کد خبر: ۵۱۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴

مشخصات جدیدترین گوشی هوشمند شیائومی لو رفت

ردمی گوشی‌های نوت 14 پرو و نوت 14 پرو پلاس 5G را اخیراً معرفی کرد. بااین‌حال، این شرکت همچنین روی مدل 4G این دستگاه‌ها نیز کار می‌کند که احتمالاً از چیپست‌های متفاوتی استفاده می‌کنند و قیمت مقرون‌به‌صرفه‌تری دارند.

مخاطب۲۴- در جدیدترین اخبار، شیائومی ردمی نوت ۱۴ پرو ۴G با شماره مدل ۲۴۱۱۶RACCG در پایگاه داده FCC ظاهر شده است که جزئیات مختلفی را در مورد این دستگاه فاش می‌کند.

بر اساس گزارش دیجیاتو، این گوشی یک صفحه‌نمایش ۶.۶۷ اینچی POLED با وضوح FullHD پلاس با ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل ارائه می‌دهد. برای مقایسه، نسخه ۵G همین گوشی، یک صفحه‌نمایش ۶.۶۷ اینچی AMOLED با وضوح کمی بالاتر ۱.۵K (۱۲۲۰ x ۲۷۱۲ پیکسل) دارد.

بیشتر بخوانید


این سند همچنین تأیید می‌کند که گوشی نام‌برده با چهار ظرفیت رم و حافظه مختلف شامل ۸ + ۱۲۸، ۸ + ۲۵۶، ۱۲ + ۲۵۶ و ۱۲ + ۵۱۲ گیگابایت عرضه می‌شود.

مشخصات ردمی نوت 14 پرو 4G

ظاهراً یک باتری ۵۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی، همانند نسخه ۵G، در ردمی نوت ۱۴ پرو ۴G وجود خواهد داشت. این گوشی احتمالاً نسبت به مدل ۵G، دارای چیپستی با توانایی کمتر است که همچنین انرژی کمتری مصرف می‌کند؛ بنابراین شاید از نظر شارژدهی باتری از همتای ۵G خود پیشی بگیرد، به‌خصوص با توجه به وضوح پایین‌تر نمایشگرش. ثبت این اطلاعات در FCC همچنین نشان می‌دهد که به تاریخ معرفی این دستگاه نزدیک می‌شویم. این گوشی قبلاً در پایگاه داده IMEI نیز ظاهر شده بود.

مشخصات جدیدترین گوشی هوشمند شیائومی لو رفت

نسخه قبلی، یعنی ردمی نوت ۱۳ پرو ۴G، در ژانویه امسال با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی، پشتیبانی از شارژ سیمی ۶۷ واتی و دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی عرضه شد.

ردمی امسال در Redmi Note ۱۴ Pro ۵G، به سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی پیشرفته‌تری روی آورد و احتمالاً همین کار را با نسخه ۴G نیز انجام خواهد داد.

ردمی نوت ۱۴ پرو ۴G می‌تواند با تراشه مدیاتک عرضه شود، اگرچه نام و مدل دقیق آن هنوز افشا نشده است. برای مقایسه، Redmi Note ۱۳ Pro ۴G به چیپست هلیو G۹۹ اولترا مدیاتک مجهز شده است، درحالی‌که Redmi Note ۱۴ Pro ۵G از دایمنسیتی ۷۳۰۰ اولترا مدیاتک بهره می‌برد.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر