کد خبر: ۵۲۲۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۴
با پرداخت بیش از ۱۰۱ هزار فقره تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تا پایان مهرماه ۱۴۰۳ محقق شد؛

حمایت همه جانبه بانک تجارت از جوانان با اعطای بالغ بر ۲۲ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری

بانک تجارت در راستای تسهیل فرآیند ازدواج و معیشت زوج‌های جوان، از ابتدای امسال تا پایان مهرماه بیش از ۵۳ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و بیش از ۴۷ هزار فقره تسهیلات فرزندآوری پرداخت کرد تا جایگاه نخست خود در بین دیگر بانک‌های کشور را استمرار بخشد.
حمایت همه جانبه بانک تجارت از جوانان با اعطای بالغ بر ۲۲ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت:این بانک در ادامه روند اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه، در مهرماه سال جاری تعداد ۱۰۶۴۶ فقره تسهیلات ازدواج به متقاضیان پرداخت کرد و به این ترتیب، مجموع تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج پرداخت شده به زوج‌های جوان در سال‌جاری به ۵۳ هزار و ۶۹۳ فقره و جمعا به مبلغ بیش از ۱۸۰ هزار میلیارد ریال بالغ شد تا صحنه‌ای از حمایت همه جانبه این بانک از جوانان ایرانی به اثبات برسد.

بانک تجارت همچنین در راستای اجرای قانون حمایت از فرزندآوری و جوانی جمعیت، در مهرماه امسال، تعداد ۷۶۳۹ فقره تسهیلات پرداخت کرده که روند روبه رشدی را نسبت به ماه‌های قبل نشان می‌دهد و به این ترتیب تعداد تسهیلات پرداختی بانک تجارت در این سرفصل تا پایان مهرماه به ۴۷ هزار و ۹۴۰ فقره و جمعا به مبلغ بیش از ۳۹ هزار میلیارد ریال رسید.

بر اساس این گزارش، حاصل فعالیت بانک تجارت در پرداخت تسهیلات در دو سرفصل قرض‌الحسنه ازدواج و تسهیلات فرزندآوری از ابتدای سال تا پایان مهرماه، مجموعا به عدد ۲۲ همت بالغ شده است.

بر اساس خبری که پیش از این منتشر شده بود، بانک تجارت هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت جمهوری اسلامی و در راستای عمل به مسئولیت‌های حرفه‌ای و اجتماعی از ابتدای امسال تا پایان شهریورماه بیش از ۴۳ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و بیش از ۴۰ هزار فقره تسهیلات فرزندآوری پرداخت کرد.

بانک تجارت در سال ۱۴۰۲ نیز با اعطای ۹۵ هزار و ۱۸۱ فقره تسهیلات ازدواج و ۸۹ هزار و ۵۳۴ فقره تسهیلات فرزندآوری از جوانان ایرانی حمایت کرده بود.

برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی
انتشار چند استوری از سوی غزاله اکرمی، بازیگر سریال «سوجان»، شامگاه گذشته موجی از واکنش ها را در میان کاربران و اهالی سینما برانگیخت. اکرمی در یکی از این استوری ها مدعی شده بود که یکی از تهیه کنندگان متاهل سینما قصد تعرض به او را داشته و از دفتر او گریخته است.
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد
کیپ‌ورد، کشور کوچک جزیره‌ای در اقیانوس اطلس، با صعود تاریخی به جام جهانی ۲۰۲۶ جهان را شگفت‌زده کرد؛ کشوری که حالا نماد پیشرفت، فرهنگ و استقامت است.
دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟ دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟
خواننده معروف پس از برگذاری کنسرتش، رقابت سوپرکلاسیکو مابین ریورپلاته و بوکاجونیورز را از نزدیک دید.
چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین
تحکیم روابط آمریکا با کشور‌های آسیای مرکزی، سران منطقه را بین خشم روسیه و چین یا افزایش وابستگی به مسکو و پکن قرار داده و معادلات ژئوپلیتیک را پیچیده کرده است.
سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی
گزارش «شاخص هوش مصنوعی آمریکای لاتین ۲۰۲۵» نشان می‌دهد منطقه تنها ۱.۱۲٪ از سرمایه‌گذاری جهانی را جذب کرده و کشورهایی، چون شیلی، برزیل و اروگوئه پیشرو تحول دیجیتال هستند.
تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده
رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد ایران و تاجیکستان برای ایجاد بورسیه تحصیلی مشترک از سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌اند و توسعه دیپلماسی علمی را راهی برای گسترش روابط می‌دانند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر