کد خبر: ۵۱۶۴۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳

کلاهبرداری سیستم بانکی از فیش‌های حج

محمد رضا حاجی علیزاده سرپرست مدیریت حج و زیارت استان تهران از افزایش ظرفیت حج عمره خبر داد و گفت: تا کنون برای ۲۴۰ هزار نفر قرارداد با شرکت‌های طرف سعودی در دو مقطع بسته شده است که احتمالاً در ماه‌های رجب، شعبان به ویژه رمضان این میزان افزایش خواهد یافت؛ در همین راستا اگر شرایط مساعد باشد همکاران پیگیری می‌کنند.
کلاهبرداری سیستم بانکی از فیش‌های حج

مخاطب۲۴- وی با تاکید بر اینکه هزینه سفر به عمره بنا به کیفیت هتل و دیگر امکانات خواهد بود، گفت: هزینه این سفر از حدود ۴۳ تا ۴۶ میلیون تومان است.

صف یک میلیون و ۳۷۴ هزار نفری مردم تهران برای حج عمره

حاجی علیزاده در مورد خرید و فروش فیش حج عمره، بیان کرد: امروزه در تهران با قاطعیت پایه خاصی برای قیمت فیش حج عمره مشخص نشده و بعد توافق اولیه میان خریدار و فروشنده، طرفین به یکی از دفاتر حج و زیارت مورد تأیید سازمان مراجعه می‌کنند. ممکن است با قیمت نازل‌تری فروخته شود و یا کسی رایگان و یا در قبالش وجهی را دریافت کند.

بیشتر بخوانید

وی ادامه داد: با توجه به کثرت جمعیت حدود یک میلیون و ۳۷۴ هزار نفر در استان تهران ثبت نام کردند. برای اینکه بتوانیم زائرین به صورت خانوادگی مشرف بشوند و بیشترین آمار اعزام را داشته باشیم، با پیگیری سازمان تا اولویت آخر یعنی ۶۰۰ را باز گذاشتیم.

سود ۳ میلیونی به جای سود ۹۰۰ دلاری!

سرپرست مدیریت حج و زیارت استان تهران در این برنامه در پاسخ به سوال مجری نحوه محاسبه سود سپرده عمره با توجه به اینکه مبلغ اولیه حدود ۹۰۰ هزار تومان پس از حدود ۱۲ سال در بانک به حدود ۳ میلیون تومان رسیده است، گفت: این مبلغ سود ناچیزی است و اصلاً قابل مقایسه با قیمت ارز نیست که بخواهیم از آن دفاع کنیم.

برچسب ها: فیش حج تمتع
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات
پس از شنیده شدن صدای چهار انفجار از منطقه نظامی پارچین، فرمانده سپاه ثامن‌الحجج پاکدشت اعلام کرد این صداها مربوط به عملیات امحای کنترل‌شده مهمات غیرقابل استفاده بوده و ارتباطی با حادثه یا رویداد دیگری نداشته است.