کد خبر: ۵۱۸۹۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷

همسایگان اجازه استفاده از خاکشان علیه ایران را نمی‌دهند

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه دلخوش نیستیم که قوانین بین‌المللی بتواند جلوی اسرائیل را بگیرد اعلام کرد که ما برای دفاع از خود و تاسیسات هسته‌ای، ابزار‌های خودمان را داریم.
همسایگان اجازه استفاده از خاکشان علیه ایران را نمی‌دهند

مخاطب۲۴- سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در جمع خبرنگاران خارجی در کویت با اشاره به اینکه باید جلوی جنایات صهیونیست‌ها در غزه و لبنان گرفته شود، گفت: پیام ما کاملا روشن و شفاف است، رژیم صهیونیستی به دنبال گسترش جنگ در منطقه است و ما باید جلوی این فاجعه رو بگیریم.

عراقچی با اشاره به اینکه وضعیت در غزه و لبنان بحرانی است و باید حملات این رژیم متوقف بشود، افزود: سیاست حسن همسایگی در دولت جدید جمهوری اسلامی ایران با قوت ادامه پیدا خواهد کرد. من پیام‌های خود را به همه کشور‌های منطقه دادم و امروز هم بیشتر در کویت درباره آنها صحبت خواهم کرد.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آمریکا در کویت پایگاه نظامی دارد و امکان دارد از این پایگاه بر علیه ایران استفاده کند، گفت: تمام همسایگان ما اطمینان دادند که اجازه داده نمی‌شود از کشور‌های آنها علیه ما استفاده بشود. این انتظاری است که از همه کشور‌های دوست و همسایه ما وجود دارد و ما آن را نشانه دوستی و صداقت همسایگان خود می‌دانیم.

عراقچی ادامه داد: ما از نزدیک تحرک پایگاه‌های آمریکا را رصد می‌کنیم و مراقب پرواز آنها هستیم. اطلاعاتی که در مورد پایگاه آمریکا در کویت داریم را به مسئولین کویتی انتقال خواهم کرد.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه ما به دنبال توقف جنگ شامل کل منطقه از جمله در غزه و لبنان هستیم، بیان داشت: البته ممکن است مسیر‌های مختلفی برای هر کدام طی بشود. ما همه این مسیر‌ها را طی می‌کنیم و با کشور‌هایی که در این خصوص فعال هستند در ارتباط هستیم. نماینده من در بیروت با اشخاص مختلفی دیدار و رایزنی دارد.

وزیر خارجه با تاکید بر این موضوع که تصمیم‌گیری در خصوص آتش بس توسط خود لبنانی‌ها و فلسطینی‌ها صورت می‌گیرد اعلام کرد که ما فقط سعی می‌کنیم کمک کنیم.

عراقچی با اشاره به اینکه اگرچه تمرکز سفر من بر مسائل منطقه‌ای است، اما به صورت طبیعی روابط دوجانبه با کویت را هم مرور خواهیم کرد، گفت: زمینه‌های همکاری اقتصادی بین دو کشور بسیار است و به اعتقاد ما تحریم‌ها هیچ مانعی برای آن نخواهد بود. روابط تجاری ما با کشور‌های خلیج‌فارس بیش از ده‌ها میلیارد دلار است. به نظر من ظرفیت‌های اقتصادی بین ایران و کویت بسیار گسترده است و ما اشتراکات بسیاری با هم داریم و البته اختلافاتی هم داریم. مهم این است که اراده ما و کویت این است که اختلافات به صورت مسالمت آمیز و در قالب گفتگو حل شود و ما به این مسیر ادامه خواهیم داد.

وی با تاکید بر این موضوع که همه کشور‌های منطقه به ما گفتند که مخالف هر گونه حمله به ایران هستند، گفت: همه کشور‌های منطقه مخالف حمله به ایران هستند چه برسد به حمله به تاسیسات هسته‌ای که یک جنایت بین‌المللی و مخالف حقوق بین‌الملل است. من باز تکرار می‌کنم‌که به هر شکلی که اسرائیل به ایران حمله کند ایران همانطور پاسخ خواهد داد.

وزیر خارجه با بیان این موضوع که جنایت رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی انجام می‌شود، افزود: هیچ جنایتی نمانده که اسرائیل نکرده باشد و متاسفانه با حمایت آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی به این جنایات ادامه می‌دهد که بعضی از این‌جنایات قابل پیگیری بین المللی است. حمله به تاسیسات هسته‌ای یک‌جرم است حتی تهدید کردن تاسیسات هسته‌ای، هم جرم و هم خلاف حقوق بین الملل است.

عراقچی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی به هیچ قاعده بین المللی عمل نمی‌کند، گفت: ما می‌دانیم‌که اسرائیل به هیچ قاعده بین المللی عمل نمی‌کند و ما دلخوش به قوانین بین المللی نیستیم و دلخوش نیستیم که این قوانین بتواند جلوی اسرائیل را بگیرد. ما برای دفاع از خود و تاسیسات هسته‌ای خودمان ابزار‌های خودمان را داریم اگر به تاسیسات زیربنایی ما حمله بشود خود دشمن صهیونیستی می‌داند که ما چه اقداماتی را می‌توانیم انجام دهیم.

عراقچی در پایان اعلام کرد که ما به سهم خودمان‌کمک می‌کنیم که جنگ در لبنان هر چه زودتر تمام بشود.

برچسب ها: سید عباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
برگزیده
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
صفحه خبر بالای تصاویر