کد خبر: ۵۱۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵

قالیباف: جزایر سه‌گانه پاره‌ی تن ایران است

«اتحادیه اروپا و سایر گزافه‌گویان بدانند که جزایر سه گانه‌ی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک پاره‌ی تن ایران است و کسی جرأت نخواهد داشت که خلافِ این اصلِ مسلم اقدامی انجام دهد، و برای موجودیتِ خودشان بهتر است که اراده‌ی ملت ایران را برای تثبیتِ این اصل موردِ آزمون قرار ندهند.»
قالیباف: جزایر سه‌گانه پاره‌ی تن ایران است

مخاطب۲۴- رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اتحادیه اروپا و سایر گزافه‌گویان بدانند که جزایر سه گانه‌ی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک پاره‌ی تن ایران است و کسی جرأت نخواهد داشت که خلافِ این اصلِ مسلم اقدامی انجام دهد. 

 محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس اظهار کرد: شهادتِ قهرمانِ مبارزه با ظلم و اشغالگری، رئیس دفتر سیاسی حماس، جناب یحیی سنوار برای هر انسان آزاده‌ای دردناک است. ایشان عمر خود را صرف دفاع از مردم خود و عقب راندنِ اشغالگرانِ صهیونیست از خاک فلسطین کرد. طراحی و اجرایی کردنِ عملیاتِ پیچیده‌ی طوفان الاقصی یکی از مجاهدت‌های شهید سنوار در طول عمر ارزشمندش بود که معادلات امنیتی، نظامی، سیاسی و منطقه‌ایِ این رژیم را تغییر داد و ضربه‌ی جبران ناپذیری به موجودیتِ این غده‌ی سرطانی زد. 

بیشتر بخوانید

رئیس مجلس گفت: همانطور که دیدیم با شهادتِ «سید حسن نصراللهِ بزرگ» حزب الله همچنان زنده است، بِاذنِ الله خواهیم دید که بعد از سنوار نیز حماس، زنده و فعال به مبارزه با اشغالگری ادامه خواهد داد. تصاویرِ مبارزه‌ی ایشان تا پای جان، ده‌ها و صدها سنوار و نصرالله در سراسر جهان تربیت خواهد کرد و رهایی قدس شریف را سرعت خواهد داد. شهادت ایشان را به خانواده، همرزمان، عموم مجاهدانِ حماس و مبارزانِ فلسطینی، تبریک و فقدانِ ایشان را تسلیت می‌گویم. 

قالیباف با اشاره به سفر هفته گذشته خود به لبنان تصریح کرد: درخصوص سفر به لبنان نیز از تمام شهروندان و مسئولانی که به اینجانب بذل محبت داشتند صمیمانه سپاسگزارم؛ اما فراموش نمی‌کنیم که همه‌ی ما سرباز ایران هستیم و تاثیرگذاریِ گسترده‌ی این حضور در بیروت به دلیل ویژگی‌های شخصی نیست بلکه به پشتوانه‌ی مسئولیتی است که در نظام مقدس جمهوری اسلامی داریم. این ایرانِ عزیزِ ماست که چنان بزرگ و مقتدر است که حضور میدانیِ نماینده‌ی آن در منطقه، باعث جریان‌سازی در معادلات بین المللی می‌شود. 

رئیس مجلس خاطرنشان کرد: وظیفۀ ما این بود که پیام حمایت ملت سربلند ایران را به مردم لبنان و نیروهای مقاومت ابلاغ کنیم و پیام مظلومیت و اقتدارِ مردمِ لبنان را با استفاده از ظرفیت‌های اجلاسیه‌ی مجالس جهان به گوش دنیا برسانیم. امروز نیز لازم می‌دانم به مردم عزیزمان عرض کنم که ذیل توکل به خداوند متعال نقطۀ اتکای اصلیِ مردم لبنان رهبر، مسئولان و مردمِ ایران است. ژ

وی ادامه داد: امروز شکستهای راهبردیِ صهیونیست‌ها در میدان چنان کار را بر این رژیم سخت کرده است که رو به کشتار و آواره کردنِ غیرنظامیانِ لبنان آورده است. در کنارِ وظایفِ روشنی که ما مسئولان داریم از مردمِ مسلمان ایران و شیعیانِ اهل بیتِ عصمت می‌خواهم با کمک به رفعِ نیازهای آوارگانِ آسیب دیده‌ی لبنان که با حمایتی مثال زدنی از حزب الله، باعث خنثی کردن فشار رژیم شده اند، به وظیفۀ انسانی و دینیِ خود عمل کنند و با شرکت در پویش‌های ملیِ مورد تایید، همچون پویش ایران همدل، نام خود را جزو یاورانِ موثرِ جبهه‌ی مقاومت ثبت کنند. 

قالیباف گفت: همچنین ضروری است تصریح کنم، شورای همکاری کشورهای خلیج فارس به جای آنکه توان خود را صرف توقف ماشین جنگیِ رژیم صهیونیستی کند، همچنان به طرح ادعاهای بی‌اساس درباره‌ی تمامیت ارضیِ جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهد؛ اتحادیه اروپا و برخی از کشورهای تاثیرگذار در آن اتحادیه نیز، خود را از کشورهایی مستقل و دارای اراده، به بازیگرانی گوش به فرمان رژیم صهیونیستی و توجیه‌گرِ نسل‌کشیِ آن رژیم در غزه و لبنان تنزل داده‌اند. اتحادیه اروپا و سایر گزافه‌گویان بدانند که جزایر سه گانه‌ی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک پاره‌ی تن ایران است و کسی جرأت نخواهد داشت که خلافِ این اصلِ مسلم اقدامی انجام دهد، و برای موجودیتِ خودشان بهتر است که اراده‌ی ملت ایران را برای تثبیتِ این اصل موردِ آزمون قرار ندهند. 

رئیس مجلس گفت: در این راستا از دولت محترم می‌خواهیم هرچه سریعتر مقدماتِ اجرایی شدنِ ماده‌ی ۶۱ قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور را برای توسعه‌ی این جزایرِ ایرانی فراهم کند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر