کد خبر: ۵۲۰۸۸
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹

جریمه پلکانی نپرداختن عوارض آزادراه‌ها

مدیرعامل شرکت آزادراه تهران-پردیس با تشریح جزئیات نپرداختن عوارض آزادراه‌ها، گفت: این جریمه بسته به نوع خودرو‌ها ۸۰ تا ۱۸۰ هزار تومان با اعمال افزایش ۳.۵ درصد ماهانه است.
جریمه پلکانی نپرداختن عوارض آزادراه‌ها

مخاطب ۲۴- رضا شاه کرمی یادآور شد: پیرو مصوبه هیئت وزیران و با استناد به ماده ۲۱ قانون رسیدگی به جرائم رانندگی مبلغ جریمه برای عدم پرداخت عوارض آزادراهی برای خودرو‌های سواری، وانت و مینی بوس مبلغ ۸۰ هزار تومان، اتوبوس و کامیون مبلغ ۱۰۰ هزار تومان و تریلی‌های سه محور و نفتکش مبلغ ۱۸۰ هزار تومان تعیین شده است.

وی با بیان اینکه چنانچه خودرویی طی ۱۵ روز عوارض آزادراه‌ها را پرداخت نکند مشمول جریمه خواهد شد، ادامه داد: علاوه بر این جریمه که توسط پلیس راه اعمال می‌شود، در صورت عدم پرداخت هزینه عوارضی، افزایش نرخ جرائم به صورت پلکانی به روی مبلغ جریمه توسط شرکت‌های بهره بردار آزادراه‌ها نیز انجام خواهد شد.

وی توضیح داد: این افزایش جریمه به صورت پلکانی است. به این ترتیب به ازای هر ماه ۳.۵ درصد به مبلغ جریمه اضافه می‌شود. در صورتیکه عوارض آزادراه‌ها پس از جریمه مذکور پرداخت نشود، ماهانه ۳.۵ درصد به مبلغ جریمه (۸۰ تا ۱۸۰ هزار تومانی) و جریمه آن اضافه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آزادراه تهران-پردیس گفت: با توجه به این مسئله به هموطنان توصیه می‌کنیم برای جلوگیری از جریمه پلیس و افزایش پلکانی مبلغ عوارضی، از طریق درگاه‌های الکترونیکی نسبت به پرداخت هزینه عوارضی آزادراهی اقدام کنند.

تیرماه سال گذشته مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور با اشاره به الکترونیکی کردن پرداخت عوارض در آزادراه‌های کشور گفته بود: ۲۸ آزادراه داریم از این تعداد در ۱۴ آزادراه عوارض الکترونیکی دریافت می‌شود و ۳ آزادراه هم نصب تجهیزات صورت گرفته است.

خادمی با اعلام این‌که در این ۱۴ آزادراه نرخ عوارض پایین است، اضافه کرد: بر اساس دستور وزیر راه وشهرسازی برنامه بازدارنده شدن جریمه‌های مربوط به عدم پرداخت عوارض آزادراهی به دولت می‌رود. بر این اساس افرادی که عوارض را پرداخت نکنند، باید آنرا به صورت پلکانی پرداخت کنند.

وی از نصب تجهیزات دریافت عوارض آزادراهی در همه آزادراه‌های کشور تا پایان سال خبر داد و گفت: به مرور زمان این تجهیزات به بهره‌برداری می‌رسد.

برچسب ها: جرائم رانندگی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خرید آسانی، نازون و آدان نهایی شد خرید آسانی، نازون و آدان نهایی شد
در حالی که گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص نهایی شدن این انتقال‌ها مطرح شده، نشانه‌هایی مانند غیبت آسانی و نازون در تمرینات اخیر تیم‌هایشان و حتی انتشار استوری‌هایی از فرودگاه، باعث شده که هواداران استقلال بیش از پیش به جذب این بازیکنان امیدوار شوند.
پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران
فیلم پیرپسر ساخته‌ی اکتای براهنی روایتی تراژیک و روان‌کاوانه با تصویر نقاشانه از زندگی مردی‌ست که به همراه دو پسرش،در خانه ای قدیمی زندگی می‌کنند.
معیارهای حذف یارانه نقدی معیارهای حذف یارانه نقدی
در راستای سیاست‌های عدالت‌محور دولت و الزامات قانون بودجه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح حذف یارانه نقدی دهک‌های بالای درآمدی شامل دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ را با جدیت دنبال می‌کند.
سحر امامی در کنار جکسون هینکل سحر امامی در کنار جکسون هینکل
تصویری از دیدار جکسون هینکل و سحر امامی در ونزوئلا را ببینید.
خرید‌های جدید استقلال جدا شدند! خرید‌های جدید استقلال جدا شدند!
در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت
جنایات این روز‌ها در غزه، باعث شد تا بار دیگر افراد سرشناس در حوزه‌های مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر