کد خبر: ۵۲۳۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱

کارت بلیت‌های تخفیف‌دار ویژه اقشار خاص شهر تهران

کارت بلیت‌های تخفیف‌دار اقشار خاص شهر تهران که شامل تخفیف‌هایی برای استفاده از حمل‌ونقل عمومی است، به چه افرادی تعلق می‌گیرد؟
کارت بلیت‌های تخفیف‌دار ویژه اقشار خاص شهر تهران

مخاطب۲۴-کارت بلیت‌های تخفیف‌دار ویژه اقشار خاص شهر تهران از سال‌ها پیش با هدف تسهیل حمل‌ونقل برای گروه‌های خاص جامعه طراحی شده است. این کارت‌ها شامل تخفیف‌های ویژه‌ای هستند که هزینه‌های حمل‌ونقل عمومی را برای این افراد کاهش داده و آنها را به استفاده بیشتر از حمل‌ونقل عمومی ترغیب می‌کند.

گروه‌های واجد شرایط شامل والدین، همسران و فرزندان معظم شهدا، جانبازان با درصد جانبازی ۲۵ درصد و بالاتر، جانبازان اعصاب و روان و فرزندان تحت تکفل، سالمندان دارای کارت منزلت، دانش‌آموزان و دانشجویان، مددجویان کمیته امداد، افراد دارای معلولیت، بیماران خاص، و خبرنگارانی هستند که مجوز ورود به محدوده طرح ترافیک نداشته یا فاقد خودرو هستند و نام آنها در فهرست تأییدشده قرار دارد. این افراد می‌توانند از کارت بلیت تخفیف‌دار اقشار خاص بهره‌مند شوند.

برای دریافت این کارت، ابتدا شهروندان باید به نزدیک‌ترین دفتر خدمات الکترونیک مراجعه کرده و مدارک لازم را برای احراز هویت و ثبت درخواست ارائه دهند.

بیشتر بخوانید

اقشار خاصی که برای شارژ سالانه کارت بلیت خود به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه می‌کنند، پس از تأیید مدارک باید به نزدیک‌ترین ایستگاه مترو بروند و با تماس اولیه کارت بلیت خود با گیت، آن را شارژ کنند.

افرادی که به‌تازگی مشمول این کارت بلیت می‌شوند، می‌توانند کارت خود را از ایستگاه متروی صادقیه یا سایر ایستگاه‌های اعلام‌شده توسط شهرداری دریافت کنند. همچنین، امکان ارسال کارت بلیت به درب منزل از طریق پست با پرداخت هزینه پستی فراهم است.

میزان تخفیف این کارت‌ها به شرح زیر است: برای دانش‌آموزان و دانشجویان ۵۰ درصد، افراد دارای معلولیت ۱۰۰ درصد، سالمندان ۹۰ درصد، مددجویان سازمان بهزیستی و کمیته امداد خمینی (ره) ۵۰ درصد، جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر ۱۰۰ درصد، خانواده شهدا ۱۰۰ درصد، و جانبازان اعصاب و روان ۱۰۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.

اعتبار این کارت‌ها از تاریخ صدور یک‌ساله است و کارت‌هایی که دارای مبلغ شارژ هستند تنها یک بار در سال شارژ می‌شوند. طبق مصوبات کمیته بلیت شهر تهران، در حال حاضر امکان صدور المثنی برای این کارت‌ها وجود ندارد.

برچسب ها: حمل و نقل عمومی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.