کد خبر: ۵۲۲۶۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲

پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پیامی ضمن گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل بر ضرورت شکل گیری اراده‌ای ملی ذیل موضوع راهبردی پدافند غیرعامل در کشور تأکید کرد.
پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛متن پیام دکتر مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل به شرح زیر است:

به نام خدا

اگر محافظت غیرنظامی (پدافند غیرعامل) نباشد، تمامی دستاورد‌های فرهنگی، اقتصادی، علمی و سیاسی در یک نصف روز هدر می‌رود. (مقام معظم رهبری مدظله العالی)

امروزه پدافند غیرعامل راهبردی چاره‌ساز برای مشارکت تمام آحاد جامعه به خصوص فرهیختگان، دانشمندان، محققان و متخصصان کشور در افزایش توان دفاع غیرنظامی صلح‌آمیز و پایداری کشور در مواجهه با انواع تهدیدات است و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با ابلاغ سیاست‌های کلی نظام در عرصه پدافند غیرعامل مسیری روشن برای تمامی دستگاه‌های اجرایی و قانونگذاری و سایر مراجع مرتبط با این موضوع در کشور مشخص کردند.
پدافند غیرعامل گرچه برای تحقق اهداف خود نیازمند سیاست‌ها، قوانین و مقررات و بودجه و اعتبار است، اما شکل گیری اراده ملی پدافند غیرعامل در کشور مستلزم فرهنگ سازی و ایجاد باور در دستیابی به اهداف است و این معنا جز با توسعه علمی پدافند غیرعامل محقق نخواهد شد.
اهمیت تاب‌آوری و تداوم ارائه خدمات سازمان تامین‌اجتماعی در شرایط چالش‌برانگیز، اصل غیرقابل خدشه در حوزه پدافند غیرعامل تامین اجتماعی است؛ این اصل باید به صورت مداوم و مستمر و به عنوان پیوستار همه برنامه‌های حوزه‌های مختلف سازمان مورد توجه عملی قرار گیرد. رویکرد موثر در این زمینه آن است که سازمان تامین‌اجتماعی با تجهیز همه جانبه در زمینه پدافند غیرعامل، ضمن افزایش تاب‌آوری و کمترین تاثیرپذیری از آسیب‌ها در چالش‌های پیش‌رو، خدمات خود را به صورت موثر و مستمر ارائه نماید.
‎در این میان هفته پدافند غیرعامل فرصت مناسبی را فراهم می‌نماید تا با ترویج گفتمان پدافند غیرعامل نسبت به فرهنگ‌سازی و ارتقای آگاهی عمومی و سازمانی و مرور آمادگی‌ها گام برداریم. اکنون با تبریک این هفته به بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارفرمایان معزز و همچنین تمامی همکاران خدوم سازمان تامین‌اجتماعی و عزیزان فعال در این عرصه، امیدوارم تمامی واحد‌های سازمانی مطابق با تصریحات رهبری فرزانه انقلاب اسلامی مبنی بر این که: "مسئولان نظامی و غیر نظامی باید با پدافند غیرعامل همکاری کامل داشته باشند"، در همراهی و همکاری با انجام امور مرتبط با پدافند غیرعامل از هیچ کوششی دریغ ننمایند.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.