کد خبر: ۵۱۷۸۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲

جریمه مدارس متخلف در دریافت شهریه اضافی

رئیس سازمان مدارس غیردولتی با اشاره به تدوین سازوکاری برای جریمه مدارس غیردولتی که شهریه اضافی دریافت می‌کنند، گفت: در شهر تهران، بیظشترین دریافت شهریه اضافی مربوط به مناطق یک تا چهار است
جریمه مدارس متخلف در دریافت شهریه اضافی

مخاطب۲۴- احمد محمودزاده درباره بازگرداندن شهریه‌های اضافی دریافتی مدارس غیردولتی به والدین در سال تحصیلی جدید اظهار کرد: دستورالعملی در این زمینه تدوین شده که به‌زودی ابلاغ خواهد شد. این دستورالعمل مشخص می‌کند که استان‌ها در برابر هر میزان شهریه اضافی چه جریمه‌ای در نظر بگیرند.

وی افزود: برخی استان‌ها، از جمله خوزستان، اقدامات موثری در این زمینه انجام داده‌اند. به عنوان مثال، در یکی از احکام صادره تأکید شده است که مدرسه مذکور به ازای تخلفات شهریه، معادل ۲۵ درصد شهریه اضافی جریمه شود.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: طبق دستورالعمل جدید، میزان جریمه مدارس به‌صورت ثابت و بر اساس هر مبلغ شهریه دریافتی برای تمامی استان‌ها تعیین می‌شود. همچنین، شهریه اضافی دریافتی باید به خانواده‌ها بازگردانده شود. در صورت عدم اقدام از سوی مدرسه، شورای نظارت بر مدارس غیردولتی استان می‌تواند مبلغ را از حساب مدرسه برداشت کند.

جریمه در انتظار مدارس غیردولتی

محمودزاده خاطرنشان کرد: سقف شهریه فوق‌برنامه مدارس غیردولتی نباید در هیچ شرایطی از ۴۰ درصد شهریه مصوب برنامه درسی تجاوز کند. دریافت شهریه بالاتر از این مبلغ مشمول مجازات‌هایی نظیر اخطار کتبی، توبیخ، عزل مدیر یا مؤسس، محرومیت از مدیریت به مدت یک تا سه سال و حتی تعطیلی دائم مدرسه می‌شود.

وی ادامه داد: جریمه مدارس غیردولتی می‌تواند تا ۱۰۰ درصد شهریه ابلاغی کل دانش‌آموزان در همان سال باشد و این جریمه متناسب با میزان یا مبلغ تخلف مؤسس تعیین می‌شود.

بیشترین تخلفات در مناطق یک تا چهار

محمودزاده با اشاره به تخلفات مدارس غیردولتی در شهر تهران گفت: برخی مدارس از میزان شهریه مصوب بیشتر دریافت کرده‌اند، به‌ویژه در مناطق یک تا چهار تهران. همچنین، برخی مدارس در اعلام شهریه فعالیت‌های آموزشی و درسی دچار اشتباه می‌شوند.

وی اضافه کرد: برخی مدارس غیردولتی فعالیت آموزشگاهی و کنکور دارند؛ به عنوان مثال، دو زبان خارجی آموزش می‌دهند یا کلاس‌های ورزشی مختلفی همچون فوتبال، تنیس و استخر برگزار می‌کنند. اما هزینه این برنامه‌ها باید جدا از شهریه اعلام شود و خانواده‌ها به انتخاب خود از آنها استفاده کنند.

در پایان، رئیس سازمان مدارس غیردولتی خطاب به خانواده‌ها تأکید کرد: در صورت مواجهه با هزینه‌های غیرقانونی مدارس غیردولتی، می‌توانند شکایات خود را از طریق ادارات آموزش و پرورش مناطق مربوطه یا سایت my.gov.ir (انتخاب وزارت آموزش و پرورش و سپس بخش شکایات) ثبت کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
برگزیده
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور تشریح شد.
صفحه خبر بالای تصاویر