کد خبر: ۵۲۱۰۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۴

بازدید مدیران بانک از صنایع بزرگ استان اردبیل

عباس خرازی افرا مدیر بانکداری شرکتی و غلامرضا محمودی مدیر برنامه ریزی و نظارت اعتباری بانک کارآفرین در بازدید از چهار کارخانه بزرگ استان اردبیل نسبت به افزایش تعامل دوسویه بانک و شرکت‌های برتر شعب اردبیل تاکید کردند.
بازدید مدیران بانک از صنایع بزرگ استان اردبیل

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین :در بازدید مدیران ارشد بانک از شعب سی‌متری اردبیل و خیابان امام اردبیل بر گسترش همکاری‌های بانک با صنایع بزرگ این استان تاکید شد.
در این بازدید عباس خرازی افرا مدیر بانکداری شرکتی با بیان اینکه بانک کارآفرین در راستای حمایت از تولید ملی، اشتغال و همکاری‌های متقابل، جلسات متعددی با شرکت‌های فعال در حوزه‌های مختلف برگزار کرده و می‌کند، گفت: بانک کارآفرین با تکمیل زنجیره خدمات بانکی و مالی خود این آمادگی را دارد تا انواع خدمات مورد نیاز شرکت‌های صنعتی فعال از جمله ارائه تسهیلات، ضمانت‌نامه‌ها، حواله‌جات ارزی، خدمات بانکداری الکترونیک و... را در اختیار متقاضیان قرار دهد.

بازدید از شعب اردبیل
وی تاکید کرد: با توجه به استفاده از پلت فرم دیجیتال‌های بانک این امکان فراهم شده است که با محصولات و خدمات متنوع‌تری میزبان بخش‌های صنعتی و تولیدی کشور هستیم.
همچنین غلامرضا محمودی مدیر برنامه ریزی و نظارت اعتباری نیز با اشاره به برنامه ریزی‌های انجام شده در بانک کارآفرین خاطر نشان کرد: بانک کارآفرین با سبقه درخشان نزدیک به ربع قرن خود این آمادگی را دارد تا متناسب با نوع فعالیت و تقاضای مشتریان بزرگ خود خدمات مختلف بانکی را در اختیار آنها قرار دهد.

بازدید از شعب ریسک
وی تاکید کرد: با تکمیل شدن زنجیره خدمات بانکی بانک کارآفرین و همچنین امکان استفاده از پلت‌فرم دیجیتال بانک به نظر می‌رسد دایره فعالیت‌های بانک برای مشتریان بزرگ گسترش قابل توجهی یافته و امکان ارائه خدمات بصورت غیر حضوری ایجاد شده است.

بازدید از کارخانجات اردبیل
در این بازدید‌ها مدیران این کارخانه‌ها ضمن تاکید بر گسترش همکاری و تعاملات فی‌مابین از حمایت‌های بانک کارآفرین ابراز امیدواری کردند.

برچسب ها: بانک کارآفرین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر