کد خبر: ۵۲۲۳۲
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹
هشدار بارش باران و برف در ۱۶ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۸/۶

سازمان هواشناسی با صدور هشدار بارش باران، برف و مه‌گرفتگی در ۱۶ استان از تشدید بارش‌ها در استان‌های گلستان، مازندران، گیلان و نوار شرقی اردبیل خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۳/۸/۶

مخاطب۲۴- بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در برخی مناطق شمال فارس، ارتفاعات زاگرس، شمال و شرق یزد، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، ارتفاعات شمال هرمزگان و جنوب کرمان وزش باد و رگبار پراکنده روی می‌دهد. در ارتفاعات و مناطق سردسیر رشته کوه البرز بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

فردا دوشنبه در ارتفاعات کرمان، جنوب فارس و شمال هرمزگان افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود. روز‌های سه‌شنبه تا پنجشنبه در اکثر مناطق کشور جو آرام و پایداری همراه با روند افزایش نسبی دما حاکم می‌شود که باعث افزایش آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت می‌شود. بعدازظهر پنجشنبه با ورود سامانه بارشی از جنوب کشور بارش‌ها در خوزستان و جنوب ایلام آغاز می‌شود.
امروز در نوار شرقی و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، دوشنبه در شرق و جنوب شرق وزش باد شدید در مناطق مستعد خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. طی ۲ روزی آینده خلیج‌فارس و دریای خزر مواج است.

آسمان تهران امروز صاف تا قسمتی ابری در برخی ساعات وزش باد و در بعدازظهر افزایش باد پیش‌بینی شده است. بیشینه و کمینه دمای پایتخت به ترتیب ۱۸ و ۸ درجه بالای صفر است.

هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی

زمان پایان: دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۷

نوع مخاطره: رگبار باران، در نواحی گرمسیر رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد گردوخاک، کاهش محسوس دما، در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف و مه

منطقه اثر:

یکشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۶: اردبیل، گلستان، ارتفاعات در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، زنجان، قزوین، سمنان، تهران و البرز، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، نیمه شمالی کرمان، شمال فارس، غرب و جنوب یزد، جنوب اصفهان و ارتفاعات و دامنه در هرمزگان.

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۷: شمال و شرق خراسان رضوی، ارتفاعات و دامنه در استان‌های هرمزگان و کرمان.

اثر مخاطره: اختلال در مسافرت‌های جاده‌ای، احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، در نواحی گرمسیر احتمال صاعقه، لغزندگی بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها به سبب بارش برف، احتمال ریزش سنگ، احتمال رانش کوه، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست و سازه‌های موقت.

توصیه: احتیاط در مسافرت‌های جاده‌ای بویژه در نواحی کوهستانی، عدم اتراق و برپا کردن چادر‌های مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌رو‌ها و تسریع در برداشت محصولات کشاورزی.

هشدار افزایش گرادیان فشاری

زمان پایان: دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۷

نوع مخاطره: وزش باد نسبتاً شدید تا شدید در نواحی مستعد همراه با گرد و خاک و احتمال طوفان گرد و خاک

منطقه اثر:

یکشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۶: نوار شرقی استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و کرمان، شمال سیستان و بلوچستان، شرق و جنوب سمنان، البرز و تهران.

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۷: نوار شرقی خراسان رضوی، خراسان جنوبی و کرمان، شرق و جنوب سمنان و خوزستان.

اثر مخاطره: در نواحی مستعد گرد و خاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات، احتمال آسیب به صنعت برق رسانی، احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال و احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات.

توصیه: پرهیز از کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، عدم انجام پرواز‌های سبک شامل گلایدر، بالگرد، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهنسال، اطمینان از سالم بودن پوشش پلاستیکی در گلخانه‌ها و استحکام سازه‌ها سالن‌های پرورشی و احتیاط در محلول‌پاشی و سم‌پاشی باغات و مزارع.

هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان پایان: یکشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۶

نوع مخاطره: رگبار شدید باران، بارش برف در نواحی سردسیر و ارتفاعات، کاهش محسوس دما و وزش باد شدید موقتی

منطقه اثر:

یکشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۶: گیلان، مازندران، نوار شرقی اردبیل و دامنه و ارتفاعات گلستان.

اثر مخاطره: اختلال در ناوگان حمل و نقل عمومی، احتمال انسداد راه‌های روستایی در نواحی کوهستانی، لغزندگی جاده‌ها بویژه در گردنه‌های کوهستانی به سبب بارش برف، سقوط سنگ از ارتفاعات، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر، صاعقه، پدیده مه، کاهش دید افقی، جاری شدن روان آب، احتمال رانش کوه، وزش باد شدید موقتی، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی.

توصیه: پرهیز از سفر‌های غیر ضروری بویژه در گردنه‌های برف گیر، مجهز بودن خودرو‌ها به سوخت کافی و وسایل گرمایشی بویژه در نواحی سردسیر، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، پرهیز از فعالیت‌های عمرانی، خودداری از فعالیت‌های تفریحی از جمله طبیعت‌گردی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها و آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر