کد خبر: ۵۱۹۶۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷

محدودیت‌های امروز در آزادراه تهران-شمال

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمال کشور از ۲ تا ۴ آبان ماه با توجه به هشدار مه‌گرفتگی شدید خبر داد.
محدودیت‌های امروز در آزادراه تهران-شمال

مخاطب۲۴- سرهنگ بهروز خانپور رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی به‌منظور مدیریت سفر‌های پایان هفته و جلوگیری از بروز حوادث جاده‌ای در محور‌های شمال کشور از روز چهارشنبه ۲ آبان ماه خبر داد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راه راهور فراجا با تأکید بر شرایط جوی نامساعد در ارتفاعات البرز، به‌ویژه در محور‌های چالوس، هراز و فیروزکوه، هشدار داد که مه‌گرفتگی شدید می‌تواند منجر به کاهش دید افقی شده و خطرات بسیاری را به دنبال داشته باشد. او از رانندگان خواست که ضمن استفاده از چراغ‌های مه‌شکن و روشنایی خودرو، با سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی مناسب رانندگی کنند.

وی افزود: استفاده از زنجیر چرخ و تجهیزات ایمنی در مناطق کوهستانی در این ایام ضروری است. رانندگان باید در سفر‌های خود زمان بیشتری را برای مسیر در نظر بگیرند و از رانندگی در شرایط خستگی خودداری کنند.

سرهنگ خانپور در پایان از تمام رانندگان درخواست کرد که با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و توجه به محدودیت‌های اعلام‌شده، از بروز حوادث و ترافیک‌های سنگین جلوگیری کرده و سفر امنی را برای خود و دیگران رقم بزنند.

محدودیت‌های امروز در آزادراه تهران-شمال

به دلیل عملیات عمرانی در محدوده تونل‌های ۱۷ و ۱۸ آزادراه تهران-شمال، از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۴ تردد به‌صورت نوبتی و کنترل‌شده انجام می‌گیرد. رانندگان ملزم به رعایت قوانین و توجه به هشدار‌های مأموران پلیس راه هستند تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.

محدودیت‌های ترافیکی در سایر محور‌ها

۱. محور کرج-چالوس:

ممنوعیت تردد موتورسیکلت: از ساعت ۱۲ ظهر چهارشنبه ۲ آبان تا ساعت ۷ صبح شنبه ۵ آبان، تردد موتورسیکلت‌ها در محور‌های کرج-چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران-سمنان-مشهد و بالعکس ممنوع است. تنها موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی مجاز به تردد هستند.

ممنوعیت تردد تریلر، کامیون و کامیونت: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج-چالوس به‌طور کامل ممنوع است.
یک‌طرفه شدن مسیر:

چهارشنبه ۲ آبان، در صورت افزایش ترافیک، از ساعت ۱۴ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) بسته و از ساعت ۱۷ تا ۲۴ مسیر از پل زنگوله به سمت چالوس یک‌طرفه خواهد شد.

جمعه ۴ آبان، از ساعت ۱۴ مسیر چالوس در آزادراه تهران-شمال بسته و از ساعت ۱۷ تا ۲۳ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه می‌شود.

هشدار مه‌گرفتگی شدید: ارتفاعات محور چالوس به‌ویژه در محدوده کندوان با مه‌گرفتگی شدید همراه است که دید رانندگان را به‌شدت کاهش می‌دهد. پلیس راهور به رانندگان توصیه می‌کند چراغ‌های مه‌شکن و روشنایی خودروی خود را فعال کرده و با سرعت مطمئنه حرکت کنند.

۲. محور هراز:

ممنوعیت تردد تریلر: تردد تمامی تریلر‌ها در محور هراز ممنوع است.

محدودیت کامیون‌ها: تردد کامیون و کامیونت‌ها، به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، در روز‌های چهارشنبه ۲ آبان از ساعت ۱۲ تا ۲۴ و در روز‌های پنجشنبه و جمعه ۳ و ۴ آبان از ساعت ۷ صبح تا ۲۴ ممنوع خواهد بود.

یک‌طرفه شدن مسیر: در صورت افزایش ترافیک، این محدودیت به‌صورت مقطعی در روز جمعه ۴ آبان بین پلور و پلیس راه لاریجان اجرا خواهد شد.

هشدار مه‌گرفتگی: محور هراز نیز در برخی از نقاط مرتفع مانند محدوده امامزاده هاشم دچار مه‌گرفتگی است. رانندگان باید ضمن توجه به کاهش دید، فاصله ایمن را رعایت کنند.

۳. محور فیروزکوه:

مسیر فیروزکوه به‌طور عادی باز است، اما در صورت بارش باران و یا مه‌گرفتگی در ارتفاعات، تردد با کندی صورت خواهد گرفت.

رانندگان باید به تابلو‌های هشدار توجه کرده و از سرعت بالا پرهیز کنند.

۴. محور فشم:

جمعه ۴ آبان، در صورت افزایش ترافیک از ساعت ۱۷ تا ۲۰، مسیر فشم از محدوده پل حاجی‌آباد تا پیچ آرایانا به سمت خروجی فشم یک‌طرفه خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر