مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
استفن هاوکینگ پیشبینی ترسناکی درباره پایان جهان دارد و تاریخی برای آن تعیین کرده، و گفته میشود که ناسا این پیشبینی را تایید کرده است. این ادعا تا چه اندازه صحیح است؟
مخاطب۲۴- ناسا- استفن هاوکینگ از شناختهشدهترین چهرههای علمی معاصر بود و تقریبا به اندازه مشهورترین بازیگران و ورزشکاران شهرت داشت.
او که نظریات بسیاری در دنیای فیزیک دارد، پیشگویی ترسناکی درباره پایان جهان کرده است. هاوکینگ باور داشت که بشر با بیملاحظگی در مصرف انرژی و نادیده گرفتن عواقب آن، زمین را به گویی آتشین و غیرقابل سکونت بدل خواهد کرد و در این سناریو جهان تا سال ۲۶۰۰ به پایانی تلخ سلام خواهد کرد.
به تازگی برخی سایتها مدعی شدهاند که ناسا با محاسبات دقیق پیشگویی هاوکینگ را تایید کرده و به این نتیجه رسیده است که جهان در آن زمان به پایان میرسد. این ادعا درست است؟
ناسا چنین محاسبهای انجام نداده سخنگوی ناسا در گفتگو با نیوزویک ضمن رد این ادعا گفته است: «ناسا طی نیم قرن گذشته پژوهشهای بسیاری را درباره زمین به انجام رسانده و دادههایی که فقط از فضا قابل دستیابی است را جمعآوری کرده است. برخی از این پژوهشها در زمینههایی است که هاوکینگ به آنها اشاره کرده است.»
هاوکینگ در سالهای پایانی درباره آینده زندگی انسان روی کره زمین نگرانیهای بسیاری داشت و به این باور رسیده بود که بشریت باید به فکر سفرهای فضایی و یافتن خانهای دیگر در کهکشان باشد.
به باور هاوکینگ، گرمایش جهانی، برخورد سیارکها به زمین، جنگهای اتمی، هوش مصنوعی و همه گیری بیماریهای خطرناک مهمترین خطراتی است که حیات بشر روی زمین را تهدید میکند.
البته که ناسا بسیاری از نگرانیهای هاوکینگ را معتبر میداند، اما برخلاف این دانشمند مشهور تاریخی برای پایان جهان پیدا نکرده است. برای نمونه ناسا درباره گرمایش جهانی هشدار میدهد: «گرمایش جهانی که انسان مسبب آن است اکنون در جریان است با اضافه شدن حجم گازهای گلخانهای وخیمتر میشود. گامهایی که در آینده برمیداریم بر وخامت گرمایش جهانی تاثیر مستقیم دارد.»
در ماجرای خطر برخورد سیارکهای به زمین نیز که ناسا سابقهای طولانی دارد و حتی آزمایشهایی، چون کوبیدن یک ماهواره به سیارک و منحرف کردن مسیر آن را به انجام رسانده است.
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ بهصورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساختها، توسعه خدمات و بهینهسازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامههای استراتژی مخابرات در آینده است.
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
اقدام ایران در زمینه اخراج اتباع دارای تبعات اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قابل توجهی است. بسیاری از شهروندان افغانستانی که در ماههای گذشته مجبور به ترک خاک ایران شدند، متولد ایران بودند و در ایران تشکیل خانواده داده بودند.
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نهتنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گستردهای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.