می‌کند.

پیشتر تارنمای آمریکایی «آکسیوس» اعلام کرده بود که «عاموس هوکشتاین» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا و «برت مک‌گورک» مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا روز پنجشنبه در سرزمین‌های اشغالی حضور می‌یابند تا درباره آتش‌بس در مرز لبنان، با مقامات رژیم اشغالگر گفتگو کنند.

برچسب ها: لبنان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر