کد خبر: ۵۱۸۸۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۶

الویت اول وزیر اخراج اتباع غیر مجاز کشور!

مومنی وزیر کشور به موضوع ساماندهی اتباع غیر مجاز اشاره کرد و گفت: با اتباع اشتراکات بسیاری داریم، اما هر کشوری قانون و مقررات خاص خود را دارد. پذیرش این تعداد اتباع برای کشور ممکن نیست و اولویت اول اخراج اتباع غیر مجاز است. کار‌ها شروع شده و اقدامات در حال انجام است.
الویت اول وزیر اخراج اتباع غیر مجاز کشور!

مخاطب۲۴ـ وزیر کشور در خصوص آخرین وضعیت اتباع در کشور گفت: پذیرش این تعداد اتباع بیگانه برای کشور ممکن نیست و اولویت اول اخراج اتباع بیگانه غیر مجاز است.

اسکندر مومنی، وزیر کشور در خصوص نشست با اعضای کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌های مجلس گفت: در این نشست بحث امنیت در استان سیستان و بلوچستان، آخرین وضعیت اتباع غیرمجاز در کشور و سازمان ملی مهاجرت مورد بررسی قرار گرفت

وی اضافه کرد: در این نشست نمایندگان مطالبی در خصوص اتباع غیرمجاز بیان کرده و مقرر شد که در گام بعدی فرایند تشکیل سازمان ملی مهاجرت در اولویت قرار گیرد البته کار‌های ابتدایی آن شروع شده است. در خصوص امنیت استان سیستان وبلوچستان نیز تصمیمات خوبی اتخاذ شده است.

تداوم انسداد مرز فیزیکی
وزیر کشور ادامه داد: در خصوص انسداد مرز‌ها نیز فرایند آن از شمال شرق تا جنوب شرق شروع شده و با توجه به اعتباراتی که تخصیص داده خواهد شد، کار پیش خواهد رفت.

سرتیپ نوذر نعمتی، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در ۲ مهر در گفت‌وگویی با «مهر» با بیان اینکه مأموریت انسداد مرز با کشور افغانستان به نیروی زمینی ارتش واگذار شده است، اظهار داشت: اقدامات زیرساختی زیادی باید صورت‌گیرد تا کار عملی آن شروع شود.

پیش از این نیز سرتیپ دوم ستاد احمد اکبری، فرمانده گروه مهندسی ۴۴۴ نیروی زمینی ارتش در دیدار با فرماندار تایباد، در ۲ مرداد امسال، گفت که عملیات فنی انسداد در نوار مرز‌های مشترک استان خراسان رضوی با کشور افغانستان به طول ۳۰۰ کیلومتر در حال انجام است. او طول این دیوار را هم ۴ متر عنوان کرده و توضیح داده بود: طرح انسداد مرز‌های شمال شرق کشور با چهار گروه مهندسی ارتش و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در حال انجام است.

حسن کاظمی قمی، نماینده ویژه ریاست جمهوری در امور افغانستان در ۲۰ خرداد سال جاری از آغاز دیوارکشی و انسداد فیزیکی بین مرز ایران و افغانستان خبر داد.

پذیرش این تعداد اتباع برای کشور ممکن نیست
مومنی در ادامه مصاحبه به موضوع ساماندهی اتباع غیر مجاز اشاره کرد و گفت: با اتباع اشتراکات بسیاری داریم، اما هر کشوری قانون و مقررات خاص خود را دارد. پذیرش این تعداد اتباع برای کشور ممکن نیست و اولویت اول اخراج اتباع غیر مجاز است. کار‌ها شروع شده و اقدامات در حال انجام است. بحث ساماندهی اتباع در هر کشور بدین صورت است که هر فردی که بصورت مجاز وارد کشور شده مانند سایر شهروندان آن کشور زندگی می‌کنند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.