کد خبر: ۵۱۹۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
اعلام برنامه افزایش تولید در نیمه دوم سال با فراهم شدن الزامات

تولید ایران‌خودرو به روزانه ۲۳۰۰ دستگاه می‌رسد

گروه صنعتی ایران‌خودرو از برنامه افزایش تولید روزانه به ۲۳۰۰ دستگاه خبر داد که تحقق این برنامه نیازمند فراهم شدن برخی الزامات و رفع محدودیت‌هاست.
تولید ایران‌خودرو به روزانه ۲۳۰۰ دستگاه می‌رسد

مخاطب24:به منظور جبران افت تولید نیمه نخست امسال که عمدتا ناشی از ناترازی انرژی، محدودیت تخصیص ارز برای تامین مواد اولیه و برخی قطعات با منشا خارجی، عدم ثبت و تمدید سفارش و مشکل مالی برای ترخیص کالا از گمرک بود، گروه صنعتی ایران‌خودرو در صدد است نسبت به افزایش تیراژ روزانه تولید اقدام کند تا به اهداف تعیین شده امسال در زمینه تولید و عرضه خودرو نزدیک شود.
براساس این گزارش، تحقق افزایش تولید، نیازمند هم افزایی و همدلی بیش از پیش نهاد‌ها و سازمان‌های مرتبط با سیاست‌گذاری بنگاه‌های بزرگ تولیدی است و بر همین اساس، بازنگری در سیاست‌های قیمت‌گذاری تکلیفی و ایجاد شرایط به‌روزآوری قیمت محصولات ایران‌خودرو از جمله مسایلی است که می‌تواند این فرایند را تسهیل کند؛ چه آن‌که در سال‌های اخیر به‌واسطه فروش محصولات به قیمتی کم‌تر از بهای تمام شده تولید، زیان ناشی از قیمت‌گذاری دستوری افزایش هنگفتی داشته و نقدینگی خودروسازان نیز از مسیر‌هایی جز درآمد حاصل از فروش محصولات و منابعی، چون تسهیلات گران بانکی و یا پیش‌فروش محصولات تامین شده است.
در این میان گروه صنعتی ایران‌خودرو تلاش کرده تا هزینه‌های تولید را از روش‌ها و مسیر‌های دیگری نیز تامین کند که از آن جمله می‌توان به کاهش هزینه‌ها در زنجیره تامین اشاره کرد که این اقدامات سبب کاهش سرعت زیان‌دهی تولید شده است.
تخصیص و تامین به‌موقع ارز مورد نیاز شبکه تامین و خودروسازان متناسب با برنامه افزایشی تولید توسط بانک مرکزی نیز از دیگر الزامات تحقق هدف تولید امسال است.
تغییر رویکرد در ارتباط با ثبت سفارش خرید خارجی قطعاتی که سازندگان داخلی ظرفیت، قیمت و کیفیت مورد انتظار خودروسازان را محقق نمی‌کنند و رفع محدودیت ایجاد شده از طریق الزام وجود ثبت سفارش قبل از حمل و رسیدن محمولات خرید خارجی به گمرک نیز از ضروریات مورد نظر برای تحقق هدف تولید و افزایش تولید روزانه خودروسازان به شمار می‌رود.
کاهش زمان تخصیص ارز قطعات و ماشین‌آلات و تجهیزات تولیدی و رسیدن به موقع آن به خط تولید نیز از موضوعاتی است که روند افزایش تولید را تسریع خواهد بخشید.
گروه صنعتی ایران‌خودرو، به عنوان بزرگ‌ترین خودروساز کشور، در شرایط سخت تحریمی تلاش کرده‌اند تا چرخ صنعت خودرو به دست توانای صنعتگران از حرکت نایستد و تولید در این صنعت مهم و تاثیرگذار در شاخص‌های کلان اقتصادی، دچار توقف نشود. هرچند برخی محدودیت‌های ایجاد شده، سبب کاهش تولید در نیمه نخست امسال شد، اما این میزان نیز با همراهی نهاد‌های مرتبط و اصلاح رویه‌هایی که سبب مانع‌تراشی در مسیر تولید می‌شود، قابل جبران است.

برچسب ها: ایران‌ خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو فیلم تاپ گان و شبیه سازی حمله به فوردو
فیلم Top Gun: Maverick سال ۲۰۲۲ به نمایش درآمد و با استقبال گسترده‌ای در گیشه مواجه شد. فیلمی که نه فقط به خاطر جلوه‌های بصری یا بازگشت تام کروز، بلکه به دلیل شباهت حیرت‌انگیز مأموریت خیالی او به حمله آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای فردو، مورد توجه است.
بازگشایی سفارت سوئیس در تهران بازگشایی سفارت سوئیس در تهران
سفیر سوئیس نیز به تهران بازگشته است.
حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز
رئیس جمهور در مراسم عزاداری عاشورا در میدان تبریز شرکت کرد.
نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
نشریه آمریکایی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران نوشت: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟ پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟
سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس با انتشار پیامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس، روز شنبه (۱۴ تیرماه) اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم به تأسیس یک حزب سیاسی جدید گرفته است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد پاسخی به تصویب قانون «زیبا و بزرگ» دولت ترامپ باشد.
برگزیده
قوانین مهاجرتی به سبک بابک زنجانی! قوانین مهاجرتی به سبک بابک زنجانی!
بابک زنجانی برای مدیریت اتباع غیر مجاز پیشنهاد داد: به جای اخراج، سالانه ۱۰ هزار دلار بگیرید و مجوز اقامت بدهید!
قطع اینترنت ایران و کسادی بازار بیت‌کوین قطع اینترنت ایران و کسادی بازار بیت‌کوین
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد که فعالیت ماینر‌های غیرمجاز، سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار زیان اقتصادی برای کشور به همراه دارد.
بلیت هواپیمای فیک، چالش جدید مسافران! بلیت هواپیمای فیک، چالش جدید مسافران!
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری به مسافران نسبت به خرید بلیت فیک در این ایام هشدار داد و گفت: اسامی تمام فروشندگان مجاز بلیت هواپیما در سایت سازمان هواپیمایی درج شده است و مردم تنها از این فهرست بلیت خریداری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر