کد خبر: ۵۱۶۹۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷

۳ توله شیر سفید در باغ وحش اصفهان

رییس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش اداره کل محیط‌زیست اصفهان گفت: ۳ توله شیر سفید و ۴ بهله قرقاول که از قاچاقچیان کشف و ضبط شدند تحت نظارت محیط‌زیست به باغ وحش صفه انتقال یافتند.
مخاطب ۲۴- رییس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش اداره کل محیط‌زیست اصفهان گفت: ۳ توله شیر سفید و ۴ بهله قرقاول که از قاچاقچیان کشف و ضبط شدند تحت نظارت محیط‌زیست به باغ وحش صفه انتقال یافتند.

تحویل ۳ توله شیر سفید به باغ وحش اصفهان

مریم امیدی با اشاره به اینکه سه توله شیر سفید و چهار قرقاول مونال در ایستگاه بازرسی شهید شرافت نائین توسط مأموران نیروی انتظامی توقیف و تحویل اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نائین شده بودند، اظهار داشت: پس از آن طی هماهنگی اداره حفاظت و مدیریت حیات‌وحش وحش اداره کل، توسط کارشناس این بخش تحویل باغ وحش صفه شدند.

وی افزود: در ابتدای تحویل، وضعیت جسمانی توله‌های شیر بسیار نامناسب بود به طوری که سریع تحت درمان و تزریق سرم قرار گرفتند.

تحویل ۳ توله شیر سفید به باغ وحش اصفهان

رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش اداره کل محیط‌زیست اصفهان، در حال حاضر توله‌ها نیاز به مراقبت دقیق و شبانه روزی دارند تا وضعیت آنها به حالت پایدار برسند.

امیدی تصریح کرد: با توجه زمان طولانی و نحوه غیر استاندار حمل، دچار تب حمل و نقل (motion sikness) و کاهش شدید آب بدن(dehydration) شده بودند. به مجرد مشاهده عوارض یاد شده و با توجه به ضعف شدید بدنی تحت درمان سرم درمانی و تقویتی انجام گرفت.

بیشتر بخوانید

رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش خاطرنشان کرد: پس از حدود ۲ ساعت از انجام عملیات درمانی بهبودی نسبی حاصل شد به گونه‌ای که توانایی شیر خوردن محدود پیدا کردند.

به گفته وی، از بین سه قلاده شیر، یک قلاده وضع وخیم‌تری دارد.

هر ۲ این گونه‌ها جز گونه‌های کمیاب بوده و مورد توجه متخلفان شکار و صید هستند و به مبالغ قابل توجه بصورت غیرقانونی خرید و فروش می‌شوند.

 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر