کد خبر: ۵۱۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۳

پایان کار رسمی بیست و نهمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران

مراسم اختتامیه بیست و نهمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران با حضور قائم مقام مدیرعامل، عضو هیات عامل و معاونان، رئیس ستاد المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران و دیگر مدیران ارشد بانک ملی ایران و ورزشکاران در ورزشگاه امام رضا شهر مقدس مشهد برگزارشد.
پایان کار رسمی بیست و نهمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:نصرت الله شهبازی در جمع ورزشکاران حاضر در این رقابت‌ها با بیان این که این بانک دارای نیروی انسانی متخصص، خوش فکر و دوراندیش است، گفت: ملی بودن یکی از شاخص‌ترین ویژگی‌های بانک ملی ایران است و صداقت و امانتداری همیشه و همواره سرلوحه امور بانک بوده و همه ما وظیفه داریم که از این ثروت عظیم کشور محافظت کنیم.

ضرورت توجه به ورزش

وی در ادامه با تقدیر از دست اندرکاران و برگزار کنندگان این مسابقات ورزشی گفت: شما ورزشکاران علیرغم مشکلات و محدودیت‌هایی که برایتان پیش آمد، اما با حوصله در این رویداد مهم ورزشی در رقابتی سالم در رشته‌های مختلف ورزشی شرکت کردید.

شهبازی با اشاره به این که باشگاه فوتبال بانک ملی ایران در سال ۱۳۲۷ تاسیس شد و افتخارات خوبی را رقم زد، تصریح کرد: باشگاه فوتبال بانک ملی ایران همواره یک باشگاه بازیکن ساز بوده و همیشه حمایت ویژه‌ای از ورزش داشته است.

وی با تاکید بر این نکته که زورخانه بانک ملی نیز مجموعه‌ای عظیم و ارزشمند در کشور است، یادآور شد: توجه به جوانان و رشد و شکوفایی آینده سازان کشور برای بانک ملی مهم است.

وی رشته‌هایی همانند کشتی، والیبال و شنا را از رشته‌های دانست که بانک ملی همواره در این رشته‌ها عنوان دار بوده است، گفت: با توجه به روحیات پهلوانی در بانک ملی هدف از ساخت زورخانه نشان دهنده امانت‌داری کارمندان بانک ملی ایران است.

شهبازی در پایان به عزم مدیرعامل در مقوله ورزش اشاره کرد و گفت: ورزش در ارتقای جسمی و روحی و روانی همکاران آثار مثبتی خواهد گذاشت بر این اساس برگزاری این جشنواره یک کار تیمی بزرگ بود که به خوبی اجرا شد و زمینه شادی و نشاط همکاران را فراهم کرد.

از استعداد‌های جدید استقبال می‌کنیم

بیژن نصرتی رئیس ستاد المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران در بخش دیگری از این مراسم با تقدیر از تمامی عوامل اجرایی و دست اندرکاران این مسابقات گفت: در مدت برگزاری المپیاد، ما شاهد تعامل خوبی بین بخش‌های مختلف بودیم و این صمیمیت بسیار ارزشمند است.

وی با بیان این که دکتر نجارزاده برای برگزاری هر چه مطلوبتر این جشنواره ورزشی با حمایت ویژه خود سنگ تمام گذاشتند، تصریح کرد: حضور ورزشکاران از سراسر کشور در این جشنواره برای ما افتخار بود.

رئیس اداره کل رفاه و درمان بانک ملی ایران با بیان این مطلب که برگزاری المپیاد ورزشی دختران و پسران کارکنان بانک در تابستان کار بزرگی بود، گفت: در حوزه ورزش، سازمان برنامه و بودجه در حوزه سلامت و ورزش دست ما را باز گذاشته تا شاهد افزایش فعالیت در ورزش همگانی باشیم و باید این امر را هر چه بهتر محقق کنیم.

در پایان این مراسم نیز در محیطی گرم و صمیمی، به قهرمانان و برگزیدگان در رشته‌های والیبال، فوتسال، شنا، شطرنج، بدمینتون، کشتی، تیراندازی، دو و میدانی و تنیس روی میز توسط مدیران ارشد بانک مدال، جام و جوایز ارزنده‌ای اهدا شد تا بیست و نهمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان بانک ملی ایران، به زیبایی هرچه تمام‌تر به کار خود پایان دهد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر