کد خبر: ۵۲۱۸۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲

بورس سبزپوش شد

پس از حدود دو هفته التهابات سیاسی که با نوسانات کاهشی بازار سرمایه در ایران همراه شده بود امروز و بعد از آنکه اعلام شد حمله رژیم صهیونیستی با پاسخ پدافندی ایران بی‌اثر شده است، بورس ایران سبزپوش و در دقایق ابتدایی امروز شاخص کل ۹۲۷۲ واحد رشد کرد.
src="/files/fa/news/align:justify;">مخاطب۲۴- بازار سرمایه در ایران از هفتم مهرماه تاکنون تحت تاثیر عوامل اقتصادی و سیاسی روند نوسانی به خود گرفته است. 

اما امروز به دنبال  عملیات رژیم صهیونیستی درحمله به نقاطی از اطراف تهران، ایلام و خوزستان که طبق اعلام قرارگاه پدافند هوایی کشور ناکام ماند، فعالان بازار سرمایه نیز ظاهرا خیالشان راحت شد و برای اغلب نمادها صف خرید تشکیل شد.

از شروع معاملات بورس اوراق بهادار تهران در ساعت ۹ صبح شنبه پنجم آبان تا ساعت ۹:۳۰ شاخص کل ۹۲۷۲ واحد افزایش یافت و به به رقم یک میلیون و ۹۸۰ هزار و ۱۷۳ واحد رسید.

شاخص هم وزن هم با رشد ۹۹۱ واحد به عدد ۶۵۶ هزار و ۶۲۹ واحد رسید.

تا ساعت ۹:۳۰ امروز بیش از ۵۶ هزار معامله در بورس انجام شد که ارزش آن ۲۰۳۵ میلیارد تومان بود.

تا این ساعت ۲۱۷ نماد بورسی مثبت و ۹۳ نماد منفی هستند.

فملی، شپدیس و فولاد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. کچاد، ثشاهد و شبندر هم از نمادهای پرتراکنش بودند.

امروز شاخص فرابورس ایران نیز تا ساعت ۹:۳۰ بیش از ۱۶ واحد افزایش یافت و به عدد ۲۱ هزار و ۳ واحد رسید.

تعداد معاملات فرابورس تا ساعت مذکور ۵۲ هزار فقره و ارزش آن ۱۳۵۸ میلیارد تومان بود.

خاور تاثیر منفی بر شاخص فرابورس دارد اما فزر و حسینا اثر مثبت ایجاد کردند. خاور، فزر و فن افزار نیز از نمادهای پرتراکنش هستند.

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر