کد خبر: ۵۲۲۵۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷

بیمه آسیا و سازمان امور مالیاتی کشور، قرارداد بیمه‌ای خود را برای هفتمین سال تمدید کردند

بیمه آسیا برای هفتمین سال متوالی با انعقاد قرارداد بیمه‌ای با سازمان امور مالیاتی کشور، کلیه امور بیمه‌ای این سازمان را اعم از بیمه‌های درمانی، بیمه‌های اموال و بیمه‌های زندگی، به انجام می‌رساند.
بیمه آسیا و سازمان امور مالیاتی کشور، قرارداد بیمه‌ای خود را برای هفتمین سال تمدید کردند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛با حضور مسعود بادین، نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل و همچنین فرامرز خجیر عضو هیات مدیره و معاون فنی بیمه‌های اشخاص و مسئولیت و غلامرضا سرلک معاون فنی بیمه‌های اموال، تفاهم نامه بیمه‌ای با سازمان امور مالیاتی کشور به امضا رسید.

بنا بر این گزارش، در نشست تمدید این تفاهم نامه بیمه ای، عباس فردوسی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور مالیاتی کشور، با اعلام رضایت کامل کارکنان این سازمان از خدمات بیمه آسیا در سال‌های اخیر، این شرکت بزرگ بیمه‌ای را در صنعت بیمه دارای شاخص‌های عملیاتی و فنی بالا و ارزنده توصیف کرد و از تداوم همکاری فی مابین ابراز خرسندی نمود.

مدیرعامل بیمه آسیا نیز در این نشست، با اشاره به توانمندی بالای مالی و فنی این شرکت در صنعت بیمه کشور، اظهار امیدواری کرد، همکاری بین سازمان امور مالیاتی و بیمه آسیا، سطح تعاملات بیمه‌ای در کشور را ارتقا بخشد.

گفتنی است، بر اساس تفاهم نامه فی ما بین بیمه آسیا و سازمان امور مالیاتی، حدود ۱۵۰ هزار نفر از کارکنان این سازمان و خانواده آنان در سراسر کشور تحت پوشش بیمه‌های تکمیل درمانی، عمر و حوادث، آتش سوزی، اتومبیل و سایر پوشش‌های بیمه‌ای اموال و اشخاص بیمه آسیا قرار می‌گیرند.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر