کد خبر: ۵۲۲۹۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۹

پیامد‌های تلخی در انتظار صهیونیست‌هاست

فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: اقدام نامشروع و غیرقانونی رژیم صهیونیستی که با آمادگی پدافند هوایی کشور در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام ماند، نشان از خطای محاسباتی و درماندگی این رژیم در میدان جنگ با جبهه مقاومت است که پیامد‌های تلخش برای اشغالگران غیرقابل تصور خواهد بود.
پیامد‌های تلخی در انتظار صهیونیست‌هاست

مخاطب۲۴- فرمانده کل سپاه پاسداران خطاب به فرمانده کل ارتش پیامی منتشر کرد.

متن پیام سرلشکر حسین سلامی به شرح زیر است:

برادر ارجمند امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی
فرمانده محترم کل ارتش جمهوری اسلامی ایران

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

سلام علیکم.

شهادت پرافتخار ۴ تن از رزمندگان غیور نیروی پدافند هوایی ارتش در اقدام شرورانه و تجاوزکارانه اخیر هواپیما‌های دشمن صهیونی علیه نقاطی در چند استان کشور را به جنابعالی و آحاد فرماندهان و کارکنان غیور و شجاع این قرارگاه و خانواده معظم شهدا تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

بیشتر بخوانید

اقدام نامشروع و غیرقانونی رژیم خون آشام صهیونیستی که با آمادگی پدافند هوایی کشور در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام ماند، نشان از خطای محاسباتی و نیز درماندگی این رژیم در میدان جنگ با رزمندگان جبهه بزرگ مقاومت اسلامی به ویژه در غزه و لبنان می‌باشد که به یقین پیامد‌های تلخ آن برای اشغالگران غیر قابل تصور خواهد بود.

دفتر نخست وزیری رژیم صهینونیستی بعد از اصابت پهپاد حزب الله به منزل نتانیاهو در قیصریه، خواستار اختصاص دو میلیون شیکل برای افزایش امنیت این اقامتگاه شد.

به ارواح پر فتوح شهیدان گرانقدری که در راه دفع تجاوز و شرارت رژیم صهیونیستی، سلحشورانه به معراج رفتند و نام خود را آگاهانه در دفتر نورانی مجاهدان و شهیدان راه آزادی قدس شریف و دفاع از کیان انقلاب، نظام و میهن اسلامی ثبت کردند؛ درود می‌فرستم و با طلب علو درجات برای آنان از درگاه الهی؛ دوام توفیق و افتخارآفرینی رزمندگان ارتش غیرتمند و انقلابی جمهوری اسلامی ایران و سایر نیرو‌های مسلح مقتدر کشور در اجرای ماموریت‌های محوله به ویژه مقابله با تهدیدات و شرارت‌های دشمنان تحت لوای پرچم اسلام و ولایت و هدایت‌های رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) را آرزومندم.»

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.