کد خبر: ۵۱۴۷۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
از ابتدای سال جاری تا ۱۸ مهرماه؛

بیش از ۱۳۰ همت وام ازدواج و فرزند آوری پرداخت شد

مدیر اداره اعتبارات از پرداخت بیش از ۱۳۰ همت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری از ابتدای سال جاری تا ۱۸ مهر ماه خبر داد و گفت: طی این مدت بیش از ۱۰۲ همت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج توسط شبکه بانکی به متقاضیان پرداخت شده است که نسبت به سهمیه ابلاغی به شبکه بانکی تا تاریخ یادشده (مبلغ ۷۷۹.۴۵۸ میلیارد ریال) حدود ۱۳۱ درصد تکالیف در این سرفصل محقق شده است.
بیش از ۱۳۰ همت وام ازدواج و فرزند آوری پرداخت شد

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:مهدی صحابی تشریح کرد: از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۸ مهرماه بالغ بر تعداد ۳۰۶.۸۳۴ فقره به مبلغ ۱.۰۲۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج توسط شبکه بانکی به متقاضیان پرداخت شده است که نسبت به سهمیه ابلاغی به شبکه بانکی تا تاریخ یادشده (مبلغ ۷۷۹.۴۵۸ میلیارد ریال) حدود ۱۳۱ درصد می‌باشد و ضمناً این تسهیلات نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته حدود ۱۱ درصد رشد داشته است.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: این بانک به منظور کاهش بار ترافیکی سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تسریع در ثبت نام متقاضی در سامانه مزبور در کوتاه‌ترین زمان ممکن، نسبت به تغییر و اصلاح فرآیند ثبت نام متقاضیان در سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج با امکان ثبت‌نام اولیه متقاضیان در کلیه ساعات شبانه‌روز و انتخاب یک بانک عامل به صورت ذخیره برای متقاضیان اقدام کرده است.

صحابی افزود: نسخه جدید سامانه مذکور از تاریخ ۰۵/۰۷/۱۴۰۳ در دسترس عموم متقاضیان قرار گرفته و متقاضیان بانک مورد نظر خود را به صورت ذخیره انتخاب نموده و به محض تخصیص اعتبار به بانک مورد نظر، سامانه به طور خودکار ثبت‌نام متقاضی را قطعی می‌نماید. بر این اساس از زمان آغاز به‌کار نسخه جدید تعداد ۱۱۱.۰۸۰ نفر نسبت به ثبت نام اقدام نموده اند و تعداد ۷۹.۹۵۰ نفر در فهرست ذخیره قرار گرفته اند که به محض تخصیص سهمیه به صف متقاضیان قطعی بانک عامل انتخابی منتقل خواهند شد.

مدیر اداره اعتبارات در خصوص تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری نیز گفت: از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۸ مهرماه بالغ بر تعداد ۲۷۸.۶۹۶ فقره به مبلغ ۲۸۸.۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند توسط شبکه بانکی به متقاضیان پرداخت شده است.

صحابی در خصوص آخرین آمار تسهیلات ودیعه مسکن اعلام کرد: از زمان ابلاغ مصوبه شورا در تیرماه سال ۱۴۰۱ تا تاریخ ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳، تعداد ۶۹۴.۷۷۱ نفر تشکیل پرونده داده‌اند که از این تعداد، ۶۰۷,۳۴۹ نفر به مبلغ ۵۵.۹ همت تسهیلات ویعه مسکن از شبکه بانکی دریافت کرده‌اند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
بقائی: گزارش گروسی بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را فراهم کرد بقائی: گزارش گروسی بهانه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را فراهم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: «رافائل گروسی تأیید کرد که هرگز هیچ سند، مدرک یا شواهدی مبنی بر حرکت ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما در گزارش اخیر خود آشکارا زمینه را برای تروئیکای اروپایی و آمریکا برای ارائه قطعنامه علیه ایران فراهم کرد که در نهایت بهانه را برای حمله رژیم اسرائیل و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای کشور فراهم کرد.»
چرا مجلس به‌دنبال ممنوعیت استارلینک است؟ چرا مجلس به‌دنبال ممنوعیت استارلینک است؟
این روز‌ها دیگر اینترنت به یکی از ارکان اصلی اقتصاد دیجیتال و ارتباطات جهانی بدل شده، ورود فناوری‌هایی مانند استارلینک می‌تواند زمین بازی را به‌کلی تغییر دهد. اما این فناوری در ایران با پیچیدگی‌هایی روبه‌رو شده که تنها فنی یا اقتصادی نیست؛ بلکه لایه‌های عمیق سیاسی و امنیتی نیز دارد.
ما مردم را از خودمان پراکنده کردیم ما مردم را از خودمان پراکنده کردیم
سعید لیلاز، تحلیلگر سیاسی و اقتصادی، در گفت‌وگویی با شبکه افق با انتقاد از عملکرد‌های گذشته گفت: «ما در دو سه دهه اخیر، مردم را از خودمان پراکنده کرده‌ایم.»
اخراج مهاجران افغان از ایران اخراج مهاجران افغان از ایران
مساله مهاجران افغانستانی در ایران حالا وارد یک مرحله عجیب و پیچیده شده است، بازگشت چند ده هزار نفر از افغان‌های مقیم ایران به افغانستان، اما ابعاد مهم اقتصادی، سیاسی و امنیتی در پی دارد؛ که حتی اکنون و بعد از جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل شاید بتوان گفت ابعاد امنیتی آن تا حد زیادی پیچیده‌تر نیز شده است.
در پنجمین روز قرمزی بورس چه گذشت؟ در پنجمین روز قرمزی بورس چه گذشت؟
در پنجمین روز از بازگشایی معاملات بازار سرمایه، ارزش معاملات خرد تا این لحظه به ۱۲ هزار و ۴۷۱ میلیارد تومان رسیده، با این حال بازار همچنان با غلبه عرضه مواجه است.
برگزیده
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟ چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟
در حالی که روز‌های قبل اعلام شده بود تنها سه دهک کالابرگ دریافت می‌کنند، سخنگوی دولت اعلام کرده است کالابرگ به ۷ دهک تعلق می‌گیرد.
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
صفحه خبر بالای تصاویر