کد خبر: ۵۲۲۶۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲

پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در پیامی ضمن گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل بر ضرورت شکل گیری اراده‌ای ملی ذیل موضوع راهبردی پدافند غیرعامل در کشور تأکید کرد.
پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛متن پیام دکتر مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل به شرح زیر است:

به نام خدا

اگر محافظت غیرنظامی (پدافند غیرعامل) نباشد، تمامی دستاورد‌های فرهنگی، اقتصادی، علمی و سیاسی در یک نصف روز هدر می‌رود. (مقام معظم رهبری مدظله العالی)

امروزه پدافند غیرعامل راهبردی چاره‌ساز برای مشارکت تمام آحاد جامعه به خصوص فرهیختگان، دانشمندان، محققان و متخصصان کشور در افزایش توان دفاع غیرنظامی صلح‌آمیز و پایداری کشور در مواجهه با انواع تهدیدات است و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با ابلاغ سیاست‌های کلی نظام در عرصه پدافند غیرعامل مسیری روشن برای تمامی دستگاه‌های اجرایی و قانونگذاری و سایر مراجع مرتبط با این موضوع در کشور مشخص کردند.
پدافند غیرعامل گرچه برای تحقق اهداف خود نیازمند سیاست‌ها، قوانین و مقررات و بودجه و اعتبار است، اما شکل گیری اراده ملی پدافند غیرعامل در کشور مستلزم فرهنگ سازی و ایجاد باور در دستیابی به اهداف است و این معنا جز با توسعه علمی پدافند غیرعامل محقق نخواهد شد.
اهمیت تاب‌آوری و تداوم ارائه خدمات سازمان تامین‌اجتماعی در شرایط چالش‌برانگیز، اصل غیرقابل خدشه در حوزه پدافند غیرعامل تامین اجتماعی است؛ این اصل باید به صورت مداوم و مستمر و به عنوان پیوستار همه برنامه‌های حوزه‌های مختلف سازمان مورد توجه عملی قرار گیرد. رویکرد موثر در این زمینه آن است که سازمان تامین‌اجتماعی با تجهیز همه جانبه در زمینه پدافند غیرعامل، ضمن افزایش تاب‌آوری و کمترین تاثیرپذیری از آسیب‌ها در چالش‌های پیش‌رو، خدمات خود را به صورت موثر و مستمر ارائه نماید.
‎در این میان هفته پدافند غیرعامل فرصت مناسبی را فراهم می‌نماید تا با ترویج گفتمان پدافند غیرعامل نسبت به فرهنگ‌سازی و ارتقای آگاهی عمومی و سازمانی و مرور آمادگی‌ها گام برداریم. اکنون با تبریک این هفته به بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارفرمایان معزز و همچنین تمامی همکاران خدوم سازمان تامین‌اجتماعی و عزیزان فعال در این عرصه، امیدوارم تمامی واحد‌های سازمانی مطابق با تصریحات رهبری فرزانه انقلاب اسلامی مبنی بر این که: "مسئولان نظامی و غیر نظامی باید با پدافند غیرعامل همکاری کامل داشته باشند"، در همراهی و همکاری با انجام امور مرتبط با پدافند غیرعامل از هیچ کوششی دریغ ننمایند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر