کد خبر: ۵۲۲۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۴
با پرداخت بیش از ۱۰۱ هزار فقره تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تا پایان مهرماه ۱۴۰۳ محقق شد؛

حمایت همه جانبه بانک تجارت از جوانان با اعطای بالغ بر ۲۲ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری

بانک تجارت در راستای تسهیل فرآیند ازدواج و معیشت زوج‌های جوان، از ابتدای امسال تا پایان مهرماه بیش از ۵۳ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و بیش از ۴۷ هزار فقره تسهیلات فرزندآوری پرداخت کرد تا جایگاه نخست خود در بین دیگر بانک‌های کشور را استمرار بخشد.
حمایت همه جانبه بانک تجارت از جوانان با اعطای بالغ بر ۲۲ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت:این بانک در ادامه روند اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه، در مهرماه سال جاری تعداد ۱۰۶۴۶ فقره تسهیلات ازدواج به متقاضیان پرداخت کرد و به این ترتیب، مجموع تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج پرداخت شده به زوج‌های جوان در سال‌جاری به ۵۳ هزار و ۶۹۳ فقره و جمعا به مبلغ بیش از ۱۸۰ هزار میلیارد ریال بالغ شد تا صحنه‌ای از حمایت همه جانبه این بانک از جوانان ایرانی به اثبات برسد.

بانک تجارت همچنین در راستای اجرای قانون حمایت از فرزندآوری و جوانی جمعیت، در مهرماه امسال، تعداد ۷۶۳۹ فقره تسهیلات پرداخت کرده که روند روبه رشدی را نسبت به ماه‌های قبل نشان می‌دهد و به این ترتیب تعداد تسهیلات پرداختی بانک تجارت در این سرفصل تا پایان مهرماه به ۴۷ هزار و ۹۴۰ فقره و جمعا به مبلغ بیش از ۳۹ هزار میلیارد ریال رسید.

بر اساس این گزارش، حاصل فعالیت بانک تجارت در پرداخت تسهیلات در دو سرفصل قرض‌الحسنه ازدواج و تسهیلات فرزندآوری از ابتدای سال تا پایان مهرماه، مجموعا به عدد ۲۲ همت بالغ شده است.

بر اساس خبری که پیش از این منتشر شده بود، بانک تجارت هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت جمهوری اسلامی و در راستای عمل به مسئولیت‌های حرفه‌ای و اجتماعی از ابتدای امسال تا پایان شهریورماه بیش از ۴۳ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و بیش از ۴۰ هزار فقره تسهیلات فرزندآوری پرداخت کرد.

بانک تجارت در سال ۱۴۰۲ نیز با اعطای ۹۵ هزار و ۱۸۱ فقره تسهیلات ازدواج و ۸۹ هزار و ۵۳۴ فقره تسهیلات فرزندآوری از جوانان ایرانی حمایت کرده بود.

برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر