کد خبر: ۵۱۹۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸

تأمین مالی ۱۱ هزار میلیارد ریالی بانک مسکن در طرح نهضت ملی منطقه مرکز تهران

مجید امیری، مدیر شعب بانک مسکن منطقه مرکز تهران گفت: تا مقطع پایان شهریورماه ۱۴۰۳، قرارداد ساخت ۲ هزار و ۷۰۱ واحد مسکونی نهضت ملی در قالب ۱۰۳ پروژه به ارزش بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال از سوی شعب این منطقه امضا شد.
تأمین مالی ۱۱ هزار میلیارد ریالی بانک مسکن در طرح نهضت ملی منطقه مرکز تهران

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :مدیر شعب بانک مسکن منطقه مرکز تهران با اشاره به عملکرد این مدیریت در طرح نهضت ملی مسکن گفت: از مجموع قرارداد‌های منعقده در این منطقه، ۴ فقره مربوط به ساخت ۸۸۲ واحد مسکونی پروژه‌های ملی بر اساس قرارداد با اداره کل راه و شهرسازی به مبلغ ۴ هزار و ۲۲۱ میلیارد ریال و ۹۹ فقره قرارداد مربوط به ساخت هزار و ۸۱۹ واحد مسکونی خودمالکین به ارزش ۷ هزار و ۲۸۲ میلیارد ریال است.

مدیرشعب منطقه مرکز تهران در ادامه اظهار داشت: ۱۹ شعبه از ۶۱ شعبه این منطقه در بخش طرح نهضت ملی مسکن در حال پرداخت تسهیلات هستند که ۹ شعبه در شهر تهران و ۱۰ شعبه در محدوده حوزه جنوب استان تهران به متقاضیان این طرح خدمت ارائه می‌کنند.

به گفته مدیر شعب منطقه مرکز تهران، پروژه ۲۰۰ واحدی شرکت آریا پی برج با ۱۰۰ درصد، پروژه ۱۹۰ واحدی مهندسی اهرام سخت پیکر با ۱۰۰ درصد و پروژه ۲۴۰ واحدی بتن نمای مستحکم با ۹۲ درصد، دارای بالاترین پیشرفت‌ها در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن هستند.

امیری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مدیریت منطقه مرکز تهران در بخش پروژه‌های طرح مسکن مهر گفت: در این مدیریت از ابتدای اجرای طرح مسکن مهر، قرارداد ۶۸ هزار و ۵۵۸ واحد مسکونی مسکن مهر منعقد و تا پایان شهریورماه سال جاری ۶۶ هزار و ۸۷۴ واحد مسکن مهر تعیین تکلیف شده است.

امیری با اشاره به تسهیلات قرض‌الحسنه پرداختی در منطقه مرکز تهران اظهار داشت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان شهریورماه، ۱۱۸ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به مبلغ بیش از ۳۷۵ میلیارد ریال و ۹۱ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به مبلغ بیش از ۶۸ میلیارد ریال به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده است.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر