کد خبر: ۵۱۶۰۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳

مالیات بر ارزش افزوده حقوق بازنشستگان چقدر است؟

مالیات بر ارزش افزوده یکی از محل‌های اصلی درآمدهای دولت است که بخشی از آن به شهرداری‌ها، حوزه بهداشت و درمان، ورزش و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اختصاص پیدا می‌کند.

مخاطب۲۴-  سازمان امور مالیاتی اقداماتی در جهت تعیین محل هزینه کرد مالیات‌ها از سوی خود صاحبان مشاغل انجام داده است. بر همین اساس نیز تعداد زیادی پروژه عمرانی در سال جاری تامین مالی شد. در حقیقت این اقدام سازمان امور مالیاتی در جهت اعتمادسازی برای مودیان انجام شد چرا که همواره یکی از سوالات اصلی مودیان این است که مالیات آنها کجا هزینه می‌شود.

این اقدام در خصوص مالیات بر عملکرد صاحبان مشاغل انجام شد. اما در خصوص مالیات ارزش افزوده نیز مصارف مشخصی مانند مالیات عوارض شهرداری‌ها، بهداشت و ورزش تخصیص پیدا می‌کند.

تسنیم نوشت: بخشی از مالیات‌های ارزی افزوده به عنوان مالیات بر عوارض و آلایندگی به شهرداری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان‌ها پرداخت می‌شود. بخش قابل توجهی از بودجه شهرداری‌های مربوط به شهرهای کوچک نیز از این طریق تامین می‌شود.

در حقیقت این ارقام تاثیر قابل توجهی در اداره شهرهای کوچک دارد. در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ حدود ۲۶۷ هزار میلیارد تومان از محل مالیات ارزش افزوده به این حوزه تخصیص پیدا کرده است.

در عین حال بخش دیگری از مالیات ارزش افزوده به حوزه بهداشت و ورزش تخصیص پیدا می‌کند. مابقی درآمدهای مالیات ارزش افزوده نیز به خزانه دولت واریز و برای هزینه‌های عمومی تخصیص پیدا می‌کند.
 

تخصیص یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به حقوق بازنشستگان

البته از سال ۱۴۰۳، شاهد افزایش یک درصدی نرخ مالیات بر ارزش افزوده بودیم. به این ترتیب نرخ مالیات ارزش افزوده به ۱۰ درصد افزایش یافت. اما علت این افزایش چه بود؟ در بودجه سال ۱۴۰۳، مقرر شد تا رقم حاصل از یک درصد افزایش مالیات ارزش افزوده برای افزایش پرداختی‌های بازنشستگان و همسان‌سازی حقوق مورد استفاده قرار بگیرد.

برهمین اساس رقمی حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان برای این منظور در بودجه عمومی کشور لحاظ شد.

بیشتر بخوانید

 

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.