کد خبر: ۵۱۹۴۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
سرپرست بیمه ایران اعلام کرد:

روزانه ۱۳۰ میلیارد تومان خسارت به مردم پرداخت می‌کنیم

در حاشیه مراسم اهداء لوح برند محبوب به شرکت سهامی بیمه ایران سید محمد ناصر مبرقعی سرپرست بیمه ایران در مصاحبه با خبرنگاران محبوبیت بیمه ایران را ناشی از اصالت این شرکت و وفاداری کارکنان و نمایندگان آن دانست و گفت: بیمه ایران اخیراً توانسته در سایه لطف خدا و محبت مردم به این شرکت و همدلی همه مدیران در کلیه سطوح و کارکنان و نمایندگانش، از نهاد ناظر صنعت بیمه رتبه توانگری خود را در عالی‌ترین سطح دریافت نماید و این در حالی است که روزانه بالغ بر ۱۳۰۰ میلیارد ریال خسارت‌های جزء را در ۲۰۲ شعبه به مردم پرداخت نموده است.
روزانه ۱۳۰ میلیارد تومان خسارت به مردم پرداخت می‌کنیم

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :مبرقعی با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان شهریور ۷/۲۰۰/۰۰۰ فقره پرونده خسارت در بیمه ایران تشکیل شده است تصریح کرد: بیمه ایران در شاخص میزان نگهداری در هر ریسک که یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های توانمندی یک شرکت بیمه تلقی می‌گردد توانسته با رشد بالغ بر ۱۳۸ درصدی نسبت به سال قبل مجوز پذیرش و نگهداری ریسک تا میزان ۱۱۲۲۰۰ میلیارد ریال در هر ریسک را اخذ نماید.

وی افزود: اینکه طبق آمار ۶ ماهه اول سال ما توانسته ایم بالغ بر ۱۴/۰۰۰/۰۰۰ بیمه نامه صادر نمائیم و در شاخص تعداد بیمه نامه سهم حدود ۳۶ درصدی را کسب کنیم نشان می‌دهد که محبوبیت بیمه ایران در نگرشی است که آحاد مردم در قالب بیمه نامه‌های خرد نسبت به التزام بیمه ایران به پاسخگوئی و ایفاء تعهدات خود دارد، البته رویکرد‌های جدیدی مانند حرکت به سوی پرتفوی زندگی مدار و ارائه طرح جدید بیمه عمر سپاس ۲ با قابلیت‌های متمایز و توجه به خدمات پس از فروش و آموزش‌های مهارت محور به ویژه آموزش مهارت‌های اجتماعی میان فردی برای تعمیم فرهنگ و رفتار‌های متکی بر اقناع گری و التیام بخشی به حادثه دیدگان، در برنامه‌های معاونت فنی و بیمه‌های زندگی و مدیریت آموزش بیمه ایران قرار گرفته است.

سرپرست بیمه ایران با یادآوری رسالت ایجاد آرامش در شرکت متبوع، ادامه داد: امیدواریم تحول در شیوه کنترل گری و نظارت پویا و هوشمند و مشفقانه منجر به تغییرات عملکردی و تعالی در رفتار کارکنان و نمایندگان عزیز و پرتلاشمان برای اعطای آرامشی بیشتر به مردم عزیزمان شود.

گفتنی است شرکت سهامی بیمه ایران که بزرگترین شرکت بیمه گر در کشور می‌باشد، در یازدهمین جشنواره برند محبوب مصرف کنندگان که در مرکز همایش‌های بین المللی صداوسیما برگزار شد توانست تندیس زرین برند محبوب ایرانی سال ۱۴۰۳ را در گروه بیمه ثالث و بدنه خودرو کسب نماید.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر