کد خبر: ۵۱۴۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲

برگزاری نشست هم اندیشی مدیرعامل بیمه ما با معاونین، مدیران و روسای شعب

گردهمایی معاونین، مدیران و روسای شعب بیمه "ما" با حضور اعضای هیات مدیره، مدیر عامل، قائم مقام مدیرعامل، معاونین، مدیران ستادی و روسای شعب پیرامون اهمیت هم‌اندیشی و خرد جمعی مدیران ارشد شرکت جهت ارتقاء سطح هم‌افزایی فی مابین مدیریت ها، به اشتراک گذاری تجارب تخصصی و بررسی آخرین موضوعات و چالش‌های با اهمیت شرکت، روز هجدهم مهر ماه در شهر مقدس مشهد برگزار شد.
برگزاری نشست هم اندیشی مدیرعامل بیمه ما با معاونین، مدیران و روسای شعب

به گزارش مخاطب24به نقل از بیمه ما:در این نشست عملکرد شش ماه گذشته شرکت بیمه "ما" توسط اعضای هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مورد ارزیابی قرار گرفت و دکتر کاردگر ضمن تشکر از مساعدت اعضای محترم هیات مدیره و تلاش مستمر کلیه پرسنل؛ بر استفاده از پتانسیل‌های بالفعل و بالقوه شرکت و کارمندان و همچنین رفع مشکلات و کاستی‌های موجود در سازمان با هدف استمرار موفقیت ها، تاکید کرد. وی همچنین برنامه راهبری و استراتژیک شرکت برای شش ماه دوم سال جاری را برای مدیران ستادی و استانی تشریح کرد.

بر اساس این گزارش در ادامه این نشست مدیران استانی و روسای شعب سوالات خود را پرسیده و به بیان مشکلات موجود در شعب پرداختند که توسط اعضای هیات مدیره، مدیر عامل، قائم مقام مدیرعامل، مدیران ارشد و مدیران ستادی شرکت به آنها پاسخ داده شد.

برچسب ها: بیمه ما
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.