کد خبر: ۵۱۷۴۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵

برندگان خوش شانس نیک آفرین چهارم معرفی شدند

با برگزاری مراسم قرعه کشی برندگان خوش شانس چهارمین دوره جشنواره نیک آفرین مشخص و معرفی شدند.
برندگان خوش شانس نیک آفرین چهارم معرفی شدند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک کارآفرین :مراسم قرعه کشی چهارمین دوره جشنواره حساب‌های قرض الحسنه پس انداز ریالی بانک کارآفرین تحت عنوان جشنواره نیک آفرین با حضور اعضای هیات نظارت شامل نماینده دادستان کل کشور، نمایندگان بانک مرکزی و اعضای هیات مدیره و مدیران ارشدبانک برگزار و برندگان این دوره از جشنواره مشخص شدند.

قرعه کشی نیک ۴ رضا راضی زاده عضو هیات مدیره بانک کارآفرین در این مراسم با اشاره به آیات قرآن کریم، احادیث ائمه اطهار (ع) و سخنان بزرگان اظهار داشت:همواره به نیکی و نیک اندیشی توصیه‌های زیادی شده که ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه از جمله مصادیق مهم آن است.

وی همچنین تصریح کرد: قطعا طبق وعده خداوند متعال برکات قرض‌الحسنه ده‌ها برابر بیشتر به قرض دهنده باز خواهد گشت.

ایجاد فرهنگ قرض الحسنه در بانک
سهراب صادقی معاون امور شعب و توسعه بازار بانک نیز به عنوان یکی دیگر از سخنرانان این مراسم با اشاره به اهمیت سنت قرض الحسنه گفت: در راستای برنامه‌های بانک در جهت ترویج سنت حسنه قرض‌الحسنه چهارمین دوره جشنواره نیک آفرین با استقبال خوب مشتریان بانک برگزار و درصد بالایی از اهداف تعیین شده در این جشنواره محقق شده است.
وی برگزاری جشنواره حساب‌های قرض‌‎الحسنه پس انداز را برای بانک و مردم پر از خیر و برکت خواند و افزود: با توجه به رصد آمار محقق شده در این دوره جشنواره نیک آفرین، قطعا در ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه بانک شاهد رشد قابل توجهی خواهیم بود.

صادقی همچنین از ایجاد فرهنگ قرض‌الحسنه در بانک کارآفرین سخن گفت و ادامه داد: با وجود اینکه این دوره جشنواره در بازه زمانی کوتاه‌تری برگزار شد، استقبال از آن نشان داد که حضور در این جشنواره تبدیل به فرهنگ شده است و امیدواریم در دوره‌های بعدی نیز با استمرار برگزاری جشنواره نیک آفرین بتوانیم از محل اندوخته منابع آن حمایت‌های مالی بیشتری از مشتریان خود داشته باشیم.

به پاس قدردانی از سپرده‌گذاران نیک‌اندیش در این دوره از جشنواره نیک آفرین، ۵ جایزه ۲.۵میلیارد ریالی، ۱۵جایزه یک میلیارد ریالی، ۲۵ جایزه ۵۰۰ میلیون ریالی، ۱۲۵ جایزه ۱۰۰میلیون ریالی و برای حداقل ۱۰ درصد از شرکت‌کنندگان، جوایز یک میلیون ریالی در نظر گرفته شده بود که با مشخص شدن برندگان، جوایز مربوطه به آنها تقدیم خواهد شد.

برچسب ها: بانک کارآفرین
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.