کد خبر: ۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۸

تلفات چهارشنبه سوری: 3 کشته، 6 مورد قطع عضو و صدها زخمی

حوادث مربوط به جهارشنبه سوری در ایران تاکنون 3 کشته و دهها زخمی برجای گذاشته است.
src="/files/fa/news/adabir.ir">سایت تدابیر به نقل از عصر ایران: کشته شدگان حوادث مربوط به آتش بازی ها جشن چهارشنبه سوری متعلق به شهرهای رشت، رباط کریم تهران و قزوین هستند.

همچنین به گفته مسولان اکثر مجروحان  بیشتر از ناحیه دست و پا و صورت و یا چشم دچار سوختگی و جراحت شده اند. بخشی از زخمی ها نیز شامل قطع عضو شده اند.

رباط کریم؛ مرگ مرد 45 ساله به دلیل شوک صدای ترقه


مردی 45 ساله در پی شوک ناشی از صدای انفجار مواد محترقه در رباط کریم دچار ایست قلبی شد و جان خود را از دست داد.

به گزارش عصرایران، مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین آمار حوادث چهارشنبه سوری در سراسر کشور اظهار کرد: برابر آمارها تاکنون 27 نفر به مراکز درمانی و اورژانس مراجعه کردند که 24 نفر از آنان را مرد و 3 نفر دیگر نیز خانم بوده‌اند.

وی با بیان اینکه یک مورد قطع عضو پسری 12 ساله در مراغه نیز گزارش شده است، اظهار کرد: همچنین آقایی 45 ساله در پی شوک ناشی از صدای انفجار در شهرستان رباط کریم دچار ایست قلبی شد و جان خود را از دست داد.

سخنگوی اورژانس کشور بیشترین آسیب وارده به مصدومان را آسیب به دست و صورت اعلام کرد و گفت: میانگین سنی حادثه دیدگان زیر 20 سال است.

به گفته خالدی دو استان فارس و تهران بیشترین آمار مجروحان حوادث چهارشنبه سوری تا به این لحظه را به خود اختصاص داده‌اند.


 رشت؛ مرگ نوجوان 15 ساله بر اثر انفجار مواد محترقه

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت از مرگ نوجوان 15 ساله براثر انفجار مواد منفجره خبر داد.

سید حسن راضی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: حوالی ساعت 22:30 پسر 15 ساله‌ای در پی انفجار مواد محترقه دچار مصدومیت شدید شده و متاسفانه دقایقی بعد نیز جان خود را از دست داد.

به گفته راضی این حادثه در محله دیانتی رشت محدوده مجتمع الغدیر رخ داده است.

وی با بیان اینکه علت قطعی مرگ را پزشکی قانونی باید اعلام کند، گفت: اما آنچه مسلم است انفجار مواد محترقه باعث مرگ این نوجوان شده است.

قزوین؛ یک کشته در حوادث چهارشنبه سوری

 رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قزوین از مرگ یکی از مصدومان حوادث چهارشنبه سوری در استان خبر داد.

دکتر پیمان نامدار بامداد چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حادثه ای که ساعت 20 روز سه شنبه در دانسفهان رخ داد 14 نفر از شهروندان این شهر طی آتش بازی در میدان شهر با انفجار مواد محترقه دچار مصدومیت شدند که یکی از آنها با آسیب دیدگی شدید از ناحیه پا دچار قطع عضو شد.

وی اضافه کرد: به علت آسیب شدید به این مصدوم که بلافاصله به بیمارستان شهید رجایی شهر قزوین منتقل شد، اقدامات پزشکی فوری در دستور کار قرار گرفت اما متاسفانه با وجود تلاش های انجام شده تیم پزشکی، این فرد دقایقی پیش جان خود را از دست داد.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قزوین افزود: بیستم اسفند نیز نوجوان هفده ساله ای در شهر الوند که در حال ساخت مواد آتش زا در پشت بام منزل خود بود بر اثر انفجار این مواد دچار سوختگی و جان خود را از دست داده بود.

آخرین آمار اورژانس کشور: 3 مرگ، 31 قطع عضو، 631 بستری و 2500 مصدوم

رئیس اورژانس کشور با اعلام آخرین آمار آسیب دیدگان حوادث چهارشنبه سوری از مرگ 3 نفر و مصدوم شدن 2500 نفر خبر داد که 1900 نفر درمان سرپایی شدند 31 نفر دچار قطع عضو شدند و 636 نفر بستری و شش نفر در ICU هستند.
 
امین صابری نیا ظهر چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: تعداد موارد مرگ حوادث چهارشنبه سوری 3 نفر است که در شهرهای تهران، رشت و قزوین رخ داد، علاوه بر آن 31 نفر دچار قطع عضو شدند.

وی افزود: 80 درصد موارد قطع عضو در دست و انگشتان بود و 760 نفر از مصدومان این حادثه نیز دچار آسیب چشمی از خفیف تا شدید شدند.

صابری نیا گفت: در مجموع، تعداد کل مصدومان حوادث چهارشنبه سوری در کشور دو هزار و 538نفر است که 1900 نفر آنها به صورت سرپایی درمان شدند و 636 نفر در بیمارستان بستری شدند و از این تعداد هنوز شش نفر در آی سی یو هستند و وضعیت مناسبی ندارند.

رئیس اورژانس کشور ادامه داد: با توجه به اطلاع رسانی رسانه ها و مراعات مردم سطح و شدت سوختگی ها نسبت به سال گذشته کمتر شده است، ضمن اینکه با توجه به اجرای طرح تحول سلامت و ارزان خدمات بیماستانی مراجعات مردم حتی برای خدمات سرپایی به بیمارستانها بیشتر شده است در حالی که در گذشته بسیاری از مردم در این حوادث خوددرمانی می کردند و به بیمارستان نمی آمدند.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر