کد خبر: ۵۱۷۹۳
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴

اهدای تندیس زرین هفتمین اجلاس سراسری مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی به بانک شهر

در هفتمین اجلاس سراسری مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی، تندیس زرین به پاس خدمات مسئولیت‌های اجتماعی به بانک شهر اهدا شد.
اهدای تندیس زرین هفتمین اجلاس سراسری مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی به بانک شهر

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:هفتمین اجلاس سراسری مسئولیت اجتماعی و فرهنگ سازمانی طی مراسمی با حضور معاون فرهنگی اجتماعی معاون اول رئیس جمهور، جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، مدیران صنایع مختلف و تولیدکنندگان ایرانی در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما در تهران برگزار شد.
قدردانی از سازمان‌هایی که قدم‌های بزرگی در حوزه مسئولیت اجتماعی برداشته و بستری برای تبادل تجربیات موفق در این زمینه ایجاد کرده‌اند، یکی از اصلی‌ترین اهداف برگزاری این اجلاس بود که بانک شهر به پاس تلاش‌های مستمر در حوزه مسئولیت اجتماعی موفق به دریافت تندیس زرین همایش مذکور شد.
این تندیس به پاس فعالیت‌های عام المنفعه به منظور نقش موثر در حل مشکلات اجتماعی به دکتر سید محمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر اهدا شد.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد
پس از حدود ۲۰ سال، نشان افسانه‌ای بنتلی دستخوش بازطراحی چشمگیری شده است. این تغییر تاریخی، تنها چهارمین تکامل بزرگ در تاریخ بیش از ۱۰۰ ساله این برند خاص محسوب می‌شود.
مردی که با خبر پول درمی آورد مردی که با خبر پول درمی آورد
بسیاری از میلیاردر‌های سیلیکون‌ولی اخیراً نگاهی انتقادی به رسانه‌های خبری انداخته‌اند، اما «مایکل موریتس»، سرمایه‌گذاری که با شرط‌بندی‌های اولیه روی شرکت‌هایی، چون گوگل و پی‌پال میلیارد‌ها دلار به‌دست آورد، رویکردی کاملاً متفاوت را در پیش گرفته است
صفحه خبر بالای تصاویر