کد خبر: ۵۲۲۵۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۷

بیمه آسیا و سازمان امور مالیاتی کشور، قرارداد بیمه‌ای خود را برای هفتمین سال تمدید کردند

بیمه آسیا برای هفتمین سال متوالی با انعقاد قرارداد بیمه‌ای با سازمان امور مالیاتی کشور، کلیه امور بیمه‌ای این سازمان را اعم از بیمه‌های درمانی، بیمه‌های اموال و بیمه‌های زندگی، به انجام می‌رساند.
بیمه آسیا و سازمان امور مالیاتی کشور، قرارداد بیمه‌ای خود را برای هفتمین سال تمدید کردند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛با حضور مسعود بادین، نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل و همچنین فرامرز خجیر عضو هیات مدیره و معاون فنی بیمه‌های اشخاص و مسئولیت و غلامرضا سرلک معاون فنی بیمه‌های اموال، تفاهم نامه بیمه‌ای با سازمان امور مالیاتی کشور به امضا رسید.

بنا بر این گزارش، در نشست تمدید این تفاهم نامه بیمه ای، عباس فردوسی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور مالیاتی کشور، با اعلام رضایت کامل کارکنان این سازمان از خدمات بیمه آسیا در سال‌های اخیر، این شرکت بزرگ بیمه‌ای را در صنعت بیمه دارای شاخص‌های عملیاتی و فنی بالا و ارزنده توصیف کرد و از تداوم همکاری فی مابین ابراز خرسندی نمود.

مدیرعامل بیمه آسیا نیز در این نشست، با اشاره به توانمندی بالای مالی و فنی این شرکت در صنعت بیمه کشور، اظهار امیدواری کرد، همکاری بین سازمان امور مالیاتی و بیمه آسیا، سطح تعاملات بیمه‌ای در کشور را ارتقا بخشد.

گفتنی است، بر اساس تفاهم نامه فی ما بین بیمه آسیا و سازمان امور مالیاتی، حدود ۱۵۰ هزار نفر از کارکنان این سازمان و خانواده آنان در سراسر کشور تحت پوشش بیمه‌های تکمیل درمانی، عمر و حوادث، آتش سوزی، اتومبیل و سایر پوشش‌های بیمه‌ای اموال و اشخاص بیمه آسیا قرار می‌گیرند.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
برخورد با اعتراض پرستاران برخورد با اعتراض پرستاران
دبیرکل خانه پرستار با انتقاد از برخورد با تجمعات صنفی گفت بسیاری از پرستاران به‌دلیل تعارض منافع و شرایط نامناسب، مهاجرت یا ترک شغل کرده‌اند و درآمد پرستاران جهان قابل مقایسه با ایران نیست.
هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد هشدار وزارت بهداشت: گرانی غذا دسترسی دهک‌های پایین را محدود کرد
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هشدار داد افزایش شدید قیمت مواد غذایی، دسترسی دهک‌های یک تا پنج به اقلام ضروری را سخت کرده و مصرف سبزیجات و لبنیات در بسیاری خانوار‌ها کمتر از نیاز است.
واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است واکنش تند ایران: قطعنامه آژانس غیرقانونی و سیاسی است
وزارت خارجه قطعنامه اخیر آژانس را اقدامی غیرقانونی و فاقد وجاهت دانست و تأکید کرد شورای حکام صلاحیتی برای بازگرداندن قطعنامه‌های خاتمه‌یافته شورای امنیت ندارد.
بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد بزرگترین پالایشگر هند، واردات نفت روسیه را متوقف کرد
بزرگ‌ترین پالایشگر خصوصی هند، ریلاینس، پیش از پایان ضرب‌الاجل آمریکا خرید نفت از روسیه را متوقف کرد؛ اقدامی برای پرهیز از ریسک تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا.
حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان حذف یارانه نقدی ۴۳۸ هزار نفر در آبان
آمار‌های رسمی نشان می‌دهد تعداد یارانه‌بگیران دهک‌های چهارم تا نهم در آبان‌ماه ۴۳۸ هزار نفر کمتر شده و جمعیت دریافت‌کنندگان به حدود ۴۱.۸ میلیون نفر رسیده است.
جلسه حراج شمش طلا لغو شد جلسه حراج شمش طلا لغو شد
سخنگوی مرکز مبادله اعلام کرد حراج شمش طلا در روز یکشنبه ۲ آذر به دلیل تعطیلی روز بعد و عدم امکان تسویه وجوه برگزار نخواهد شد.
واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد واریز سهمیه ۶۰ لیتری بنزین آذرماه مشخص شد
سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ویژه آذر ۱۴۰۴ برای خودرو‌های شخصی بدون تغییر از بامداد شنبه در کارت‌های هوشمند سوخت شارژ می‌شود و امکان برداشت آن از تمامی جایگاه‌ها فراهم است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر