کد خبر: ۵۲۴۳۴
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲

تیلور با باخت قاسم پور بازگشت

تیلور با فینالیست شدن سعدالله‌یف به گروه شانس مجدد راه پیدا کرد تا اگر تصمیم به ادامه مبارزه‌ها داشته باشد فردا شب احتمالا برای کسب برنز به مصاف قاسم‌پور برود.
مخاطب ۲۴- قابت‌های نیمه‌نهایی کشتی آزاد قهرمانی جهان در اوزان غیرالمپیکی برای ایران بسیار بد و تلخ پیش رفت. بعد از آنکه با شکست حریفان نمایندگان اوزان ۶۱ و ۷۰ کیلوگرم ایران در نیمه‌نهایی، رضا مومنی و سینا خلیلی از دور رقابت‌ها حذف شدند، محمد نخودی و کامران قاسم‌پور هم در ثانیه‌های پایانی، مقابل آوتاندیل کنتچادزه گرجستانی و عبدالرشید سعدالله‌یف روس برد را با باخت عوض کرده و راهی دیدار رده‌بندی شدند.
بیشتر بخوانید

با فینالیست شدن سعدالله‌یف، دیوید تیلور به گروه بازنده‌ها رفت و اگر بخواهد کشتی‌ها را برای مدال برنز ادامه دهد، فردا شب احتمالا در دیدار رده‌بندی ۹۲ کیلوگرم باید با کامران قاسم‌پور کشتی بگیرد.

به این ترتیب تیم ایران هم مثل آمریکا هیچ فینالیستی در این رقابت‌ها ندارد، درحالیکه تیم‌های ژاپن، روسیه و گرجستان هر کدام دو نماینده در فینال دارند و آمریکایی‌ها هم از رسیدن به فینال بازمانده‌اند. مخاطب ۲۴- قابت‌های نیمه‌نهایی کشتی آزاد قهرمانی جهان در اوزان غیرالمپیکی برای ایران بسیار بد و تلخ پیش رفت. بعد از آنکه با شکست حریفان نمایندگان اوزان ۶۱ و ۷۰ کیلوگرم ایران در نیمه‌نهایی، رضا مومنی و سینا خلیلی از دور رقابت‌ها حذف شدند، محمد نخودی و کامران قاسم‌پور هم در ثانیه‌های پایانی، مقابل آوتاندیل کنتچادزه گرجستانی و عبدالرشید سعدالله‌یف روس برد را با باخت عوض کرده و راهی دیدار رده‌بندی شدند.

با فینالیست شدن سعدالله‌یف، دیوید تیلور به گروه بازنده‌ها رفت و اگر بخواهد کشتی‌ها را برای مدال برنز ادامه دهد، فردا شب احتمالا در دیدار رده‌بندی ۹۲ کیلوگرم باید با کامران قاسم‌پور کشتی بگیرد.

به این ترتیب تیم ایران هم مثل آمریکا هیچ فینالیستی در این رقابت‌ها ندارد، درحالیکه تیم‌های ژاپن، روسیه و گرجستان هر کدام دو نماینده در فینال دارند و آمریکایی‌ها هم از رسیدن به فینال بازمانده‌اند.

نتایج رقابت‌های نیمه‌نهایی امروز به شرح زیر است:

نیمه‌نهایی وزن ۶۱ کیلوگرم:

احمد دومان (ترکیه) ۳ - تسوگبارداخ تسیوینسورن (مغولستان) یک

ویتو آروجائو (آمریکا) صفر - ماسانوسوکه اونو (ژاپن) ۱۲

فینال: ماسانوسوکه (ژاپن) - احمد دومان (ترکیه)

نیمه‌نهایی وزن ۷۰ کیلوگرم:‌

اینالبک شیری‌یف (روسیه) یک- یوشینوسوکه آئویاگی (ژاپن) ۶

عبدالمجید کودیف (تاجیکستان) ۲ - نورکجا کایپانوف (قزاقستان) ۱۳

فینال: یوشینوسوکه آئویاگی (ژاپن) - نورکجا کایپانوف (قزاقستان)

نیمه‌نهایی وزن ۷۹ کیلوگرم:‌

محمد نخودی (ایران) ۸- آوتاندیل کنتچادزه (گرجستان) ۱۴

ماگومد ماگومایف (روسیه) ۹-آخساربک گولیف (اسلواکی) ۳

فینال: آوتاندیل کنتچادزه (گرجستان) - ماگومایف (روسیه)

نیمه‌نهایی وزن ۹۲ کیلوگرم:‌

بنجامین هوینس (ایتالیا) ۲- میرانی میسورادزه (گرجستان) ۹

عبدالرشید سعدالله‌یف (روسیه) ۵ - کامران قاسم‌پور (ایران) ۳

فینال: میرانی میسورادزه (گرجستان) - عبدالرشید سعدالله‌یف (روسیه)

 
 
برچسب ها: کشتی آزاد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر