کد خبر: ۵۲۳۹۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۶

کنکور سال بعد تغییری نمی‌کند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اصل تاثیر قطعی معدل در کنکور تغییری نمی‌کند، گفت: اساس اعلام سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور سال آینده نیز کنکور همانند امسال و بر اساس مصوبه شورای انقلاب فرهنگی اجرا خواهد شد.
کنکور سال بعد تغییری نمی‌کند

مخاطب۲۴- حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه جلسه ۹۰۶ شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت‌الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه و دیگر اعضای این شورا در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسه امروز ادامه بحث درباره اولویت‌ها و رویکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره چهارساله دولت چهاردهم بود که هرکدام از اعضاء نظراتی درباره فرهنگ مصرف، فرهنگ کار، سبک زندگی ایرانی اسلامی، انسجام ملی و ... مطرح کردند و قرار جمع‌بندی موضوع در ادامه نهایی شود.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: یک بحث خیلی مهمی که در جلسه امروز شورا مطرح شد بحث رویکرد سند نگاری بود تا با نگاه حکمرانی تلاش شود مسئله‌ها حل شوند یعنی اگر ما بتوانیم مسئله‌های جدی را در برنامه یک ساله تعریف کنیم راه حل‌ها مشخص شود و همه دستگاه‌ها بسیج شوند برای اینکه آن مسئله‌ها را با راهکار‌های ارائه شده حل کنند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: اینکه کثرت اولویت‌ها مطرح شود و بعد اسناد مختلف نوشته شود ولی هیچ کدام هم حل نشود طبیعتاً درست نیست، باید مسئله‌ها را به صورت کارآمدی با نگاه حکمرانی و حل مسئله محدود در نظر بگیریم و آن مسائل محدود را با روش دقیقی دنبال کنیم.

بیشتر بخوانید

خسروپناه درباره اصلاحات احتمالی در مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: بر اساس اعلام سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور سال آینده نیز کنکور همانند امسال و بر اساس مصوبه شورای انقلاب فرهنگی اجرا خواهد شد.

وی تأکید کرد: اگر قرار باشد تغییر در این زمینه صورت گیرد قاعدتاً باید در شورای عالی فرهنگی انجام شود چراکه تفسیر و اصلاح مصوبات شورا به عهده شوراست اینکه گاهی اوقات بعضی از دستگاه‌ها ورود و تفسیر می‌کنند کار صحیحی نیست و غیر حقوقی بوده و منطبق با قانون نیست یا گاهی مطرح می‌شود که این مصوبه تغییر خواهد کرد، درست نیست چراکه هنوز در شورا در این زمینه بحثی صورت نگرفته است.

وی عنوان کرد: پیشنهاد‌های مختلف از شورای عالی آموزش و پرورش، کمیسیون آموزش مجلس، مرکز پژوهش‌های مجلس ارائه شده و تحقیقات و پیمایش‌های مردمی از دانش آموزان و خانواده‌ها نظرات مختلف صورت گرفته است، بر این اساس مقرر شده که در ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی مجموعه نظرات جمع بندی و در نهایت به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد: با توجه شناختی که از اعضای شورا دارم اصل تاثیر قطعی معدل این منتفی نخواهد شد، اما ممکن است محدودیت‌هایی در این تاثیر معدل پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم صورت گیرد در صورتی که تغییراتی ایجاد شود به صورت عمومی ابلاغ و اعلام خواهد شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر